Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Trump napoveduje podpis dogovora in ponovno odprtje Hormuške ožine, Iran to zavrača
Strani: 1
sporočil: 9.521
Trump je v svojem filmu.
Danes ima fešto v Beli hiši in še eksluzivne fajte v kletki bodo gledali.
Kot da je leto 350 (ali pa 450, kot kdo meni, da je prav) Rimskega cesarstva...
Danes ima fešto v Beli hiši in še eksluzivne fajte v kletki bodo gledali.
Kot da je leto 350 (ali pa 450, kot kdo meni, da je prav) Rimskega cesarstva...
sporočil: 1.427
kaj, bi lahko ffs zaceli opisovati dogodke s pravimi besedami?
skarje in platno okoli hormuza drzi izrael, ki mu pizdarija v iranu
ustreza, da lahko neovirano pocne pizdarije v gazi, zah. bregu,
siriji in libanonu. miru ne bo, dokler ne bo nekdo ustavil teh
zblojenih genocidnezev. kar bo tezka, ker imajo v zepu 80 posto
ameriskega kongresa. in mimgrede se naso novo vlado.
sporočil: 2.830
Svet gre res v totalni poden..
Namreč če je kdo od voditeljev izgubil kredibilnost ( ne samo enkrat, ampak večkrat) je to Trump.
Putin (na drugi strani) je izgubil kredibilnost, ko je uničil Čečenijo, osvajal bivše sovjetske republike (Gruzijo, Armenijo , Azarbedjan)
Ukrajino omenjam samo na koncu, ker te je pa totalna vojna, ki jo ta režim še zmore.
Totaler Krieg, kot je zapovedal bivši naci minister dr. Goebbles.
Rusija je s tem dosegla svoje dno, v bistvu vse proti čemer so se kao borili in oglaševali v svoji zgodovini.
Folk pomnite moje besede, ker te se bodo zarezale v zgodovino:
Putin je uničevalec (predvsem) Rusije, on ne bo dosegel ničesar drugega kot uničenja - predvsem Rusije in tudi Ukrajine.
Uničevalec (Slobo je proti njemu res majhen karakter)
Prej ko bo ruski folk spoznal to dejstvo, da jih ta diktator vleče v brezno, bolje bo šlo v smeri zdravljenja.
In zdravljenje je zahtevna zadeva, 20-30 let to je moja predikcija :)
Namreč če je kdo od voditeljev izgubil kredibilnost ( ne samo enkrat, ampak večkrat) je to Trump.
Putin (na drugi strani) je izgubil kredibilnost, ko je uničil Čečenijo, osvajal bivše sovjetske republike (Gruzijo, Armenijo , Azarbedjan)
Ukrajino omenjam samo na koncu, ker te je pa totalna vojna, ki jo ta režim še zmore.
Totaler Krieg, kot je zapovedal bivši naci minister dr. Goebbles.
Rusija je s tem dosegla svoje dno, v bistvu vse proti čemer so se kao borili in oglaševali v svoji zgodovini.
Folk pomnite moje besede, ker te se bodo zarezale v zgodovino:
Putin je uničevalec (predvsem) Rusije, on ne bo dosegel ničesar drugega kot uničenja - predvsem Rusije in tudi Ukrajine.
Uničevalec (Slobo je proti njemu res majhen karakter)
Prej ko bo ruski folk spoznal to dejstvo, da jih ta diktator vleče v brezno, bolje bo šlo v smeri zdravljenja.
In zdravljenje je zahtevna zadeva, 20-30 let to je moja predikcija :)
Strani: 1