Strani: 1

anon-3974 sporočil: 898
[#37219] 15.01.07 01:19
Odgovori   +    0
To so pa reforme JJ & co ....
anon-26398 sporočil: 186
[#37242] 15.01.07 06:59 · odgovor na: anon-3974 (#37219)
Odgovori   +    0

XBANK21 je napisal(a):
To so pa reforme JJ & co ....

Viranta polna usta poenostavljanja življenja in poslovanja, pa poglej kam smo prisli.
Bo tudi ob objavi te lestvice naredil tiskovno konferenco?

Nalepke, e-VEM in podobna jajca si lahko kar nekam zatakne press.
anon-61706 sporočil: 6.178
[#37300] 15.01.07 08:41
Odgovori   +    0
Več kot je državnih uradnikov in partijskih teoretikov in teoretikov vseh vrst in pravnikov v državni službi ... bolj bo poslovanje in kaj nardit, težje, komplicirano, nerazumljivo ... in tem bolj bo potrebna čvrsta vlada ...ne moreš falit, ta teorija tudi drži... ...pr smučanju je reku...ni se mu uspelo uvrstit med deseterico, bil je petinštirideseti...državni poročevalec...ali pa praktik, bartender...če mladi danes v baru se učit-delat začne, se skoraj sigurno zapije / skušnjava...gospod je moje generacije, tm okoli šezdeset in okoli čezdesetih, ko sem bilj jaz ta mlad je blo enako...teorije so večne/ene, druge- dokler ne umrejo nosilci, tretje/ pa se mi zdi, da ni poti. 
anon-61706 sporočil: 6.178
[#37312] 15.01.07 08:52
Odgovori   +    0
...sem pozabu, ampak za moje razumevanje, vašega poslovanja, je uvedba Eura, pravi blažev žegn, vse razumem zdej, vse je lažje ... ko pr reklamah ceno povejo ...
anon-84507 sporočil: 82
[#38753] 17.01.07 11:05
Odgovori   +    0
Čeprav je delo ministra iranta, da bi poenostavil poslovanje hvalevredno, upravičeno in za poslovni svet nujno potrebno, je v teh prizadevanjih pred betonskim zidom, ki mu pravimo "birokracija črnih rokavčkov"
Četudi minister reče ENA, rokavčki rečejo potihoma še dva in tri in štiri in pet. Ampak ROKAVČKI imajo v rokah papirje, računalnike, kupe evidenc in na koncu PEČAT. Kaj potem najvišji z ministrom vred podpišejo, je mala malica.
Mentalitetop ČRNIH ROKAVČKOV bo moral minister Virant najprej odkriti, dojeti, analizirati, postoriti nekaj za učinkovite protiukrepe (ti bodo morali biti drastični) in potem izpeljati tisto, za kar si na TV ekranih prizadeva. Če zasebno tega ne misli tako ali ne dovolj resno, so prizadevanja jalovo delo in razlage otroške pravljice
Predolgo poznam državno upravo da ne bi bil v to prepričan, zato ministru to z najboljšimi željami sporočam

Strani: 1

vm-kiva