Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kučan in Janković v podporo Žgajner Tavševi
sporočil: 4.031
Aplavdiram gospe Miklavčič-Predan na odprti sceni. Ker je povedala
stvari take kot so.
sporočil: 10.224
Vinci je napisal(a):Izjava je popolnoma na mestu. Reveži so bili in bodo. Pod to vlado se je stopnja revščine zmanjšala in imamo dejansko najmanj revežev v zgodovini samostojne Slovenije.
Oprosti, ampak izjava o kruhu v smeteh je približno tako relevantna, kot da bi debeli Anglež rekel, da na svetu pa ja ni lakote, ker on komaj poje vso hrano, ki jo ima. Izjava ni bila na mestu, ker tisti, ki nima nič za jest, ga zagotovo ne meče v smeti. Ampak glede na to, da si mojster posploševanja, ti je najbrž ta izjava odprla nove dimenzije.
EDIT: Skratka, lačen je kriv, ker ima debeli preveč za jest.
Zganja se pa taka demagogija, kot, da nas je 3/4 revežev v Sloveniji.
sporočil: 489
Zadnja sprememba: anon-170701 18.09.2008 19:49
0902ISXdX je napisal(a):
Tokrat gre KKK brez dvoma na sigurno.
Se strinjam Ku Kuks Klan.
(Kučanov Komunistični Klan)
sporočil: 48.253
depersin je napisal(a):
Izjava je popolnoma na mestu. Reveži so bili in bodo. Pod to vlado se je stopnja revščine zmanjšala in imamo dejansko najmanj revežev v zgodovini samostojne Slovenije.
Zganja se pa taka demagogija, kot, da nas je 3/4 revežev v Sloveniji.
Seveda, ker gre za predvolilno demagogijo. Prepricati sirne ljudske mnozice, da so revezi. Po moje se tujci samo cohajo za usesi, ko slisijo slovence razlagati o revscini.
sporočil: 776
bc123a je napisal(a):
Oprosti, jansa ima felerjev vsekakor za zvrhano mero, ampak izjava o kruhu v smeteh je pa bila na mestu , v drzavi kjer ti slabo rata od socialne demagogije. In kjer je dokazano razslojenost ena najmanjsih v evropi.
Gre za izjavo, ki je tako posplošena in na spolzkih tleh političnega ocenjevanja navad volilnega telesa, ki ji je zlahka oporekati s srceparajočo socialno demagogijo. Prav to je Kučan z veseljem storil. No, to pa je bil eden izmed mojih očitkov Janši. Še enkrat, v šahu je to blunder.
sporočil: 2.286
bc123a je napisal(a):
Ni res, verjemi. Precej kruha gre v smeti tudi v navadnih druzinah. Razvajenci, ki morajo vsak dan na mizi imeti svez kruh. Iz zmrzovalnika, kje pa.
Srečni tisti ki jim kruh ostaja, pri nas ga vedno zmanjka....:)
Nekateri ljudje ki jih poznam, pa vem da niso ravno premožni in morajo v družini precej gledati na denar, ampak otroci razvajeni kot ne vem kaj, ne jem to niti ono, pa kaj zaboga pa sploh jedo razen purana:)
pri nas sicer ne kupujemo belega kruha, ampak po pravici povedano me prav briga koliko je kruh star, dokler ni zelen ga jem in se mi zdi da starejši kot je rajši ga imam:)
Kolya je napisal(a):
Gre za izjavo, ki je tako posplošena in na spolzkih tleh političnega ocenjevanja navad volilnega telesa, ki ji je zlahka oporekati s srceparajočo socialno demagogijo. Prav to je Kučan z veseljem storil. No, to pa je bil eden izmed mojih očitkov Janši. Še enkrat, v šahu je to blunder.
Komot je blunder. Problem slovenije je ravno v tem, da je to blunder, ker slovenci ne znajo objektivno pogledati na razmere v sloveniji.
Najbolje da nam vladajo za veke vekov socialno cuteci, pravicni, nacionalnointeres-razumevajoci, prijazni in nekonfliktni politiki. Taksna vrsta politikov v slovenskih volitvah vedno razturi.
Seveda je enako zalostno, da nasproti tem stoji kot edina alternativa totalni paranoik, ki je pripravljen prodati se lastno mater za zmago na volitvah (prodal prihodnost penzijske blagajne, prodal reforme, vse, samo da so sindikati utihnili).
matic1982 je napisal(a):E vidis. To zame niso revezi. Pa ce stokrat gledajo na denar. Ocitno imajo se rezerve pri vzgoji otrok.
