Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: ITBG: Vse hitrejše odprodajanje PETG
sporočil: 2.665
TadejK je napisal(a):--pa saj to ze dolgo ves :)
Skozi to krizo postaja vsak dan bolj jasno, koliko drekačev, bleferjev in lopovov se mota po naših finančnih inštitucijah.
sporočil: 28.027
TadejK je napisal(a):mislim, to ni ravno neka novost... novost je bolj sirjenje kroga tistih, ki ugotavljajo, kot pa samo stanje.
Skozi to krizo postaja vsak dan bolj jasno, koliko drekačev, bleferjev in lopovov se mota po naših finančnih inštitucijah.
sporočil: 1.062
crt je napisal(a):
mislim, to ni ravno neka novost... novost je bolj sirjenje kroga tistih, ki ugotavljajo, kot pa samo stanje.
Mislim ,da na naslednjih volitvah(če bodo) bomo videli par popolnoma novih strank.
sporočil: 28.027
kuskus je napisal(a):
Mislim ,da na naslednjih volitvah(če bodo) bomo videli par popolnoma novih strank.
in to takih, da bi mirno zdrzali tudi brez.
sporočil: 1.370
TadejK je napisal(a):Bravo, me veseli, da obstaja nekdo, ki se mu ljubi s tem ukvarjati.
prijava mi bo vzela 20 minut in jo bom napisal z veseljem.
sporočil: 8.014
TadejK je napisal(a):Če pogledamo primerjalno, koliko so od takrat padli tečaji posameznih delnic iz SBI20, pa se potem spomnimo še na moj podobno natančen spomladanski "zadetek" pri KBMR, mi gre tole šloganje kar dobro od rok.
če bi moral izbrati dva naša blue chipa, ki ju res ne bi želel imeti, bi bila to ITBG in IEKG
Kako bi mi šlo šele, če bi mi kdo kdaj posodil svojo kroglo ... ;)