Strani: 1

crt sporočil: 28.622
[#3076957] 09:55
Odgovori   +    11
In na tem področju se težko kdo izkaže slabše od Golobove vlade
razumljivo je biti razocaran, ni pa to opravicilo za biti naiven...
MAN-354355 sporočil: 509
[#3076971] 11:46 · odgovor na: crt (#3076957)
Odgovori   +    5
jaz sem razočaran, ko vidim, da ima Svoboda še vedno 18,3% podporo. Razumem pa, da je javni sektor velik, čeprav kot sem govoril z nekaterimi v javnemu sektorju, jim je jasno, da jim nic ni podarjeno, ker na koncu skozi visje davke in zadolzitve tudi oni vec prispevajo v proracun. Verjetno so to volivci, ki so nizje na placni listi v javnemu sektorju, najverjetneje tudi nizje izobrazeni in ne razumejo kako stvari potekajo in od kje pride denar za njihove plače.
FIN-542731 sporočil: 730
[#3076985] 13:57 · odgovor na: crt (#3076957)
Odgovori   +    3
[]
> In na tem področju se težko kdo izkaže slabše od Golobove vlade

razumljivo je biti razocaran, ni pa to opravicilo za biti naiven...
In na Financah so bili "naivni", ko se spomnim, kako so pisali pred zadnjimi volitvami in skupaj z "ostalimi" ustoličimi majhnega zafrustriranega narcisoidnega fantka :)).

Vsekakor pa so tile kaviar levičarji naredili največjo davčno štalo v zadnjih 20 letih v Sloveniji.

In še volilni dovtip - naj se roka posuši tistim, ki bodo obkrožili to sodrgo (ponovno) na volitvah!
Ali če parafriziram - svoboda kapitalu in vsem pridnim, ustvarjalnim! :))

Zdaj pa še samo čakam Trockega z njegovim pamfletom.
crt sporočil: 28.622
[#3076987] 14:23 · odgovor na: FIN-542731 (#3076985)
Odgovori   +    0
In na Financah so bili "naivni", ko se spomnim, kako so pisali pred zadnjimi volitvami in skupaj z "ostalimi" ustoličimi majhnega zafrustriranega narcisoidnega fantka :))
osebno se res ne spomnim, da bi finance izrecno navijale za goloba... ni pa nemogoce, ker ne berem prav izcrpno.

spomnim se pa, kako je imela simona na naslovki tekst v podoro voljcu, pa sem potem jaz na hitro spisal in dodal se enega naslovom voljca nikar :)

Strani: 1