Strani: 1

0531Zavar sporočil: 2.672
[#3081205] 12.04.26 15:25
Odgovori   +    2
Madžari ne smejo pozabiti komu se imajo za zahvaliti za svoj razvoj v zadnjih 20-30tih letih.
Gotovo ne Rusom in njihovi kao poceni nafti.

Madžari so država v razvoju , vse od 90tih (od razpada SZ).
ko sem pred par leti dopustoval na Madžarskem sem se o tem osebno prepričal.
Namreč ustavili smo se v enem ob-cestnem motelu (taverni) iz madžarskega vzhoda, skratka zadeva je delovala simpatično, dokler nismo prišli v motelsko sobo .:)

Da ne omenjam vseh podrobnosti, ampak nazadnje se je meni zgodilo nepredstavljivo,
ko sem se zvečer usedel na straniščno školjko, se je le ta polomila pod mojo ritjo
(ne folk, nimam 150 kil, da ne bo pomote :)
FIN-379669 sporočil: 9.328
[#3081217] 12.04.26 21:42
Odgovori   +    4
Bruselj se je oddahnil, Kijev tudi. Novih 90 mlrd eur našega denarja bo namesto v evropski AI mirno vrženih v ukrajinsko luknjo - in to v imenu človekovih pravic. Rusi pa nam ne bodo dali po tej potezi niti kaplje nafte... ker je tudi nočemo, saj jo bomo nekje drugje dobili, kao. Raje se ne vozimo več nikamor, bomo rekli - in kupili EV - in nato bo električni sistem crkoval...

Hja, Orban je bil despot, nedemokrat, ampak edini, ki je še bremzal nori Bruselj, ki pelje EU v naše bodoče gospodarsko suženjstvo - beri stroškovno nekonkurenčnost.
FIN-544124 sporočil: 6.283
[#3081218] 12.04.26 21:56
Odgovori   +    3
Glede na rezultate je danes žalostni dan za vse v EU, ki še imamo nekaj zdrave pameti.

Viktor Orban je bil še zadnji branik pred plenilsko, satanistično vladavino Bruslja.

Fonder lajdra in estonska čivava imata sigurno orgazme, ko spremljata stanje v Budimpešti.

Sedaj se bo odprla pot za 90 MILIJARD za Kijev.

Nekateri v EU si manejo roke.

Tudi Angležem se smeji, ker prodajajo orožje Ukrajini.

Prebivalci EU pa plačajo.

Strani: 1

vm-qetesh