Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: članek SBI 20 do konca ni našel dna
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (1) Nepremičnine (3)
sporočil: 225
Maj je napisal(a):
Dajmo danes prej zaključit;)
12h40 dajmo 3% večja povpraševanja pa mamo za danes mir;)
Tisti, ki se je spomnil zaustavitve trgovanja pri 3% spremembi, si pa zasluži Nobelovo nagrado za neumnost!
Maj si še za kredit po 8%EOM ? Boš kupil MPBL?
sporočil: 14.712
janeztomazic je napisal(a):Slabo kaže s 4 delnicami se je pa škoda ukvarjati.
Še malo pa boš lahko kupil MBPL za sto jurčov:)
Sicer pa najprej moram dobiti kakšno ugodno posojilo do EOM 7,5%, za vsaj dve leti, sprotno odplačevanje obresti in glavnica na koncu.
2m3308 je napisal(a):Zdaj sem znižal na EOM 7,5%.
Maj si še za kredit po 8%EOM ? Boš kupil MPBL?
Bo pa zagotovo tudi MPBL v košarici.
Lp
sporočil: 7.885
Zadnja sprememba: anon-24983 10.10.2008 13:25
Maj je napisal(a):
Slabo kaže s 4 delnicami se je pa škoda ukvarjati.
Sicer pa najprej moram dobiti kakšno ugodno posojilo do EOM 7,5%, za vsaj dve leti, sprotno odplačevanje obresti in glavnica na koncu.
He, he če takemu jamraču ni prblem dobit kredita, potlej ni nobene finančne krize, samo neteg :)
Samo je bolj verjetna varianta, da tukaj Maj nas vse nateguje :)
sporočil: 225
Maj je napisal(a):
Zdaj sem znižal na EOM 7,5%.
Bo pa zagotovo tudi MPBL v košarici.
Lp
OK, 7,5% dogovorjeno! Kaj ponujaš za hipoteko?
sporočil: 1.205
FONZE je napisal(a):
Ti si pa čisto prav napisal - ne vemo, kaj nas sploh čaka. Mogoče pa res ne bo za kruh - pa Bog ne daj, da bi se zadeve pripeljale tako daleč.Je pa zelo zanimivo, kako finančne injekcije kar dežujejo - kako bodo ta sredstva povrnjena, pa kdaj?? Če samo pomislim (Za SLO), kako je vedno premalo denarja (pa za bolnice, šole, vrtce, pomoč ob nesrečah), še malo pa boMO najbrž tudi mi na vrsti z INEKCIJAMI. Za pokrivanje ne vem česa........PA BO DENARJA NA PRETEK
Mislim in bojim se tega, da se vračamo v čase naših staršev. Me je kar groza na moje pa če hočete naše otroke, ker jih ne čaka prav nič lepa prihodnost......((((((((
Ne bit tako črnogled, nekdo je pa v tej krizi pridobil, če je nekdo izgubil! Največ so pridobili država in brokerji, pa še tajkunčke lahko zraven prištejemo, ki jim bo morebitne izgube pokrila država, ostali vlagatelji smo pač ovce, ki jih je treba na toliko in toliko časa postriči! Ko pride borzni bik, bodi prepričan da bo ta forum prekipeval od sreče in optimizma, seveda do ponovnega striženja in kolo se bo spet obrnilo.
2m3308 je napisal(a):Dobro ime;)
OK, 7,5% dogovorjeno! Kaj ponujaš za hipoteko?
Če si pa banka oz, kakšna finančna ustanova, ki se ji lahko zaupa potem pa ni problema(obstoječe delnice pa tudi nepremičnina).
sporočil: 7.885
Maj je napisal(a):
Dobro ime;)
Če si pa banka oz, kakšna finančna ustanova, ki se ji lahko zaupa potem pa ni problema(obstoječe delnice pa tudi nepremičnina).
He, he v tem trenutki bi bilo dobro da bi bile delnice nepramičnina, pa na žalost niso, se ornk premikajo na dol. :)
Sam če boš ti res kupoval, bo treba pa pohiteti, slovenski pregovor pravi ne čakaj na maj :)
sporočil: 89
payme je napisal(a):Prej tragi-komično;) Zanimivo pa je prebirati komentarje nekaterih. En dan so najbolj pametni na svetu, drug pa največje jokice, ki ne morejo verjeti, kakšna "krivica" se jim godi.
A ni že vse skupaj smešno?
sporočil: 65
kdaj bodo objavljeni 9-mesečni rezultati Krke in Petrola? Čeprav v
sedanjem obdobju to najbrž ne bo premaknilo tečajev - mogoče še
malo navzol, ne glede na to, kaj bodo objavili((
sporočil: 27.841
fafel je napisal(a):
trenutno bi se najbolj splačal vložiti v "domačico" od kakšnega kmeta. Mogoče Črt ve, k se ful ukvarja z rastlinami in ga nekaj časa ni bilo. Verjetno je pripravljal teren.
sorry, zaenkrat imam samo grozdno marmelado, pa se ta je limited / signature edition :)