Nekateri ljudje ki jih poznam, pa vem da niso ravno premožni in morajo v družini precej gledati na denar, ampak otroci razvajeni kot ne vem kaj, ne jem to niti ono,
Ogromno slovencev spici denar za oslarije, potem so pa kao revezi, ker jim na koncu meseca komaj ostane za hrano. E pa jebat ga, temu se ne rece revscina. Temu se rece funkcionalna nepismenost.
depersin je napisal(a):Ti si glista.
Ti si tudi eden tistih Slovencev, ki pri polni mizi jamraš, kako umiraš od lakote.
sporočil: 18.121
bc123a je napisal(a):
Komot je blunder. Problem slovenije je ravno v tem, da je to blunder, ker slovenci ne znajo objektivno pogledati na razmere v sloveniji.
Najbolje da nam vladajo za veke vekov socialno cuteci, pravicni, nacionalnointeres-razumevajoci, prijazni in nekonfliktni politiki. Taksna vrsta politikov v slovenskih volitvah vedno razturi.
Seveda je enako zalostno, da nasproti tem stoji kot edina alternativa totalni paranoik, ki je pripravljen prodati se lastno mater za zmago na volitvah (prodal prihodnost penzijske blagajne, prodal reforme, vse, samo da so sindikati utihnili).
Jaz gojim upanje, da bo JJ morda le spoznal, da je prvi mandat zamudil in da lahko z odločnimi potezami takoj na začetku drugega mandata spremeni tok. Če drugega ne iz inata, ker so ga v teh 4 letih samo je.ali iz vseh strani.
Zaradi vsesplošne krize po svetu, bo imel bistveno težje delo, ampak zagotovo mu je jasno, da še enega popravnega izpita 2012 zagotovo ne bo mogel dobiti.
Po drugi strani pa od KGB ne pričakujem nič dobrega. Razen seveda populističnega nastopaštva in potem pravi račun za to orgijanje leta 2012.
sporočil: 126
Pametna ženska, dobro podkovana, ampak na žalost pri napačnem
človeku.Bilo bi ji bolje brez Saškota.
sporočil: 2.286
bc123a je napisal(a):
Aja, in kaj je proti temu narediti? Ne dvigovati socialnih podpor ali jih se bolj siriti - itak je bizarno, da vsak len kurac ze dobi podporo, potem se pa to stevilo podpor uporablja za demagogijo v dokazovanju, kako reven da je narod.
Pobrati vsem, ki so sposobni delat. Poznam ljudi, ki so na podpori ze vec let, mladi, sposobni delat. Zavrnili sluzbe, zato ker bi se morali voziti, zavrnili zato, ker je mamica rekla da ne, poznam babnice, ki imajo ze drugega otroka na sociali (moz seveda sluzi, zivi na drugem naslovu, ona na sociali, samohranilka).
Nagnal bi jih pometat ceste, picka jim materina. A sami prepricani kako je revscina in kako od onih 200 EUR ne mores ziveti.
OOOO poznam tudi jaz takšnih primerov, takoj mi zmanjka vseh 20 prstov če grem šteti..
In kako se potem smejijo ko ne delajo.. malo šverc komerc zraven pa je:)
enega poznam, no za tega ne vem ali je še živ, ampak on je socialno dvignil dvakrat letno, da je saj kaj bilo, ker je rekel da se mu ne da drobiža dvigovati..
Tudi subvencije za najemna stanovanja se lepo izkoriščajo...
En znanec brezposelen celo življenje, hiša na morju, hiša v sloveniji....bla bla bla, potem pa jamra kako je zajebano:)))
sporočil: 136
Vinci je napisal(a):Gospod niso pretirano bistri, kaj ne?
Oprosti, ampak izjava o kruhu v smeteh je približno tako relevantna, kot da bi debeli Anglež rekel, da na svetu pa ja ni lakote, ker on komaj poje vso hrano, ki jo ima. Izjava ni bila na mestu, ker tisti, ki nima nič za jest, ga zagotovo ne meče v smeti. Ampak glede na to, da si mojster posploševanja, ti je najbrž ta izjava odprla nove dimenzije.
