Strani: 1

XXXUrosXXX sporočil: 57
[#3078502] 09:35
Odgovori   +    2
Vrhunska politika Evropske unije se kaže v počasnem propadanju lokalnih podjetij, ki zaposlujejo naše ljudi, in hkrati omogočajo rast kitjaskim podjetjem, ki so na električnem področju svetlobna leta pred Evropo. Lepo delamo
vilist sporočil: 7
[#3078504] 10:01 · odgovor na: XXXUrosXXX (#3078502)
Odgovori   +    7
Mislim, da si bi morali nehati metati pesek v oči. Ni to samo krivda Evropske politike ampak pač dejstvo, da smo enostavno slabi oz slabši od Kitajcev. Tudi EU meče milijone in milijone subvencij v ta podjetja. Razlika? V Evropi se subvencije uporabljajo skoraj izključno za to, da se zadržijo službe lokalnih prebivalcev in sem pa tja kaj steče v roke lastnikov. Na Kitajskem pa se subvencije uporabljajo za razvoj, napredek itd. Ja, imajo cenejšo delovno silo ampak tako pač je. Oni delajo 16 ur dnevno, mi bi radi delali 30 ur na teden. Mi sanjamo o Maldivih, oni delajo. Slej kot prej se mora poznati.
primvla sporočil: 1.295
[#3078505] 10:03 · odgovor na: vilist (#3078504)
Odgovori   +    1
vse ok, le delovna intenzivnost je pretiravanje. povprecno oddelajo 49 ur na teden.
Sam-sung24 sporočil: 15
[#3078514] 10:54
Odgovori   +    5
Ni kriva politika EU, da so vse Stellantisove znamke ena sama velika jajca. Sploh ne vem zakaj jih kdor koli kupuje. Kot vem pravila EU so enaka tudi za Hyundai, Kia, Toyota, BMW, Mercedes, VW... pa niso slabili svojih bilanc.

Strani: 1

new-qetesh