Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kučan in Janković v podporo Žgajner Tavševi
sporočil: 5.397
kako tipično za jankovića! taksista preganja izpred lokala svojega
sina, za avto parkiran na pločniku pred šolo (bela kia za zokijevim
in kučanovim hrbtom) pa se ne zmeni.
novica
novica
sporočil: 2.482
Zadnja sprememba: anon-99180 18.09.2008 16:14
Hehehehe... Botra klepljeta koalicijo, KGB+Desus sedaj pa sta
dodala še Lipo.
sporočil: 2.361
Kučana je medtem prepričala Žgajner Tavševa. "Spremljal sem njene
nastope v parlamentu in če bi tako kot ona delovali tudi ostali
poslanci, bi tej instituciji lahko povrnili ugled".
Uf! Pa naj bodo že enkrat volitve, da se bodo ljudje začeli obnašati normalno.
sporočil: 609
novica je napisal(a):
kako tipično za jankovića! taksista preganja izpred lokala svojega sina, za avto parkiran na pločniku pred šolo (bela kia za zokijevim in kučanovim hrbtom) pa se ne zmeni. novica
Vem, da boš rekel, da sem smotan, ampak avto, ki je bel ni kia ampak je hyundai sonata! Drugače se pa strinjam s tabo oz. s poanto komentarja!!
sporočil: 18.121
abraxas je napisal(a):
Kučana je medtem prepričala Žgajner Tavševa. "Spremljal sem njene nastope v parlamentu in če bi tako kot ona delovali tudi ostali poslanci, bi tej instituciji lahko povrnili ugled".
OMG.
OMFG.
sporočil: 251
0902ISXdX je napisal(a):Se sloni bi se skrili med jagode od same sramote. ;)
OMG.
OMFG.
Zdaj je pa res cas da gremo na volitve.
sporočil: 274
Ali je ostal še kdo, ki ga bi podprla oziroma bi ga volila?
Naj volilna komisija naredi izjemo in da Kučanu in Jankoviću neskončno število volilnih glasovnic, pa naj volita kar namesto vseh Slovencev in morda še Američanov. Volitve v Ameriki bodo kmalu in doma pri Kučanu in Jankoviću bodo volili kar oba kandidata.POŽREŠNOST PA RES NIMA MEJA.
Naj volilna komisija naredi izjemo in da Kučanu in Jankoviću neskončno število volilnih glasovnic, pa naj volita kar namesto vseh Slovencev in morda še Američanov. Volitve v Ameriki bodo kmalu in doma pri Kučanu in Jankoviću bodo volili kar oba kandidata.POŽREŠNOST PA RES NIMA MEJA.
sporočil: 519
Smešno, človek z 16 miljoni evrov bogastva, podpira Lipo, ki toliko
govori o revščini. Samo totalno zarukani ljudje volijo stranke
kapitalistične levice...
sporočil: 620
Zadnja sprememba: 283 18.09.2008 16:44
Poslanka Žgajner Tavševa zasluži vsekakor priznanje za svoje
prizadevno delo v parlamentu in izven. Všeč komu ali ne, ta gospa
svoje delo jemlje resno in je bila svetla točka opozicije v
prejšnjem mandatu. Tisti, ki razumejo vlogo opozicije v
demokratični državi, so lahko samo veseli takih poslancev ali
poslank. Bravo gospa Tavševa !!!
sporočil: 1.123
O moj Bog ............
Delovanje ga. Tavš pa je res vzorno govorjenje in delovanje. Logični nastop, brez ponavljanja, konstruktivni, brez kritiziranja drugih, brez iskanja napak v drugih, z jasnim programom........ G. Kučan, s tem izborom ste pa res prekosili samega sebe.
Hmmm, mogoče je pa zaradi tega propadel prejšnji sistem? Še je upanje, da se ne bo ponovil!
Delovanje ga. Tavš pa je res vzorno govorjenje in delovanje. Logični nastop, brez ponavljanja, konstruktivni, brez kritiziranja drugih, brez iskanja napak v drugih, z jasnim programom........ G. Kučan, s tem izborom ste pa res prekosili samega sebe.
