Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Zamenjajmo ženi preložena zaradi premalo raznovrstnosti
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#50568] 18.02.07 15:48 · odgovor na: (# 50197)
maksimiljana je napisal(a):
Seveda, novo. 10x slabše od Natalije. Jernej Kuntner se spakuje pa še en tip ki bi ga radi naredili totalno debilnega, to je tisti, ki odšteva (ne kapiram kaj odšteva) Grozljivo! Žal mi je Ljerke Belak, ki je sicer zelo dobra igralka in jo cenim, ni mi pa jasno kakšna je njena vloga.
Groza od groze! Za to dajemo denar in poleg tega poneumljajo še družine, ki so se prijavile, v kolikor že niso same po sebi neumne, da se sploh prijavijo.
Nisem pa uspela še zaslediti, kdo je avtor Ringelšpila.
Ta Ljerka Belak mi povsod kjer igra vedno izgleda kot najbolj opravljiva soseda na vasi, tako da domnevam da je tudi privat dokaj podobna. Take ženske so meni že po defaultu za bruhat. Oddaja VRTILJAK je pa groza of groze.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 50568
Strani: 1
[#50574] 18.02.07 16:01 · odgovor na: (# 50568)
blink je napisal(a):
Ta Ljerka Belak mi povsod kjer igra vedno izgleda kot najbolj opravljiva soseda na vasi, tako da domnevam da je tudi privat dokaj podobna. Take ženske so meni že po defaultu za bruhat. Oddaja VRTILJAK je pa groza of groze.
Meni Ljerka ni zoprna. Sem jo v gledališču večkrat gledala in mi je bila všeč. Je pa res, glede na starost in stas, te lahko asociira na opravljivko, hi, hi. Veš tudi suhe so strupene, hi, hi. Bolj me moti Jernej Kuntner, ki se afna, pa tudi tisti, ki odšteva. BLJAK, BLJAK.
Gre pa predvsem za oddajo kot takšno in sem prav vesela, da si mi pritrdil, da je obupno skropucalo. Človek božji, in to mi finansiramo in s tem nas filajo na nacionalki. Kje sta kulturni Simoniti in veleumni Grims????
ALI NAS IMATE RES ZA TAKO NEUMNE( da ne uporabim kakšnega hujšega izraza)??
BLJAK!!
Strani: 1