EDIT: Skratka, lačen je kriv, ker ima debeli preveč za jest.
sporočil: 792
MIlan, Zoran...joj kako nizko sta padla. Pa ste res mobilizirali
vse sile, da bi premagali pravega, slovenskega junaka Janeza. Dajmo
naši!
matic1982 je napisal(a):
En znanec brezposelen celo življenje, hiša na morju, hiša v sloveniji....bla bla bla, potem pa jamra kako je zajebano:)))
Ti poznaš Maja? :)
sporočil: 792
Dobro si oglejte slikce, npr. 5/7 in povejte, se je JJ že kdaj tako
hinavsko in cinično smejal. Se vam zdi, dragi moji Slovenci, da
bosta Milan in Zoran (tipični srbski imeni), dobro poskrbela za
nas. Po volitvah, bosta pokazala drugačen izraz. Poskrbimo, da bo
ta cinizem izginil.
sporočil: 10.224
0902ISXdX je napisal(a):Pravzaprav je gospodarska kriza boljša priložnost za reforme. V dobro stoječem gospodarstvu reforme sicer ne bi povzročile toliko kratkoročnih negativnih učinkov, ampak takrat so ljudje v coni udobja in nočejo sprememb.
Jaz gojim upanje, da bo JJ morda le spoznal, da je prvi mandat zamudil in da lahko z odločnimi potezami takoj na začetku drugega mandata spremeni tok. Če drugega ne iz inata, ker so ga v teh 4 letih samo je.ali iz vseh strani.
Zaradi vsesplošne krize po svetu, bo imel bistveno težje delo, ampak zagotovo mu je jasno, da še enega popravnega izpita 2012 zagotovo ne bo mogel dobiti.
Po drugi strani pa od KGB ne pričakujem nič dobrega. Razen seveda populističnega nastopaštva in potem pravi račun za to orgijanje leta 2012.
sporočil: 5.290
Zadnja sprememba: anon-166829 18.09.2008 21:01
bc123a je napisal(a):
E vidis. To zame niso revezi. Pa ce stokrat gledajo na denar. Ocitno imajo se rezerve pri vzgoji otrok.
Ogromno slovencev spici denar za oslarije, potem so pa kao revezi, ker jim na koncu meseca komaj ostane za hrano. E pa jebat ga, temu se ne rece revscina. Temu se rece funkcionalna nepismenost.
bc123a je napisal(a):
Dvomim. Poglej, jansi se vsi rezimo, kaksen paranoik je. Kucan, udbomafija, itd.
Atale teden je bil cist nor. Mislim, to je tako, kot da bi se nad konvencijo UFO skeptikov prikazali leteci krozniki.
Jaz se vedno mislim da je jansa paranoik, in da je kucan ze rahlo dementen (in dela stvari na svojo roko z iskreno zeljo pomagati nekdanjim kameradom - mogoce so ga za to prosili, morda celo ne).
Ampak prvic, ljudje so ga ze malo siti, drugic, od casa njegovega predsednikovanja je ze kar nekaj zvestih volilcev pomrlo, in tretjic, mladi so apriori - ne glede na usmerjenost - rahlo siti taksnih sivih avtoritet.
bc123a je napisal(a):Tvojemu razmišljanju se pa reče intelektualni in čustveni poden funkcionalno in finančno nepismenega prepotentneža!
Oprosti, jansa ima felerjev vsekakor za zvrhano mero, ampak izjava o kruhu v smeteh je pa bila na mestu, v drzavi kjer ti slabo rata od socialne demagogije. In kjer je dokazano razslojenost ena najmanjsih v evropi.
Razmišljaš kot Šrot, ki pravi, da je že v ustavi zapisano, da je Slovenija socialna država. In še: "Nikoli ne bomo dosegli te stopnje, da revščine ne bo," je povedal Šrot.
To pomeni, da ker je Slovenija socialna država, mora v njej vladati revščina? Pomisli malo!
sporočil: 61
bruuuhahahaha; veliki lopov in mali likvidator o temu kdo lahko
povrne ugled parlamentu, bruhahahhahaha
sporočil: 589
Ha, ha,.... zadnjilč sem jo poslušal - totalna populista - rekla bi
karkoli, samo da bo izvoljena.
Mogoče bi prodala svojo mamo, da bi uspela.
