Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Furs je dobil večino podatkov o vaših računih iz tujine. Kaj zdaj?
Strani: 1
sporočil: 1.930
Potem, ko smo morali dati napovedi že februarja, vsaj v mojem
primeru FURS do zdaj niti ni izdal odločbe o davku.
Ali so čakali na pošiljko teh podatkov in bodo zdaj vse skupaj primerjali in šele nato izdali odločbe?
Še enkrat pa pravim, da če podatke res itak sami dobijo in da bi torej odločbe o odmeri davka lahko izdali enostavno sami (brez nepotrebnega vnaprejšnjega mučenja z zelo kompleksnimi in težavnimi napovedmi), slovenske davkoplačevalce obravnavajo enako kot sta ljudi nekoč obravnavala Gestapo in Udba.
Iz manipulativne ter poniževalne pozicije moči: "Mi že itak vse vemo, a hočemo, da nam ti sam poveš!"
Ali so čakali na pošiljko teh podatkov in bodo zdaj vse skupaj primerjali in šele nato izdali odločbe?
Še enkrat pa pravim, da če podatke res itak sami dobijo in da bi torej odločbe o odmeri davka lahko izdali enostavno sami (brez nepotrebnega vnaprejšnjega mučenja z zelo kompleksnimi in težavnimi napovedmi), slovenske davkoplačevalce obravnavajo enako kot sta ljudi nekoč obravnavala Gestapo in Udba.
Iz manipulativne ter poniževalne pozicije moči: "Mi že itak vse vemo, a hočemo, da nam ti sam poveš!"
sporočil: 5.212
A iz štunfe tudi dobijo podatke ?
Najbolj sigurno je storitev brez računa, plačilo na roko in denar v štunfo.
Najbolj sigurno je storitev brez računa, plačilo na roko in denar v štunfo.
sporočil: 6.426
[GV-1113]Včasih je 5% inflacijski izgube 50% plus če se sam spomnim leto 2010 in delnic krke iz 107 na 47 eur tko da štunf pa zlato doma sta verjetno najmanjša potencialna izguba
Tam ti ga pa inflacija gloda...
Strani: 1