Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Prikazal se mi je Sai Baba
Strani: 1 2
Sicer pa, če povzamem Globoko Misel: Le dovolj glasno se zmerjajte po bulvarskem tisku, pa se vam bodo do konca življenja cedila med in mleko.
XPERS wrote:
No, to pa ni ogdovor na akademskem nivoju, dragi Mićo. Mar si v prostem času navaden gostilniški prostak?
Če boš spremljal forume, boš lahko ugotovil, da je točno to.
MM
micom wrote:
XPERS, se ena opica za v filter. Lepo, da se da v novem forumu to tako hitro urediti.
MM
Mići, ti le beri Althusserja. Morda pa se ti bo z njegovo pomocjo na koncu vendarle uspelo prikobacati na oblast. In koncno bos lahko vodil naso barko v boljsi jutri... v maniri pravega slovenskega revolucionarja. Viva!
Pa se to, preden za vedno umolknem: vsem rednim bralcem Mićotovih umotvorov priporocam, naj bodo pozorni na spremembo Mrkaičevih trditev in njih argumentacije, ki jo lahko spremljamo v zadnjih nekaj kolumnah. Ko je bil na čisto strokovnem - torej ekonomskem - nivoju dobesedno pojeban (oprostite izrazu, a je vendarle na mestu), je naenkrat obrnil plosco, iz naftalina potegnil politicno filozofijo in pricel blebetati o ideologiji. Zanimiv preobrat, vreden socioloske analize.
Le beri Althusserja Mići, le beri!
economicus wrote:
Kdo pa je bil strokovno pojeban? Mar ni naš dragi mm ugotovil šarlatanstvo mramorja in groznika pri izračunu politično in strokovno oporeče sedanje vrednosti? Seveda pa to perverzna slovenska socialkomunistična svojat težko požre...dober tek!
Gre za psiholosko potrebo XPERSa, ki me je pac hotel zaliti na najbolj pritlehne nacine. Kdo pa resno verjame, da XPERS sploh ve, kaj je ekonomska stroka? Tako ali tako ni razumel prav nic v clanku, ne v danasnjem, ne v katerem koli prej.
MM
XPERS wrote:
No, to pa ni ogdovor na akademskem nivoju, dragi Mićo. Mar si v prostem času navaden gostilniški prostak?
zakaj misliš, da samo v prosrem času. Prostak pač si, ali pa nisi...
1tolar wrote:
zakaj misliš, da samo v prosrem času. Prostak pač si, ali pa nisi...
Misliš na libero - prosto, svobodno, ali na libero - preprosto?
Bob wrote:temu forumu ste zavladali primitivci prve vrste. in se vprašam: le kaj potemtakem tukaj počenjam tudi sam? nič, grem v kak drug lokal. pozdravljeni torej vsi Vi, ki ste prenašali moje "modrovanje"; je statistika pokazala, da sem bil dvajseti najbolj zgovoren v letošnjem letu :)
ste pa res smešni, pridete iza ovinka se userjete in nato čudite kako je mm nekulturen. edine, ki lahko mm zamerijo, so opice, ker jih primerja z vami. saj ste v vsem razen v količini dreka bolj podobni enoceličarjem.
zbogom, tedaj...
1tolar wrote:
temu forumu ste zavladali primitivci prve vrste. in se vprašam: le kaj potemtakem tukaj počenjam tudi sam? nič, grem v kak drug lokal. pozdravljeni torej vsi Vi, ki ste prenašali moje "modrovanje"; je statistika pokazala, da sem bil dvajseti najbolj zgovoren v letošnjem letu :)
zbogom, tedaj...
Glej da bos drzal besedo! Tvojega intelektualnega gnoja se je nakopicilo toliko, da si nepopravljivo umazal forum Financ.
MM
dob wrote:Človek, ki ne priznava, da so lastniki družbenega podjetja demokratična država njeni enakopravni državljani, ne more biti gospod, je lahko le tovariš, ki želi svoji tovarišiji pridobiti večji del dobička tega podjetja, kot ji pripada.
. Mićo je gospod.
Če pa želi tak tovariš svoji tovarišiji tako pravico do kraje dobička, ki jim ne pripada, celo znanstveno utemeljevati, ni niti gospod, niti tovariš, ampak je kar gospod tovariš ;)
Vsaka ideologija,
prej ali slej postane
sistem blodnih misli,
ki bi se jih ljudje radi,
pa se jih nikakor ne morejo
iz svojih glav otresti.
Vendar že od pamtiveka obstaja ena stvar,
ki nikoli ni bila ideologija,
to pa je tvoja mila ti občutena resnica,
polna tvoje ljubezni in notranjega mira,
ki se prav zdajle sprehaja skozi tvoj dih
gor in dol, noter in ven do tvojega zadnjega ven,
ki bo tudi v nekem tvojem trenutku zdaj.
Tudi ti si kot drevo,
ki obrodi nek sadež,
tvoj sadež pa je čista ena,
ali pa čista nula.
Čista ena je takrat,
kadar kaj dobrega narediš za sočloveka,
še posebej tistega, ki ti ni blizu,
čista nula pa takrat, ko karkoli počneš
zgolj iz svojega koristoljubja.
Ta pesem je zame čista ena,
zate pa je lahko čista nula.
Stojči Stojan Svet
raziskovalec neumrljivega v sebi
RUDNIKII26 wrote:
g. Mrkaić mislim, da ste eden redkih, ki stalno govori, da so drugi zadojeni z ideologijo. Topot ste prvič pravilno pristopili - vsi izhajajo iz ideologije, ki ji lahko rečemo "interesi svet krojijo (vrtijo)" ali "svaki cigo svoga konja hvali". Me veseli, morda bo lažje z vami komunicirati
Ne vem od kod ti ideja, da si jaz ne vem kako želim komunicirati s tabo? Manj ko te vidim in slišim, bolje se počutim!