Mogoče bi prodala svojo mamo, da bi uspela.
sporočil: 1.852
shaman je napisal(a):
Pa dobro ljudje moji, vi slovenski razumniki, kaj je z vami? A li ste sploh normalni? (Sori Bisi, a žal je tako naneslo, da tvoj post postane iztočnica, nič osebnega, no hard filingz, pliz!)
Sprešujem se, kdo je vas slovenske razumnike cepil, da vsi po vrsti trosite nekakšen izumetničen, psevdo-intelektualni skepticizem na liniji teze - "vsi oni, ki mislijo da so v Sloveniji še vedno komunisti in da je Kučan še vedno politično aktiven, so bolani". Krasno!
Kaj, a vam bi ga v zaporu posiljevalec moral vzeti ven iz anusa, vam ga pokazati, vas obvestiti, da vas ravnokar natepava, potem pa ga še enkrat nazaj grobo vtakniti, in vi še vedno ne bi bili pripravljeni izreči, preprostega priznanja, "...ja, res je, mene posiljujejo". Jebenti, kje in s kom jaz živim, če se niti na intelektualce ni moč zanesti, da sami sebi ne bodo lagali.
Celo takrat, ko se vam Kučan v tej svoji roli, sam, eksplicitno, da bolj eksplicitno ne more biti, vsake štiri leta razkrije jebeno osladno in sluzasto, ker se pizdek ne more zadrževati in se niti ne skriva, nastopite vi slovenski dežurni "skeptični razumniki, ki si nikakor ne morete privoščiti verjeti v zarotniško naravo slovenske komunajzarije in v aktivnega, odmrznjenega Kučana, ki vendarle ni zamrznjen ravno na nula stopinj kelvina", in kao potem iščete neke egghead izgovore, kajti, jebote, verjeti, da je komunist Kučan še vedno zgolj komunist, je pa ja navadna paranoja.
To je ja samo za obskurne forumske shamane in vsakodnevne šank luzerje, no ja, pa še za Janšo seveda, vi superskeptični intelektualci, ki od silnega znanstvenega skepticizma, kar lebdite v zraku, pa ja ne smete verjeti v to.
Sram vas je lahko, pizdeki patetični, smešni, smotani. Kaj le vas žene v to, jebo vas Kučan, vred s pijano Štefico.
Jaz tega ne štekam, pa če me jebaš.
Priznam, ne razumem masovnosti tega pojava v Krnajcef, ma kolikor se jaz razumem na psiholgijo odraslih, je v ozadju bodisi nekakšen iracionalni strah od nečesa v samemu sebi, bodisi pa vas je zgolj sram samim sebi to priznati, ker se za stanje v družbi globoko podzavestno čutite sokrive, recimo zato, ker ste ves čas volili komunajzarje, kar je zelo pogosta poza slovenskih izobražencev, ki so jih zadojili z idejo, da imajo biti dežurni poklicni levakarji.
Lahko pa da sta strah in sramota del ene in iste zadeve v vas. Drugo ne more biti, saj vam že dolgo več ne grozi nikakršna neposredna fizična nevarnost, resnica pa vidimo kakšna je, torej te komunajzer mizerije, ne bi smel biti tak, problem si priznati.
Za koji kurac mi tu pametujete, povejte si preprosto, ja, očitno je, živim v komunistični đamahiriji Slovenistan, v kateri je nekdanji šef KPS še vedno politično aktiven in se pred vsakimi volitvami repenči, šopiri, ropota, se oglasi, da politične igre nevajenemu folku razodene kak te ima voliti in komu on, domenvno ugledni veliki vrač, zaupa, ter kdo da je kredibilen in kdo ni.
Da se razumemo, jaz o Kučanu danes mislim isto kot leta 1980, 1988, 1991. Logično, saj je Kučan danes oni isti Kučan iz leta 1980 in če hočete tudi iz leta 1970. Za mene je on, potemtakem, povsem nespremenjen, v povsem enaki roli.
Pa vednarle, mejk no mistejk, jaz njega ne krivim prav za nič na tem svetu. In me nič ne jezi, niti celo ne gane kaj on govori in priporoča, ker mi to jebeno močno dol visi. Tako kot mi je dol viselo leta 1980.
Jaz krivim najbolj vas, omedlevajoče in sprenevedave slovenske intelektualce. Ki si nikakor nimate moči in jajc privoščiti, da bi Kučanu rekli bob. Fuj, jebo vas Kučan, reve usrane! Napihnjene!
