Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Lidl Slovenija se je zavil v molk

Strani: 1

anon-49373 sporočil: 5.712
[#40197] 22.01.07 08:56
Odgovori   +    0
Trgovske verige so ena sama črna knjiga !
anon-6136 sporočil: 1.518
[#40218] 22.01.07 09:16
Odgovori   +    0
Aha, niso mogli z nacizmom, pa bodo s trgovskimi verigami al kaj?
anon-105170 sporočil: 547
[#40261] 22.01.07 10:43
Odgovori   +    0
a to je evropa pa to ni res
anon-48837 sporočil: 2
[#40508] 22.01.07 20:39
Odgovori   +    0
spet en primerek finance novinarstva. Nekje smo nekaj slišal, smo hotel vprašat nekoga na Lidlu, ki preverjeno trenutno ni v Sloveniji. Ker nam na vprašanja ni odgovoril, nimamo popolnoma nobene informacije za vas, dragi bralci, razen nečesa, kar se baje dogaja nekje na Češkem, in ker moramo nekaj napisat, vam bomo napisali članek o tem, kako nismo uspeli zbrati nobene preverjene informacije, kljub temu pa bomo v članek vključili kup namigovanj, da boste lahko negovali svoje kontraavstrijske komplekse.
anon-18870 sporočil: 10
[#44471] 02.02.07 09:53
Odgovori   +    0
Tudi sam imam slabe izkušnje z Upravo Lidl Slovenija. Javil sem se na njihov oglas za zaposlitev. Na moje presenečenje so me poklicali in mi ponudili službo pri njih. Seveda so me opomnili, da moram še malo dopolniti svoj življenjepis
(beri: poslati svojo sliko in dokazila o izobrazbi), vse to sem jim poslal pa se sploh niso več oglasili! Poslal sem jim tudi e-mail, da bi izvedel kako in kaj se dogaja z mojo prošnjo,pa tudi niso odgovorili. ZATO NE PRIJAVLJAJTE SE NA ZAVAJAJOČE OGLASE ZA SLUŽBO PRI PODJETJU LIDL!
anon-58562 sporočil: 3.316
[#44478] 02.02.07 10:01 · odgovor na: anon-18870 (#44471)
Odgovori   +    0

coko je napisal(a):
Tudi sam imam slabe izkušnje z Upravo Lidl Slovenija. Javil sem se na njihov oglas za zaposlitev. Na moje presenečenje so me poklicali in mi ponudili službo pri njih. Seveda so me opomnili, da moram še malo dopolniti svoj življenjepis (beri: poslati svojo sliko in dokazila o izobrazbi), vse to sem jim poslal pa se sploh niso več oglasili! Poslal sem jim tudi e-mail, da bi izvedel kako in kaj se dogaja z mojo prošnjo,pa tudi niso odgovorili. ZATO NE PRIJAVLJAJTE SE NA ZAVAJAJOČE OGLASE ZA SLUŽBO PRI PODJETJU LIDL!
 Hja, kot da je Lidl Slovenija edini. Meni na spomin pridejo tudi IBM Slovenija (poznam kar cel kup osebkov, ki so se tja prijavljali na razpise, pa niso dobili nobenega odgovora), pa preslavni Bankart, pa še se najde firm, ki ravno ne veljajo za neke "leve", pa jim vseeno očitno dol visi za odgovore kandidatom na kadrovske razpise. 
anon-112311 sporočil: 1
[#47717] 12.02.07 19:03 · odgovor na: anon-18870 (#44471)
Odgovori   +    0

coko je napisal(a):
Tudi sam imam slabe izkušnje z Upravo Lidl Slovenija. Javil sem se na njihov oglas za zaposlitev. Na moje presenečenje so me poklicali in mi ponudili službo pri njih. Seveda so me opomnili, da moram še malo dopolniti svoj življenjepis (beri: poslati svojo sliko in dokazila o izobrazbi), vse to sem jim poslal pa se sploh niso več oglasili! Poslal sem jim tudi e-mail, da bi izvedel kako in kaj se dogaja z mojo prošnjo,pa tudi niso odgovorili. ZATO NE PRIJAVLJAJTE SE NA ZAVAJAJOČE OGLASE ZA SLUŽBO PRI PODJETJU LIDL!

Mislim, to je pa čudno, kaj vse je napisano o Lidlu. Moja boljša polovica je tam zaposlena in ni nič kaj takega, kar je zgoraj napisano. Sploh pa ni nujno, da dobiš odgovor na kakšno prošnjo. Sam sem napisal kakih osem prošenj za štipendije in koliko sem dobil odgovorov? Natančno enega, pa še ta je bil negativen in po enem mesecu!!!???
Sploh, da ne govorimo o rdečih trakih - saj nismo češka. Nekateri so nas pa res pred nekaj leti menjali z njo!
Coko, kaj je tak problem dopolniti življenjepis? So te vsaj prosili za dopolnitev - drugje greš brezpogojno v koš!
Mislim, da za eno službo je pa že vredno ene dve znamki kupit!

P.S.
Se mi ni uspelo registrirat pod drugačnim imenom kot Lidl - upam, da ni zamere....

Strani: 1

vm-kiva