Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Odmev: Menstruacija je v Lidlu javna
Strani: 1
sporočil: 138
Zadnja sprememba: chef 20.02.2007 10:05
V Lidlu je vse OK in to dokazuje zgornji odmev napisan mesec dni po
objavi. Mesec dni!!!
sporočil: 322
Finance bi lahko že nehale z objavljanjem člankov z negativno
konotacijo prav o Lidlu, ki izgledajo, kot da so naročeni in
plačani od konkurence. Objavite kaj negativnega o Mercatorju, če se
upate!
sporočil: 5.146
Nekaj me tukaj ne prepriča, namreč, zakaj sta Kokol in Kosi
počakala z odgovorom toliko časa, da so vse Lidlove menstruacije
(jebenti, kaj vse ni naprodaj) ponovno šle enkrat mimo. Ker je
problem star približno mesec dni, to pomeni, da so v Lidlu vedeli
in tudi lahko beležili vse menstruacije svojih delavk.
To pa je seveda ne samo huda žalitev zaposlenih delavk, ampak kršitev pogodbe, zakonodaje in ustave. Po mojem je potrebno TAKOJ ustanoviti parlamentarno komisjo, ki bo ugotovila, kakšno je stanje pizde v Lidlu. In sicer je potrebno, po eni strani iz parlamenta pobrati največje pizdune in jih vtakniti v to komisijo, po drugi strani pa v Lidlu evidentirati vse aktivne pizdo-beležkarje.
Nujno potrebno se mi zdi, da parlamentarna komisija natančno ugotovi, kako v Lidlu uprava beleži stanje pizde posamezne delavke, kakšna sredstava uprava Lidla pri tem uporablja, oziroma, če to povemo bolj konkretno, ali uprava Lidla tekom meseca snema stanje pizde posamezne delavke?
Enfrice pričakuje izsledke parlamentarne komisije za proučevanje stanja pizde v Lidlu do 8. marca letos.
Enfrice.
To pa je seveda ne samo huda žalitev zaposlenih delavk, ampak kršitev pogodbe, zakonodaje in ustave. Po mojem je potrebno TAKOJ ustanoviti parlamentarno komisjo, ki bo ugotovila, kakšno je stanje pizde v Lidlu. In sicer je potrebno, po eni strani iz parlamenta pobrati največje pizdune in jih vtakniti v to komisijo, po drugi strani pa v Lidlu evidentirati vse aktivne pizdo-beležkarje.
Nujno potrebno se mi zdi, da parlamentarna komisija natančno ugotovi, kako v Lidlu uprava beleži stanje pizde posamezne delavke, kakšna sredstava uprava Lidla pri tem uporablja, oziroma, če to povemo bolj konkretno, ali uprava Lidla tekom meseca snema stanje pizde posamezne delavke?
Enfrice pričakuje izsledke parlamentarne komisije za proučevanje stanja pizde v Lidlu do 8. marca letos.
Enfrice.
sporočil: 104
Zelo zanimv je način komunikacije. Pogledati je potrebno način
odgovarjanja na očitke Lidla in npr. Ryan - aira.
Obadva začenjata približno takole:
LIDL
Podjetje Lidl s številom svojih poslovalnic in naglo širitvijo na obstoječih trgih ter z nenehnim osvajanjem novih tržišč nedvomno vzbuja zanimanje tako pri konkurentih kot v sredstvih javnega obveščanja in njihovi ciljni populaciji
RYANAIR
Ryanair, Europe's largest low fares airline, today (14th Feb) invited Scottish MP Eric Joyce to avail of Ryanair's low fare flights from Glasgow Prestwick to London Stansted, after the
Zaključek je tudi zelo podoben
Obadva začenjata približno takole:
LIDL
Podjetje Lidl s številom svojih poslovalnic in naglo širitvijo na obstoječih trgih ter z nenehnim osvajanjem novih tržišč nedvomno vzbuja zanimanje tako pri konkurentih kot v sredstvih javnega obveščanja in njihovi ciljni populaciji
RYANAIR
Ryanair, Europe's largest low fares airline, today (14th Feb) invited Scottish MP Eric Joyce to avail of Ryanair's low fare flights from Glasgow Prestwick to London Stansted, after the
Zaključek je tudi zelo podoben
sporočil: 1.585
enfrice je napisal(a):Dobro. Delovna skupina naj prej preuči, kakšna bi morala biti sestava take komisije. Biti mora pa tudi neodvisna od stališč političnih strank.
Po mojem je potrebno TAKOJ ustanoviti parlamentarno komisjo, ki bo ugotovila, kakšno je stanje pizde v Lidlu. In sicer je potrebno, po eni strani iz parlamenta pobrati največje pizdune in jih vtakniti v to komisijo, po drugi strani pa v Lidlu evidentirati vse aktivne pizdo-beležkarje. Nujno potrebno se mi zdi, da parlamentarna komisija natančno ugotovi, kako v Lidlu uprava beleži stanje pizde posamezne delavke, kakšna sredstava uprava Lidla pri tem uporablja, oziroma, če to povemo bolj konkretno, ali uprava Lidla tekom meseca snema stanje pizde posamezne delavke? Enfrice pričakuje izsledke parlamentarne komisije za proučevanje stanja pizde v Lidlu do 8. marca letos. Enfrice.
sporočil: 72
fgmb je napisal(a):
Zelo zanimv je način komunikacije. Pogledati je potrebno način odgovarjanja na očitke Lidla in npr. Ryan - aira. Obadva začenjata približno takole: LIDL Podjetje Lidl s številom svojih poslovalnic in naglo širitvijo na obstoječih trgih ter z nenehnim osvajanjem novih tržišč nedvomno vzbuja zanimanje tako pri konkurentih kot v sredstvih javnega obveščanja in njihovi ciljni populaciji RYANAIR Ryanair, Europe's largest low fares airline, today (14th Feb) invited Scottish MP Eric Joyce to avail of Ryanair's low fare flights from Glasgow Prestwick to London Stansted, after the Zaključek je tudi zelo podoben
Res me zanima kje vidiš podobnost?
sporočil: 2.820
enfrice je napisal(a):Če parlamentarna komisija kljub vsemu ne bo ustanovljena, ti lahko, za primerno ceno, ta research naredim tudi jaz.
Enfrice pričakuje izsledke parlamentarne komisije za proučevanje stanja pizde v Lidlu do 8. marca letos. Enfrice.
Toliko, da veš; Če je res nuja, imaš izsledke, do 8. marca, lahko na mizi, tako ali drugače...
Otac
sporočil: 5.146
otac, pa misliš, da bi ti jo kot zunanjemu in nelidlastemu dajale
na pregled?
Enfrice.
Enfrice.
sporočil: 2.820
enfrice je napisal(a):
otac, pa misliš, da bi ti jo kot zunanjemu in nelidlastemu dajale na pregled? Enfrice.
Po mojih dosedanjih splošnih izkušnjah večinoma kar rade dajo...
Ne vem zakaj bi v lidlu bile izjeme.
Prepričan sem, da bi, kljub določenemu izpadu posameznic, nabral več kot dovoljšen statističen vzorec (N), da bi bili izsledki verodostojni.
Otac
sporočil: 2.997
članek je izšel v prilogi Trgovina, odmev pa v naslednji prilogi
Trgovina. med izidoma obeh je pač (približno) mesec dni
razlike.
Strani: 1