MM
micom wrote:
bla bla bla (povzetek by Gustl)
MM
Gustl, verjetno verjameš, da si zelo duhovit. Tvoja selektivna cenzura pa je zgolj eden od kamenčkov v mozaiku, ki me vse bolj napeljuje na to, da bom v kurac poslal Finance in pisanje v njih.
MM
micom wrote:
Gustl, verjetno verjameš, da si zelo duhovit. Tvoja selektivna cenzura pa je zgolj eden od kamenčkov v mozaiku, ki me vse bolj napeljuje na to, da bom v kurac poslal Finance in pisanje v njih.
MM
Res je kerlc, Mencingerja sploh ne spusti v finance ;)
dalimili wrote:
Samo reci, da se ne zajebavaš....
Gustl ima to srečo, da je na drugi strani sodrga tvoje sorte in četudi me on razpizdi, me smeti tvojega tipa še bolj. Ostalo si izračunaj sam.
MM
ona dva sta znalca par exelance sam še ne vesta za kaj sta znalca
prosim da z takimi ne napadata mičkota ker bo še bolj jezen.
Mičo kaj bi šele objavu če bi v sanjah videl angelino jolie al pa rambota to bi bili komentarji vredni razmisleka.
Guštl(jeremija)in pa bob rock prosim da ne dajeta toliko egzaktnih odgovorov kot je bla, bla, bla
micom wrote:To se boš že s Petrom zmenil.
MM
Jaz ti pa samo povem, da si s pisanjem pač medijska oseba, ki za sabo poleg poziivnih svtari pripelje še nekaj gnoja. Recimo to, da ti lahko vsak, ki ima 5 min časa, pametuje, te zmerja itd...itd... Iz njegovega vidika imata 1:1 odnos, problem pa je, ker iz tvojega je ta odnos 1 : n pametovalcev in NIKOLI ne moreš zmagat.
Namreč ravno ko misliš, da si končal, pride izza vogla nov pametovalec. In če nimaš debele kože, te to lahko hitro zjebe in izgubiš nadzor nad svojim alter (to je pa posebnost internet medija) egom.
In jaz te popolnoma razumem, da popizdiš, ampak to ne pomeni, da bom pustil sočne popizde na foumu. Verjemi, da ne brišem le tvoje izpade. Sem pa že dovolj dolgo admin, da mi je jasno, da je to vnaprej izgubljena bitka, Sizifovo delo. In nemogoče je bit "fer" in "objektiven", ker je odnos userja do drugega userja subjektven in jaz ne vem, kje ima kdo mejo.
Zato moramo avtorji člankov pač požreti nekaj dreka, čeprav nam ne tekne. Ne gre brez tega, če imaš tak interaktiven sistem objave. In potem imaš na izbiro samo dvoje: 1) da to sprejmeš 2)da nehaš
dob wrote:Kako pa ti veš, kaj je dobro za Finance?
>>>>Zato moramo avtorji člankov pač požreti nekaj dreka, čeprav nam ne tekne. Ne gre brez tega, če imaš tak interaktiven sistem objave. In potem imaš na izbiro samo dvoje: 1) da to sprejmeš 2)da nehaš <<<< Tale trditev in način razmišljanja sta le na videz fer in poštena. V resnici pa je to najkrajši način, da prevladajo mediokritete, kar že itak imamo. Dva loša ubiše Miloša. Takšno urednikovanje ni dobro.
Gustl wrote:MM je pravilno izbral umik iz (avto)cenzuriranega okolja! Kletvic niti jaz ne maram in jih niti ne uporabljam. Ampak je to moja lastna izbira. Umaknil sem se s kar nekaj prevec moderiranih forumov...
To se boš že s Petrom zmenil.
Jaz ti pa samo povem, da si s pisanjem pač medijska oseba, ki za sabo poleg poziivnih svtari pripelje še nekaj gnoja. Recimo to, da ti lahko vsak, ki ima 5 min časa, pametuje, te zmerja itd...itd... Iz njegovega vidika imata 1:1 odnos, problem pa je, ker iz tvojega je ta odnos 1 : n pametovalcev in NIKOLI ne moreš zmagat.
Namreč ravno ko misliš, da si končal, pride izza vogla nov pametovalec. In če nimaš debele kože, te to lahko hitro zjebe in izgubiš nadzor nad svojim alter (to je pa posebnost internet medija) egom.
In jaz te popolnoma razumem, da popizdiš, ampak to ne pomeni, da bom pustil sočne popizde na foumu. Verjemi, da ne brišem le tvoje izpade. Sem pa že dovolj dolgo admin, da mi je jasno, da je to vnaprej izgubljena bitka, Sizifovo delo. In nemogoče je bit "fer" in "objektiven", ker je odnos userja do drugega userja subjektven in jaz ne vem, kje ima kdo mejo.
Zato moramo avtorji člankov pač požreti nekaj dreka, čeprav nam ne tekne. Ne gre brez tega, če imaš tak interaktiven sistem objave. In potem imaš na izbiro samo dvoje: 1) da to sprejmeš 2)da nehaš
LP MMM
s56a wrote:
MM je pravilno izbral umik iz (avto)cenzuriranega okolja! Kletvic niti jaz ne maram in jih niti ne uporabljam. Ampak je to moja lastna izbira. Umaknil sem se s kar nekaj prevec moderiranih forumov...
LP MMM
Tudi iz Drnovškovega?
Strani: 1 2