Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: Agro-blodnje
Strani: 1
sporočil: 252
x0 je napisal(a):
old skool
old school al pa old skul..sam ne old skool;)) sam gledam in se čudim
Sporocilo premaknil ADMIN, 11.02.2007 07:25:51
sporočil: 1.009
Ne ne, skool je ze cool.
Pa se ena res ta prava old skool:
http://www.spectrum.lovely.net/Skooldaze.html
http://www.spectrum.lovely.net/Skooldaze.html
sporočil: 1.408
Crni je napisal(a):Old skull? :)
Ne ne, skool je ze cool.
sporočil: 2.011
wcoach80 je napisal(a):
old school al pa old skul..sam ne old skool;)) sam gledam in se čudim
Old school , variously spelled old skool , oldschool or oldskool , is a slang term referring to an older school of thinking or acting and to old objects in general, within the context of newer, more modern times.
(Wikipedia)
Results 1 - 10 of about 2,130,000 for "old skool"
(Google)
sporočil: 10.178
Bob je napisal(a):
moja edina slabost je, da sem človek, neverjetno velikega srca.:)
p.s. od dobrih starih dot-com časov, sem še velikokrat lepo popušil, a verjetno pač nimam talenta, ki ga je na balkanu in pri matematičnih teoretikih na pretek.
v mislih imam seveda mimoidoče angleške milijarderje.:)
Sporocilo premaknil ADMIN, 11.02.2007 07:21:20
Bob je napisal(a):
hehe bobby, priznam, neki več maš..na višjem nivoju se zezaš in na višjem nivoju kritiziraš..je pa res, da zgleda ,da pr teb čas ni ovira, ker če te agbn ne zanima, kako se ti da tuki tok fore zbijat..moje sestrce to na messengerju delajo;))
drgač si pa car in to resn mislm...če mi boš kdaj še kj resnga povedu bo pa še bolš
x0 je napisal(a):
Old school , variously spelled old skool , oldschool or oldskool , is a slang term referring to an older school of thinking or acting and to old objects in general, within the context of newer, more modern times.
ok x0. priznam..in se opravičujm.nisem vedu..bom zih zdj uporablju..sicer razumem kaj to oldskool pomen..sm kot najstnik gledu oldskool skejtarske filme in se učiu trike;))
Bob je napisal(a):
p.s. od dobrih starih dot-com časov, sem še velikokrat lepo popušil, a verjetno pač nimam talenta, ki ga je na balkanu in pri matematičnih teoretikih na pretek.
nism niti talent niti matematični teoretik..je pa res da je mati matematkarca;) in nikol nism reku da ne bom popušil..sam a je to sploh še povezan s tem forumom;))
sporočil: 6.184
Bob je napisal(a):
Znam ja dobro šta ti misliš i nemoj da mi dvaput kažeš, mangupe jedan. Ti češ meni da narušavaš bojevu gotovost, disciplinu i tekovine naše revolucije, barabo jedna sram te bilo. Pa znaš ti bitango jedna, da neprijatelj vreba čitavo vreme kad če da se domogne naše krvlju napojene zemlje, za koju su život dali naši očevi, majke i najhrabriji sinovi naših naroda i narodnosti. Pa jebem ti ja sestru u pičku tebi i tvom ponašanju koje ne naliči ni na šta, izdajniku jedan. Jebem li ti sunce krvavo da ti jebem ako neznaš, da se danas več svako, ko želi da zaradi u inostranstvu (mislim na razvijenije zemlje) koristi alatom i dostignućima matematičke statistike, linearne algebre, modeliranja stohastičkih procesa i slično. Pa zar je to tako teško zapamtit bitango jedna pokvarena.
mimoidoci je napisal(a):vidim, da si imel zanimiv pogovor. je ogledalo preživelo?:)
Znam ja dobro šta ti misliš i nemoj da mi dvaput kažeš, mangupe jedan. Ti češ meni da narušavaš bojevu gotovost, disciplinu i tekovine naše revolucije, barabo jedna sram te bilo. Pa znaš ti bitango jedna, da neprijatelj vreba čitavo vreme kad če da se domogne naše krvlju napojene zemlje, za koju su život dali naši očevi, majke i najhrabriji sinovi naših naroda i narodnosti. Pa jebem ti ja sestru u pičku tebi i tvom ponašanju koje ne naliči ni na šta, izdajniku jedan. Jebem li ti sunce krvavo da ti jebem ako neznaš, da se danas več svako, ko želi da zaradi u inostranstvu (mislim na razvijenije zemlje) koristi alatom i dostignućima matematičke statistike, linearne algebre, modeliranja stohastičkih procesa i slično. Pa zar je to tako teško zapamtit bitango jedna pokvarena.
Bob je napisal(a):
vidim, da si imel zanimiv pogovor. je ogledalo preživelo?:)
Ma ja. Iz tvoje mame sem se moral transformirat v še višjo avtoriteto, pa se mi zdi, da nič ne pomaga.
Nič hudega, bova šla naslednjič še enkrat od začetka:))
mimoidoci je napisal(a):
vidim, da si imel zanimiv pogovor. je ogledalo preživelo?:)
Ma ja. Iz tvoje mame sem se moral transformirat v še višjo avtoriteto, pa se mi zdi, da nič ne pomaga.
Nič hudega, bova šla naslednjič še enkrat od začetka:))
Sam vidva sta res nora;)) kdaj se pa to neha?..dva Sizifa k se ne vidta in ne slišta ane;))
Zadnja sprememba: anon-89 11.02.2007 15:27
predlagam ti protesni samovžig, skupaj s tvojimi načrti za
časovni stroj, da bo cela človeška rasa trpela za posledicami
tvojega dejanja.:)Sporocilo premaknil ADMIN, 11.02.2007 07:21:20
Bob je napisal(a):
predlagam ti protesni samovžig, skupaj s tvojimi načrti za časovni stroj, da bo cela človeška rasa trpela za posledicami tvojega dejanja.:)
Pa ne ravno sedaj, ko rabim le še malo antimaterije iz tvoje glave:)
sporočil: 13.641
bimbolin je napisal(a):
A na tem forumu ni moderatorja?
Je, je. Sam bolj len je :)
bimbolin je napisal(a):
A na tem forumu ni moderatorja?
Bimbolin!?
Ker vikend užival je admin