P.S. In ja, vaše kriljenje z rokami in disklejmer stavki tipa "jaz še vedno mislim, da je Janša paranoik", je del taistega imidža omedlevajočega slovenistanskega intelektualčka.
Tudi Janšo za nič ne krivim. Tudi za njega mi dol visi. Kajti ne Janša ne Kučan nista nič brez vas in vaših akcij na volitvah in v vsakdanjem življenju. Ne eksistujeta, pani moji!
Vas za sve krivim, ona dva sta kot dve premočrtno-napovedljivo požrešni gosenici, za katere je jasno in naravno, da se bosta lotili mladih listov naše rosno mlado-zelene demokracije, vi se pa delate mone in nadnje ne greste niti z zaščitno kemijo, niti jih, vred z njihovo zalego s svojimi glasovi na volitvah fizično ne umaknete z listov, ampak ugibate, češ to je nenavadno, da so listi požrti, oz. najbrž je gosenice kdo sprovociral, ali prosil, da požrejo liste, al so pa malo že dementne...he.he. Potem pa še malo pokrilite z rokami in poiščete dežurne paranoike. Jebite se loleki, vi ste izgubljene generacije, vas ne izuči nič.
LP shaman
Kaj pa, če obstajajo ljudje, ki za razliko od tebe, niso obsedeni s politiko? Ali je dovoljeno kdaj podvomiti v stranko, ki smo jo na zadnjih volitvah obkrožili?Kaj če je realna moč Kučana nekoliko manjša od tvojih domnev - si kdaj pomislil tudi na to?
Ali dopuščaš, da se lahko nekaterim ceneno politično nastopaštvo, upira?
p.s. Danes je cinq napisal prvi pameten post v svojem žilvljenju, pa ga nihče ni prebral. Ga bom citiral: " šamanček bi verjetno tudi rad tako dobro obvladal tolkala ?... zaenkrat pa samo piha... pih, pih, v tisti "skupni desnosučni rog" in pa upa, da bo na takšen način na volitve agitatorsko privabil čimveč goveda; vendar, lahko se tudi zajebe, in na takšen način & na takšna fuSS(arjenja) namesto desnosučnega goveda prikliče samo in pa zgolj levosučno govedo !
sporočil: 12
"po vrednotah vidi ob morebitni levi koaliciji".
Če so vrednote leve koalicije ponarejanje in laži, potem se nam hudo piše
Če so vrednote leve koalicije ponarejanje in laži, potem se nam hudo piše
sporočil: 5.290
Zadnja sprememba: anon-166829 18.09.2008 23:38
lecner je napisal(a):Kaj, če si ti samo majhen sodni pisarček, ki nima nobenega vpogleda v sodne spise, da bi vsaj malo razumel, kdo vlada v Sloveniji in komu.
Kaj pa, če obstajajo ljudje, ki za razliko od tebe, niso obsedeni s politiko? Ali je dovoljeno kdaj podvomiti v stranko, ki smo jo na zadnjih volitvah obkrožili?Kaj če je realna moč Kučana nekoliko manjša od tvojih domnev - si kdaj pomislil tudi na to?
Ali dopuščaš, da se lahko nekaterim ceneno politično nastopaštvo, upira?
p.s. Danes je cinq napisal prvi pameten post v svojem žilvljenju, pa ga nihče ni prebral. Ga bom citiral: " šamanček bi verjetno tudi rad tako dobro obvladal tolkala ?... zaenkrat pa samo piha... pih, pih, v tisti "skupni desnosučni rog" in pa upa, da bo na takšen način na volitve agitatorsko privabil čimveč goveda; vendar, lahko se tudi zajebe, in na takšen način & na takšna fuSS(arjenja) namesto desnosučnega goveda prikliče samo in pa zgolj levosučno govedo !
Nastopaštvo, ki iz tvojih sporočil veje po forumu, da slutiti, da te goveda zanimajo samo v toliko, kolikor jih lahko pomolzeš.
Le mukaj mirno naprej, pa te bo mogoče našla kaka krava vodnica in ti rešila zavoženo življenje.
sporočil: 5.181
macon je napisal(a):
Tvoj komentar pritrjuje dejstvu, da si debil.
ja, in forumi so postali tako polni vulgarizmov, da v njih sodelovati nima nobenega smisla več. za domovino z gnusom naprej!
shaman je napisal(a):Če Kučan ne pomeni prav veliko, zakaj je pisanje o njegovem zarotništvu postala tvoja življenjska niša?
