Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Uradno: Evropska komisija Colaričevo Krko sumi kartelnega dogovarjanja
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Borza (187)
Strani: 1
In to sam zato, ker so jih janševci začeli jebat z vinjetami-prej za Slovenijo sploh vedeli niso in so nas lepo pustili pri miru;)
..jep, ravno prejle je bilo na RAI,da bodo tudi avstralsko gripo,ki razsaja po Italiji imenovali Janšavirus..
sakalakis je napisal(a):
Kje pa piše, da imajo kakšen dokaz??? Zaenkrat samo sumijo!?
seveda, krkina konkurenca npr. iz italije, španije, ... po želji, je pisala v bruselj in uradniki pač morajo reagirat.
tresla se je gora, bla bla bla ....
napoleon12 je napisal(a):
Se že pozna, da je PAHORJEVA vlada na delu!!!!!!!!!!!!!!
Sem bolj desno usmerjen, pa se mi zdijo takili komentarji naravnost patetični.
A ti veš, kaj je Pahor prot EU? Nekaj takega kot ti v vrtincu totalne perspektive, heh.
Maj je napisal(a):
Pa gre Krka spet pod 50.
In to sam zato, ker so jih janševci začeli jebat z vinjetami-prej za Slovenijo sploh vedeli niso in so nas lepo pustili pri miru;)
Krko in s tem tudi LJSE sedaj lahko rešita samo še Potrč in Kučan, edino onadva imata še vpliv v EU :-)
Pury je napisal(a):
s tem potrčem in kučanom pa ste že malo preterali
Krka je že 51....Potrč SOS :)
owhe je napisal(a):
Sem bolj desno usmerjen, pa se mi zdijo takili komentarji naravnost patetični.
A ti veš, kaj je Pahor prot EU? Nekaj takega kot ti v vrtincu totalne perspektive, heh.
Pusti ga, saj ne pozna knjige.
napoleon12 je napisal(a):
Se že pozna, da je PAHORJEVA vlada na delu!!!!!!!!!!!!!!
Ravno nasprotno, Janša že deluje iz ilegale.
Mene pa zanima, kje je bila informacijska pooblaščenka, da bi zapečatila računalnike in obvarovala zaposlene v Krki pred vdorom v njihovo komunikacijsko zasebnost.
(Aja, bejba se ne upa praskat tam, kjer vrtajo eurokrati.)
Strani: 1