Hmmm, mogoče je pa zaradi tega propadel prejšnji sistem? Še je upanje, da se ne bo ponovil!
sporočil: 222
Tale režija pa že spominja na Kim Il Sunga, ko nekaj milijonov
ljudi natera na ulice in mu usklajeno ploskajo.
jaznekdo je napisal(a):
Ne me hecat, ponarejevalce podpirajo?
Svoji k svojim ;-)
(Za produciranje afer pa itak rabiš dobre ponarejevalce press :-)))
sporočil: 6.680
283 je napisal(a):
Poslanka Žgajner Tavševa zasluži vsekakor priznanje za svoje prizadevno delo v parlamentu in izven. Všeč komu ali ne, ta gospa svoje delo jemlje resno in je bila svetla točka opozicije v prejšnjem mandatu. Tisti, ki razumejo vlogo opozicije v demokratični državi, so lahko samo veseli takih poslancev ali poslank. Bravo gospa Tavševa !!!
pa dobro... a se ni konca... od kje se se vedno jemljejo ti trogloditi?
sporočil: 398
A na levici morda delujejo po parih?
Kučan - Janković
Pahor - Gaspari
To pa že malo diši na vic o policajih.
Kučan - Janković
Pahor - Gaspari
To pa že malo diši na vic o policajih.
sporočil: 48.253
283 je napisal(a):
Poslanka Žgajner Tavševa zasluži vsekakor priznanje za svoje prizadevno delo v parlamentu in izven. Všeč komu ali ne, ta gospa svoje delo jemlje resno in je bila svetla točka opozicije v prejšnjem mandatu. Tisti, ki razumejo vlogo opozicije v demokratični državi, so lahko samo veseli takih poslancev ali poslank. Bravo gospa Tavševa !!!
Seveda, in gospa je znana po svojem socialnem cutu , ki je v teh tezkih casih pod JJevo diktaturo redka vrlina nasih oblastnikov. Plus, kot je gospa lepo rekla, ze od nekdaj cuti da je njena misija pomagati revnim, zato je tudi solana socialna delavka.
sporočil: 620
gregor666 je napisal(a):
pa dobro... a se ni konca... od kje se se vedno jemljejo ti trogloditi?
ja a se ne spomneš? Jaz sem odšel iz votline, ti si pa tam ostal ! Prižgi svečo, da boš bolje videl.
sporočil: 108
0219Gr9 je napisal(a):
Tale režija pa že spominja na Kim Il Sunga, ko nekaj milijonov ljudi natera na ulice in mu usklajeno ploskajo.
Točn to. Sicer sem mislu it le za hec volit, kake zelene npr., ampak zdele me pa ma, da bi zanalašč Janšo volu, ker tile rdećkasti levaki so pa že mal odvratni.
sporočil: 251
283 je napisal(a):
Mislim, da nas velika večina verjame besedam Dejana Kaloha, izstoplega kandidata za poslanca v stranki Lipa, ki je povedal kaj je glavni namen volilnega programa stranke: Rušenje Janeza Janše! Rušenje na način, kjer se lahko uporabijo vsa sredstva!
Seveda je gospe/gospodični/gospodu Žgajner-Tavševi potrebno priznati, da ji je skoraj dobro uspelo zadnje soočenje v Kokošnjaku, ko je zaigrala vlogo predstavnice stranke, ki naj bi imela kvaliteten gospodarski program, čeprav vemo, da programa v resnici nima. Vsaj kvalitetnega ne.
Kar pa se Kučanovega in Jankovićevega obiska tiče, je pa verjetno Saško milo zajokal in sta se ga gospoda usmilila. Konec koncev nekako mu že morata poplačati, ker je prevzel eno izmed umazanih vlog te predvolilne kampanje. Pa še to je opravil slabo, kar
0219Gr9 je napisal(a):
Tale režija pa že spominja na Kim Il Sunga, ko nekaj milijonov ljudi natera na ulice in mu usklajeno ploskajo.
Obroč okrog Janše se stiska.
Začuda se Erjavec še ni vdal pritiskom predsednika NOB.
NSI bo KDS pomagal ostati zunaj parlamenta, SLS in SMS pod kontrolo.
