Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Juri predlaga kondominij v Piranskem zalivu
sporočil: 662
stanislavko je napisal(a):
Potrebno ga je v rit nabrcat in izgnat iz parlamenta !!!
Ker se v"demokraciji" ne strinja z "večino"??
L.p. Klar
sporočil: 3.497
Kako si drzne nek poslanec predlagati nekaj, kar ni bilo
izglasovano v parlamentu. Glede na nepoenoteno politiko, večinoma
šolano v Kumrovcu, nepoznavanje zgodovinskih dejstev, je treba
Rhenov predlog v celoti zavrniti oz. dopolniti s predlogi, ki so
bili z veliko večino izglasovani v DZ. Glede na neurejene meje
Hrvaške z ostalimi članicami bivše juge, je treba to rešiti v
paketu in potem te tudi sprejeti v EU v paketu. Če ne gre drugače,
bo treba državo Slovenijo zaščititi z referendumom in PIKA.
Izhajanje iz zgodovinskih dejstev bi bila najbolj pravična, pri tem
sem tudi na strani Jelinčičevega predloga o mirovni konferenci.
sporočil: 1.072
Klar je napisal(a):
L.p. Klar
Poslanci morajo zagovarjati voljo volilcev in ne svoje lastne. Evropski poslanci morajo zagovarjati voljo in željo slovenske države. To nima nobene veze z demokracijo. Oni so plačani, da delajo tisto, kar želi večina volilcev. Jaz i ti imava lahko različna mnenja. Tudi oni imajo lahko svoje prepričanje, delat pa morajo po volji volilcev. Ali ni tako?
In kolikor vem, velika večina volilcev je proti kakšnim kondominijem. Se pravi, da Juri izraža svoja stališča, ki nimajo povezave z voljo volilcev.
Takšne pa je treba zbrcati iz parlamenta in zaviti ušesa za 360 stopinj.
igy01 je napisal(a):Kdo bo pa skrbel za manjšino?? Ali pa kar enoumje??
Poslanci morajo zagovarjati voljo volilcev in ne svoje lastne. Evropski poslanci morajo zagovarjati voljo in željo slovenske države. To nima nobene veze z demokracijo. Oni so plačani, da delajo tisto, kar želi večina volilcev. Jaz i ti imava lahko različna mnenja. Tudi oni imajo lahko svoje prepričanje, delat pa morajo po volji volilcev. Ali ni tako?
In kolikor vem, velika večina volilcev je proti kakšnim kondominijem. Se pravi, da Juri izraža svoja stališča, ki nimajo povezave z voljo volilcev.
L.p. Klar
Zadnja sprememba: anon-18923 10.05.2009 12:10
igy01 je napisal(a):Pa kje si bil, do sedaj?? Odslej se sploh ne bom jezil več na poslance, samo še na "narod":
Poslanci morajo zagovarjati voljo volilcev in ne svoje lastne. Evropski poslanci morajo zagovarjati voljo in željo slovenske države. To nima nobene veze z demokracijo. Oni so plačani, da delajo tisto, kar želi večina volilcev . Jaz i ti imava lahko različna mnenja. Tudi oni imajo lahko svoje prepričanje, delat pa morajo po volji volilcev. Ali ni tako?
L.p. klar
sporočil: 459
Jurij, prosim, da se predlog kondomija dopolni, da bo področje
zajemalo tudi Trst in ostali del "izgubljenega" ozemlja...
Hvala za pomoč.
Hvala za pomoč.
sporočil: 4.799
ko zagledam "španskega kompromisarja" in rojenega hrvata franeka
juriĆa, njegovo motoviljenje s kondomi, takoj pomislim na njegovega
brata svingerja zlatana juriĆa, vem, da to nikakor ni v korist
slovenije !
sporočil: 3.738
Klar je napisal(a):
Pa kje si bil, do sedaj?? Odslej se sploh ne bom jezil več na poslance, samo še na "narod":
L.p. klar
Rdeča je sreča, narod je pa mentalno prizadet.
