Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Vlada nad Petrol: ni izključen gospodarski kriminal. Petrol očitke zavrača.
Strani: 1
sporočil: 4.145
To je nekje normalno za mafijsko drzavo.
Pac boji med klani za profit.
Mol se tega ne more it , ker so to cisto podmizne igre.
Uprava je itak nastavljena.
Ce bo imel petrol zato ker zamuja kak miljoncek vec dobicka ali pa dva.
Upravi oz tistim odzadaj komot pade po par deset k v zep.
Ajde cisto mozno je zadaj tudi neumnost in je cela kolobocija nenamerna in od tega noben nima skoraj nic oz ima kakega jurja vec.
Kot smo videli pri podgorsku npr.
V sloveniji je tudi to mogoce ;).
Pac boji med klani za profit.
Mol se tega ne more it , ker so to cisto podmizne igre.
Uprava je itak nastavljena.
Ce bo imel petrol zato ker zamuja kak miljoncek vec dobicka ali pa dva.
Upravi oz tistim odzadaj komot pade po par deset k v zep.
Ajde cisto mozno je zadaj tudi neumnost in je cela kolobocija nenamerna in od tega noben nima skoraj nic oz ima kakega jurja vec.
Kot smo videli pri podgorsku npr.
V sloveniji je tudi to mogoce ;).
sporočil: 1.880
Po moje je razlog dosti enostavnejši, država jim je pred časom
omejevala marže, zdaj ji pa vračajo milo za žajfo.
Če pogledaš, kdo je večinski lastnih Petrola in to, da je volilni vikend, lahko celo kdo pomisli, da bi pa želeli nekako vplivati na izid volitev.
Torej, ali so nesposobni, ali pa krivdno odgovorni. V vsakem primeru mora taka uprava zapustiti stolček. (pa ne bo, ker ji nadzorni svet drži štango).
Če pogledaš, kdo je večinski lastnih Petrola in to, da je volilni vikend, lahko celo kdo pomisli, da bi pa želeli nekako vplivati na izid volitev.
Torej, ali so nesposobni, ali pa krivdno odgovorni. V vsakem primeru mora taka uprava zapustiti stolček. (pa ne bo, ker ji nadzorni svet drži štango).
sporočil: 654
Mali delničarji bi morali takoj zahtevati zavarovanje dobrega imena
Petrola na vse pravne načine, od uprave Petrola.
Klevetanje in blatenje imena petrol ni v interesu deležnikov Petrola.
sporočil: 7.714
Če bi bila uprava in nadzorni svet tega dinozavra, vsaj delno
poslovno opravilna, bi že zdvnaj to podjetje organizirali
delničarjem prijazno.
sporočil: 98
Na Shellu v Komendi imajo vsa goriva na voljo. Pohvala. Na Petrolu
v Komendi pa so imeli dražji 100 oktanski bencin in tudi še kurilno
olje. Kakorkoli, stranke si marsikaj zapomnijo. Srečno Slovenija. 😀
sporočil: 1.880
[]Točno tako. Tisti, ki je izdal "navodilo" o zamudah dostave goriva se očitno ne zaveda posledic za dobro ime podjetja. Ali pa se jih, pa jim je za to vseeno in postavljajo na prvo mesto osebne interese. Mene nekaj časa gotovo ne vidijo pri njih....
Na Shellu v Komendi imajo vsa goriva na voljo. Pohvala. Na Petrolu v Komendi pa so imeli dražji 100 oktanski bencin in tudi še kurilno olje. Kakorkoli, stranke si marsikaj zapomnijo. Srečno Slovenija. 😀
sporočil: 6.127
[EKSPROPRIACIJA]Dobro ime Petrola ?
Mali delničarji bi morali takoj zahtevati zavarovanje dobrega imena Petrola na vse pravne načine, od uprave Petrola.
Hvala, lepo si me nasmejal.
:) :) :)
Dobro ime si trgovci ustvarjajo z odnosom do strank.
sporočil: 1.589
Zanimiv vzorec:
Nikjer v Evropi ni težav z oskrbo. Edino v SLO z najboljšo vlado in najboljšim managerjem.
Glede na opravilno sposobnost vlade me že sedaj skrbi kakšen kaos bo v SLO, ko bo povsod v EU dejansko pomanjkanje derivatov.
Nikjer v Evropi ni težav z oskrbo. Edino v SLO z najboljšo vlado in najboljšim managerjem.
Glede na opravilno sposobnost vlade me že sedaj skrbi kakšen kaos bo v SLO, ko bo povsod v EU dejansko pomanjkanje derivatov.
sporočil: 4.145
[velikipok]Sam cene zunaj so evropske....
Zanimiv vzorec:
Strani: 1