Čakam samo še kako bodo Plemenitega utišali in JJ bo ostal sam.
Tokrat gre KKK brez dvoma na sigurno.
sporočil: 450
Mislec je napisal(a):
Smešno, človek z 16 miljoni evrov bogastva, podpira Lipo, ki toliko govori o revščini. Samo totalno zarukani ljudje volijo stranke kapitalistične levice...
Kučan in Jankovič imata srečo, da živita v državi, kjer lahko nategujeta narod brez vazelina, le ta pa jim pri tem še ploska.
Nekateri slovenci pač potrebujejo gospodarje, da se odločajo namesto njih.
sporočil: 708
Sedaj pa ne vem a sem morda nekaj let prespal, bil v komi skratka
zgleda da sem manjkal namreč en nepolitik in en 6 let ex politik
sestavljata vlado. Sej sta hujš k branjevke.
SVAŠTA rodi p. samo neče para i cigara ane Zoki
SVAŠTA rodi p. samo neče para i cigara ane Zoki
sporočil: 679
KoBomVelikBomTajkun je napisal(a):
demokrat pa tak: http://www.youtube.com/watch?v=3SPy4oMGHYM Heh, da je Kucan en rdec GNUS mi je blo jasno ze prej, ampak tole je pa too much. Kucan, ti se en navaden DREK.
sporočil: 5.181
komentarji pritrjujejo dejstvu, da so volilci desnih opcij prvaki v
vulgarnosti. bravo!
sporočil: 48.253
0902ISXdX je napisal(a):
Obroč okrog Janše se stiska.
Začuda se Erjavec še ni vdal pritiskom predsednika NOB.
NSI bo KDS pomagal ostati zunaj parlamenta, SLS in SMS pod kontrolo.
Čakam samo še kako bodo Plemenitega utišali in JJ bo ostal sam.
Tokrat gre KKK brez dvoma na sigurno.
Po moje ni tako enostavno (in to je, spet, po moje, razlog, da KGB niso hoteli objaviti formalne koalicije). Namrec, vsaki stranki, ki jo vzamejo "ta levi" pod svoje okrilje, odleti kar nekaj glasov stran, ki gredo direkt jansi.
To je sicer razumna igra, dokler domnevas, da bodo tvoji "ta mali" prisli v parlament, jansevi "ta mali" pa ne.
Ce slucajno NSi pride v parlament, Lipa (in morda LDS) pa ne, zna biti to ziva katastrofa za KGB, ce se obenem se izkaze, da so tisti volilci "ta malih", ki jim kucanovi blagoslovi le prevec smrdijo, sli k Jansi.
sporočil: 1.500
Barbara,
samo tako naprej!!!
pa bo tistih nekaj SDS-ovih in cerkvenih lakajev, kar jih je še ostalo Janši in ki brezvestno svinjajo po deplasiranih Janševih brezplačnikih spet brez dela?!?
upam da bo kmalu padla pogodba s Patrio in da bo Patria terjala vračilo 21.000.000 eurov, ki jih je namenila za "pospeševanje prodaje v Sloveniji"!!!
da Janša ne bo več imel denarja za plačevanje raznih Šurl in podobnih pisunov, ki v imenu SDS lažejo, da vsi ki niso SDS lažejo!!!
najbolj žalostno pa je, da se pisci teh laži, zavedajo,da lažejo, saj se nihče od njih ne upa več podpisati pod narek, ki ga je spisal!!!
samo tako naprej!!!
pa bo tistih nekaj SDS-ovih in cerkvenih lakajev, kar jih je še ostalo Janši in ki brezvestno svinjajo po deplasiranih Janševih brezplačnikih spet brez dela?!?
upam da bo kmalu padla pogodba s Patrio in da bo Patria terjala vračilo 21.000.000 eurov, ki jih je namenila za "pospeševanje prodaje v Sloveniji"!!!
da Janša ne bo več imel denarja za plačevanje raznih Šurl in podobnih pisunov, ki v imenu SDS lažejo, da vsi ki niso SDS lažejo!!!
najbolj žalostno pa je, da se pisci teh laži, zavedajo,da lažejo, saj se nihče od njih ne upa več podpisati pod narek, ki ga je spisal!!!