Klar je napisal(a):Dobro, oprosti sedaj pa vidim, da si res na kratko z razumevanjem demokracije.
Kdo bo pa skrbel za manjšino?? Ali pa kar enoumje??
L.p. Klar
Pa se mi ne da razlagati, kaj je to večina ian manjšina. Preber si mal, mogoče boš razumel.
sjeraj je napisal(a):
Rdeča je sreča, narod je pa mentalno prizadet.
Ja vidim, da bo treba zamenjati "narod".
L.p. Klar
igy01 je napisal(a):Hvala, enako!
Dobro, oprosti sedaj pa vidim, da si res na kratko z razumevanjem demokracije.
Pa se mi ne da razlagati, kaj je to večina ian manjšina. Preber si mal, mogoče boš razumel .
L.p. klar
Klar je napisal(a):
Ja vidim, da bo treba zamenjati "narod".
L.p. Klar
Ne vseh, bi bilo dovolj tebi podobne. Pa še tebe, jasno.
sporočil: 2
Ko vidim komentar ali predlog tega Jurija mi se obrača želodec -
Blefer, spletkar in sramota od človeka. Pravzaprav ni čudno, da smo
s takšnimi politiki prišli v sedanje stanje - vsi se delajo
pametni, naredili pa niso nič.
sporočil: 4.590
igy01 je napisal(a):1. Preberi si 82. člen ustave. www.dz-rs.si/?id=150...&showdoc=1
Poslanci morajo zagovarjati voljo volilcev in ne svoje lastne. Evropski poslanci morajo zagovarjati voljo in željo slovenske države. To nima nobene veze z demokracijo. Oni so plačani, da delajo tisto, kar želi večina volilcev . Jaz i ti imava lahko različna mnenja. Tudi oni imajo lahko svoje prepričanje, delat pa morajo po volji volilcev. Ali ni tako?
In kolikor vem, velika večina volilcev je proti kakšnim kondominijem . Se pravi, da Juri izraža svoja stališča, ki nimajo povezave z voljo volilcev.
2. Kako pa to veš?
sporočil: 2.855
"Juri predlaga kondominij v Piranskem zalivu"
Jurij vidi kondom v Piranskem zalivu...
Jurij vidi kondom v Piranskem zalivu...
sporočil: 7
Moje mišljenje je pa takšno, čeprav ne in nisem nikoli "obužoval"
tega patrona po imenu Jurij, bi se nekako strinjal z njegovim
predlogom, ker sem tudi sam pred časom o podobni možnosti
razmišljal.
Res, da je treba predlog še nekako dodelati do podrobnosti, a bodimo realni, v tem kar nam sedaj predlagajo, bomo tko in tko sam slovenci popušili. Pa tud kdorkoli je in bo na oblasti, bo tko int ko brez poguma na koncu sprejel kar nam Eu porine pod nos!!!
To pa zato, ker, ko so politiki v opoziciji, sam lajajo, ko ali čim pa se pride na oblast, pa se tisto lajanje spremeni v navadno cviljenje in postanejo iz pogumnih psov, samo še potuhnjeni in priliznjeni kužki ali po domače rečeno "cucki" !!!
Žau mi je, da smo kot narod nagnjeni k temu, kar sm dau primerjavo.....
Lepo nedeljo vsem komentatorjem tega članka :)
Res, da je treba predlog še nekako dodelati do podrobnosti, a bodimo realni, v tem kar nam sedaj predlagajo, bomo tko in tko sam slovenci popušili. Pa tud kdorkoli je in bo na oblasti, bo tko int ko brez poguma na koncu sprejel kar nam Eu porine pod nos!!!
To pa zato, ker, ko so politiki v opoziciji, sam lajajo, ko ali čim pa se pride na oblast, pa se tisto lajanje spremeni v navadno cviljenje in postanejo iz pogumnih psov, samo še potuhnjeni in priliznjeni kužki ali po domače rečeno "cucki" !!!
