Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Po čem si boste pa vi zapomnili Golobovo vlado?

Strani: 1

FIN-542731 sporočil: 778
[#3079754] 11:02
Odgovori   +    16
Tale pernati fič firič je le zafrustrirani narcisoidni fantek, ki je šel izključno v politiko le zato, ker so ga "vrgli ven" iz državnega podjetja. Če že izbiram manjše zlo, je večina politikov na t.i. desnici boljših. Govorim o politikih. Ne o ljudeh :))

P.S. Če bi her holob v moji firmi imel takšno profitabilnost, kot jo je naredil v državnem monopolistu, ki je štrom prodajal tudi v tujino (da ne bo pomote), bi odfrčal prej, preden bi se mu izteklo prvo leto mandata. Zdaj bom moral dopolnit napis pri vratih v našo firmo -

politikom, sindikalistom in golobom vstop prepovedan. Psi dobrodošli :)).

Vsak normalen podjetnik bo volil 22.03.2026 manjše zlo. Jaz sem že oddal svoj glas na predčasnih volitvah. In bomo videli, koliko imamo v Sloveniji normalnih podjetnikov.
Noni sporočil: 37
[#3079761] 11:34
Odgovori   +    7
V bistvu bi lahko večina državljanov, ki niso kako povezani Z Golobom oz. imajo koristi od tega, naredila podoben zapis v 3 točkah. Res ne vidim nekih objektivnih razlogovov, ki bi govorili v prid Golobu
7175S sporočil: 2.772
[#3079777] 16:53
Odgovori   +    5
Že ko sem ga prvič videl (Goloba) kot kandidata za premierja s tistimi dolgimi posvaljkanimi lasmi, sem čutil, da bo šlo vse narobe in navzdol v tej državi. Njegovo stalno napadanje nasprotnikov s fašisti se je izkazalo za pravo nasprotje, saj prav on izhaja iz družine podrepnikov, najprej fašizma, nato pa komunizma, ko se je zamenjala oblast. Takšno podrepništvo nujno pripelje do laži in nato do svinjskih laži, na koncu pa do prave plenilske strasti. Golob je vedno ljubil le sebe in so mu drugi ljudje le orodje, pa čeprav je to orodje napadel vesoljski dež ali pa ga je pobral na smetišču kadrov tranzicijske levice, za nekaj časa so bili dobri, potem pa hop čez ramo. Na žalost je Golob, vsaj po vedenju sodeč na koncu zasovražil še samega sebe, saj noče priznati niti tistega, kar je javno lagal ali pa le trosil sovražni govor v kamero, sam sebe zanika. Imel je "dobra" učitelje; Kučana, ki v celem svojem življenju ni pridelal niti ENEGA € dodane vrednosti in parazitsko ter vzvišeno živi na račun državljanov še ko je v pokoju z najvišjo penzijo v državi, ki si jo je "priboril" na zahrbten način; in Jankovića, ki je "dosmrtno" zapufal največje podjetje v državi Mercator, ki ga ni mogel rešiti ne Debeljak, ne Pivovarna laško, ne Todorić in ga ne bo rešil niti sedanji lastnik, kajti velikost "rane - kreditne jame" je tako velika, da se bo v skladu z naravnimi zakoni ta ubogi Mercator na koncu sesedel sam vase, ker si nihče od dosedanjih upraviteljev in lastnikov ni upal priznati, da se je ujel v navzdol obrnjeno spiralo in povratno zanko. Dokler bo imela Slovenija na vrhu oblasti takšne preziranja vredne moneyžerje, se tudi mi državljani nahajamo na navzdol obrnjeni spirali, ki bi se že zdavnaj odvila do dna - bankrota, če nebi bilo EU, pa čeprav je tudi ta stopila na vlak levičarske norosti in se ji prikazuje zelena in mavrična barva na vsakem kraku.
tomaz.peli sporočil: 183
[#3079786] 19:11
Odgovori   +    0
no, uredništvo, še malo demence pa ste lahko core SDS..
LjubiteljCO2 sporočil: 283
[#3079787] 19:45
Odgovori   +    2
Podkupovanje se v SLO splača.
Samo prijavti je ne smeš :=)))

x.com/urosurbanija/s...9966062737
Polo83 sporočil: 1.286
[#3079790] 21:17
Odgovori   +    0
po dušenju podjetnikov in višjih davkih

Strani: 1

vm-kiva