Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Kobilice v mencingerjanski NLB?

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

salto sporočil: 3.563
[Glavni forum] Tema: Re: Kobilice v mencingerjanski NLB?
[#313493] 10.09.08 13:10 · odgovor na: lukav (#313282)
Odgovori   +    1
V eni normalni državi bi bilo jasno, da je to PPD.
Ker pa Slovenija ni normalna država, ampak krut boj za družbeno lastnino iz strani večih lobijev ( ki pa več ali manj spadajo pod UDBO) - potem se dogaja, da so pri nas norci, nesposobneži in lenuhi SVETE KRAVE - medtem ko se tiste redke posameznike, ki si še upajo razmišljati drugače kot čreda norih krav, označi za osebke z PPD.

To, da JJ in AB nočeta prodati NLB na razpisu, je samo znak, da sta tudi oba omenjena zgolj LEVIČARJA.

Če bi bila Slovenija normalna bi imela urejeno kapitalistično državo in tudi v parlamentu klasične liberalce in desničarje. Tako pa imamo samo levičarje. Eni so bolj anarhistični, drugi bolj nacionalistični, tretji pa populistični.

Če človek, ki dela v varnonostno obveščevalni, ali v mafiji začne doživljati svet kot zaroto - je to za povprečkota zgolj PPD - za dobrega psihiatra pa je to realnost in ne motnja. Tako tudi v gornjem primeru. Treba je razločevati osebo v okolju. In če je okolje množično skorumpirano in zblojeno ( socializem), potem ene oseba, ki te zlorabe pozna in nanje opozarja še nima PPD, prej jo ima večina ostalih osebkov ( ki se bojijo Slovenijo pustiti v kapitalizem).