Žau mi je, da smo kot narod nagnjeni k temu, kar sm dau primerjavo.....
Lepo nedeljo vsem komentatorjem tega članka :)
sporočil: 3.426
še ena jurićeva pravljica za lahko noč otroci,
če ne bi bilo šengenske meje bi sicer bila stvar teoretično izvedljiva,
tako pa v realnosti na žalost ni.
Garbatorji morajo urediti vse meje s sosedami, šele nato pride na vrsto EU,
najprej pa umik z okupiranih slovenskih ozemelj,
vse ostalo je zapravljanje časa.
če ne bi bilo šengenske meje bi sicer bila stvar teoretično izvedljiva,
tako pa v realnosti na žalost ni.
Garbatorji morajo urediti vse meje s sosedami, šele nato pride na vrsto EU,
najprej pa umik z okupiranih slovenskih ozemelj,
vse ostalo je zapravljanje časa.
sporočil: 3.426
shaman je napisal(a):
Niet. Dovolj bo odjebati 200 tapravih komunajzarjev. To je količinsko v primerjavi z množico "narod" zelo majhna številka. he,he.
to je prava beseda, ;)
sporočil: 3.497
romanov je napisal(a):
Moje mišljenje je pa takšno, čeprav ne in nisem nikoli "obužoval" tega patrona po imenu Jurij, bi se nekako strinjal z njegovim predlogom, ker sem tudi sam pred časom o podobni možnosti razmišljal. Res, da je treba predlog še nekako dodelati do podrobnosti, a bodimo realni, v tem kar nam sedaj predlagajo, bomo tko in tko sam slovenci popušili. Pa tud kdorkoli je in bo na oblasti, bo tko int ko brez poguma na koncu sprejel kar nam Eu porine pod nos!!! To pa zato, ker, ko so politiki v opoziciji, sam lajajo, ko ali čim pa se pride na oblast, pa se tisto lajanje spremeni v navadno cviljenje in postanejo iz pogumnih psov, samo še potuhnjeni in priliznjeni kužki ali po domače rečeno "cucki" !!! Žau mi je, da smo kot narod nagnjeni k temu, kar sm dau primerjavo..... Lepo nedeljo vsem komentatorjem tega članka :)
Tokrat politki ne bodo popušili, ker jim narod ne bo pustil. Šli bomo na referendum kot majhna Irska, ki je blokirala sprejem evropske ustave. Pa je Irska imela veliko dobrega od Evrope, mi pa moramo reči odločni NE, če tega ne zmore politika. Tokrat si bo narod pisal sodbo sam....
sporočil: 549
Klar je napisal(a):Kaj pa Jelinčič? Tudi on se ne strinja v "demokraciji" z "večino", pa pluvaš po njemu. A je to razlika, če se hrvatar Franjo Jurić ne strinja z "večino", ali pa če se Jelinčić (tudi po poreklu Hrvat) ne strinja z "večino". Mirovna konferenca o nekdanji Jugoslaviji se kaže, kot vse bolj potreba. Saj sta Slovenija in Hrvaška prej razglasili samostojnost, kot pa je srbočetniška JLA napadla obe državi. Po vsaki vojni mora biti podpisan mirovni sporazum.
L.p. Klar
sporočil: 1.272
stanislavko je napisal(a):
Potrebno ga je v rit nabrcat in izgnat iz parlamenta !!!
SE STRINJAM ! ! !
sporočil: 1.272
igy01 je napisal(a):VSEM TREM JURIJEM ! ! !
Pa tudi ušesa mu bi prej zavil za 360 stopinj.
sporočil: 612
Jaz bi za kondominij razglasil kar cel Jadran....
Juri pa je spet zamudil enkratno priložnost, da bi bil tiho!
Juri pa je spet zamudil enkratno priložnost, da bi bil tiho!
sporočil: 1.208
Jurić, ko bi tvoj otac nekoć nosil kondom, bi nam bile danes
prihranjene tvoje pro-cro nebuloze.