Strani: 1

FIN-542731 sporočil: 875
[#3087759] 13:02
Odgovori   +    6
Vendar se samo pri tem v članku ne zaključi.

Malica, prevoz, regres, zimski regres, 13. plača (če "bog" da"), bolniške (glede na evropsko povprečje) ... Edina sreča je, da še nimamo pomladanskega in jesenskega regresa :).

Če k temu dodam še "prenašanje" medijsko izpostavljene razne narcisoidne zafrustrirane holobe, janukoviče, oboževalke nutrij, levičarsko leve, RTV informativne oddaje, sindikaliste in podobne tiče ... pa da ne pozabim "provokatorja Trockega", delničarja NLB ... in smo tam, kjer smo :))
0313EKINX sporočil: 1.138
[#3087761] 13:59 · odgovor na: FIN-542731 (#3087759)
Odgovori   +    1
[]
Vendar se samo pri tem v članku ne zaključi.

Malica, prevoz, regres, zimski regres, 13. plača (če "bog" da"), bolniške (glede na evropsko povprečje) ... Edina sreča je, da še nimamo pomladanskega in jesenskega regresa :).
FIN-544124 sporočil: 7.023
[#3087762] 14:08
Odgovori   +    1
Ajajaj, že spet lezenje v rit kapitalistom.

Redki so sploh tisti, ki dajo pošteno plačo.

Nekateri sploh delavca ne bi plačali, če ne bi bilo obvezno.

Pa saj, ko se pogleda malo po številkah je v nekaterih državah še slabše pri določenih številkah.

Spet en sam populizem.

Že v naslovu in potem še bolj okrog nekih 10 jurjev.

Nekaj dni nazaj pa prispevek, kako se je dvignil BDP in vse okrog tega.

A že spet na veliko gredo kapitalisti na Hrvaško ❓️

🤣
lojze1 sporočil: 1.104
[#3087765] 15:55 · odgovor na: FIN-544124 (#3087762)
Odgovori   +    3
Preberi še enkrat in boš ugotovil, da ne znaš brati. Država je tista, ki pobere zaposlenemu največ. In nič ne tvega (razen zaostanka v razvoja in na koncu propada), tisti, ki tvega je delodajalec, po tvojem grdi kapitalist. Predlagam, da to postaneš tudi ti. Ni potrebno veliko: znanje, volja, kredit in veliko, veliko dela. Pa seveda pametna država, v neumni ostanejo samo javni uslužbenci, vojaki, miličniki in kradljivci (posebej še javnosektorski!).
Algebra sporočil: 49
[#3087767] 17:07
Odgovori   +    3
Če hočemo furat socializem, je pač treba. Sej mene to ne moti, samo naj me pustijo pri meru, ker me socializem ne zanima. Pošteno se trudim, pošteno zaslužim in s tem lahko preživim družino. Je pa boleče, ko vidiš, da za neo-socializem država zahteva še eno mojo plačo. Ja in RTV bi zdej štrajkal na krilih sociolizma.
nejc29 sporočil: 13
[#3087768] 17:46
Odgovori   +    0
Mene zanima samo eno: kdaj popravek dohodninskih lestvic???!!

Strani: 1

vm-kiva