Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: članek Kupcem Gradisovih stanovanj prekipelo - unovčujejo garancijo
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (13)
Strani: 1
Ce se tole dogaja, mora biti res noro
http://mesarska.mojf...ut604.html< /a>
Barvarska steza - barvati nekoga na dolgi rok / nategniti nekoga, ko si ga pripeljal na stezo ?
Tudi mi smo kupili novogradnjo in smo ze zbrali dovolj podpisov za bancno garancijo. S postopkom bomo zaceli prav kmalu, se cenilec in gremo dalje.
Igrajte se še naprej, šalabajzarji.
A mislite, da bodo tam stanovanja kaj bolj kvalitetna ?
Če lastniki ne bodo ukrepali v garancijskem roku, bodo potem sami krili stroške popravil.
renataluksa je napisal(a):
Tudi sama sem kupec stanovanja, ni sicer novogradnja, je pa rekonstrukcija objekta. Tudi naš investitor je pravi genij v gradnji hiš. Diplomiral ni iz gradbeništva, ampak iz sprenevedanja. Tudi mi (lastniki stanovanj) razmišljamo o tožbi, predvsem pa da bi zgodbo medijsko objavili. Gre za manjšega s.p. iz Trbovelj, ki nima ne pojma o gradnji, še manj pa o pravnih poslih. Pa vsi papirji pridobljeni preko vez (npr. uporabno dovoljenje). Frajer ne ve niti, kaj je etažna lastnina.
VPRAŠANJE ZA RADIO EREVAN
Kaj gospa Renata preveri, preden se veselo spusti v nakup stanovanja:
a) reference investitorja (formalna usposobljenost, gradbene izkušnje, dosedanje investicije, itd).
b) številke na lotu.
c) nič.
Radio Erevan: Natačnega odgovora ni mogoče določiti, je pa varianta a) nedvomno izključena.
Obzirnost je zakon, a ni?
renataluksa je napisal(a):Očitno bo treba bit previden pri nakupu, ker je tudi tisoč po kvadratu lahko mnogo preveč...
Tudi sama sem kupec stanovanja, ni sicer novogradnja, je pa rekonstrukcija objekta. Tudi naš investitor je pravi genij v gradnji hiš. Diplomiral ni iz gradbeništva, ampak iz sprenevedanja. Tudi mi (lastniki stanovanj) razmišljamo o tožbi, predvsem pa da bi zgodbo medijsko objavili. Gre za manjšega s.p. iz Trbovelj, ki nima ne pojma o gradnji, še manj pa o pravnih poslih. Pa vsi papirji pridobljeni preko vez (npr. uporabno dovoljenje). Frajer ne ve niti, kaj je etažna lastnina.
renataluksa je napisal(a):To pa je jeba, (za)res. Da te lahko tak bebo ki niti tega ne ve, tako na suho nategne...
In še vedno se najde kdo, ki tam prodaja 54m2 za 250k :)))
www.nepremicnine.net...il=5242816
Rac je napisal(a):
He, he... In še vedno se najde kdo, ki tam prodaja 54m2 za 250k :))) http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_r egije=14;nep=1;posr=1;detail=5242816
Pri tem oglasu pogrešam še besedico "ugodno".
Igrajo se s tem, ker za zamenjavo upravnika potrebujes soglasje lastnikov...teh pa je v blokih 50 in tezko se je odlociti za nekoga drugega.
Strani: 1