Ma daj kreten funkcionalno nepismeni, spet nadaljuješ svojo staro sluzasto prakso. A sem jaz mogoče kje napisal, da Kučan ima kakšno moč?
Al sem napisal, da njegove blodnje meni dol visijo (ker jih imam za nerelevantne, ker menim, da ni moč pri njemu, pač pa pri slovenskih volivcih, predvsem intelektualcih, o katerih sprenevedanju sem v postu pisal). Če ne znaš niti brati, koji kurac se rineš pisati, jebote.
Pojdi si prebrati, govora je bilo o sprenevedanju intelektualcev glede Kučana in nikjer ni trditve, da Kučan ima moč, ali, da je Kučan za kaj kriv.
Četudi nima nobene moči , to še vedno ne pomeni, da ni komunist, da ni zarotniški, da ni podmizniški , da se vsake 4 leta ne pojavlja s svojim repenčenjem in agitpropom oz., da se SLO intelektualci omedlevajoče lahko delajo mone, da Kučan ni aktiven in ni komunist . Štekaš? Seveda ne štekaš. kaj se trudim. he.he.
LP shaman
Zakaj te tako motijo SLO intelektualci, ki jim tvojevrstno malikovanje Kučana ni posebej blizu?
Pia je napisal(a):
Tvojemu razmišljanju se pa reče intelektualni in čustveni poden funkcionalno in finančno nepismenega prepotentneža!
Razmišljaš kot Šrot, ki pravi, da je že v ustavi zapisano, da je Slovenija socialna država. In še: "Nikoli ne bomo dosegli te stopnje, da revščine ne bo," je povedal Šrot.
To pomeni, da ker je Slovenija socialna država, mora v njej vladati revščina? Pomisli malo!
Kaj se kurcis, babnica?
Ce ti moji posti niso podali ideje o tem, da sem se kako za socialo, a za socialo tistim, ki si jo zasluzijo, potem res ne vem, kaj hoces?
Kaj hoces reci, da si taksna "socialna delavka" kot Tavseva? Ti bi kar vsem socialo, vsakemu malo, pa da nema niko da pisne? 200 EUR razvajeni smrklji, ki noce delat, zato je sla studirat na fdv? po drugi strani, 300-400 EUR invalidu brez nog (ne vem kaksni so zneski, vem da so invalidnine mizerne)? pa da oba ne pisneta?
Seveda bo razvajena smrklja sla takoj volit pahorjeve socialdemokrate, da ji naredijo slovenijo "bolj socialno", a ne? Ker z 200 EUR se res ne da zivet, ce si mlad pa rabis to pa ono, pa sploh ne...
Socialni sistem v tej drzavi je zjeban. Imas ljudi na sociali, ki si je nikakor ne zasluzijo, in imas mizerijo, ki je v sramoto imenu "socialna drzava". Na zalost vecine slovencev oni pac niso v tisti mizeriji, je pa fajn, ce jim politiki pritegnejo v smislu "3/4 ljudi je revnih". In se butast slovencek pogladi po bradi in rece, ja, ja, kriza je, revscina je, treba vec sociale, da bom imel vec gnara...
Pia je napisal(a):WTF? Kdo si pa ti?
Kaj, če si ti samo majhen sodni pisarček, ki nima nobenega vpogleda v sodne spise , da bi vsaj malo razumel, kdo vlada v Sloveniji in komu.
Nastopaštvo, ki iz tvojih sporočil veje po forumu, da slutiti, da te goveda zanimajo samo v toliko, kolikor jih lahko pomolzeš.
Le mukaj mirno naprej, pa te bo mogoče našla kaka krava vodnica in ti rešila zavoženo življenje.
Ali bi mi želela pojasniti kakšen vpogled naj bi jaz imel v sodne spise?
Morda tako sklepaš na podlagi sodbe, ki sem ti jo nekoč posredoval (rad bi vedel ali si jo proučila). Kakorkoli sodbo sem našel s pomočjo brskalnika (na spletni strani Vrhovnega sodišča), ker je javna in mi ni blo potrebno brskati po nobenem sodnem spisu. Razumeš pitka?
Kaj naj bi pomeni tvoj zadnji stavek? Se morda ponujaš na forumu Financ? Poskusi s kakim Salamonovim oglasnikom...