Strani: 1

bo.slavic sporočil: 20
[#3070382] 13:03
Odgovori   +    4
Evo tak se dela. Ne pa mi, ko smo eno EU sralo, da se bojimo sankcij Brusla in ZDA. Sem že na prejšnji čalanek želel dodati, da smo sploh bili idioti, da smo v SLO sprejeli sankcije proti Rusiji. Edini bi morali biti nevtralni in bi zdaj imeli več kosti od tega. Aja mi pa smo pri Zelenskem letali in kak si je bogi. Ja vsaka vojna je sranje za ljudstvo... Moje mnenje, tip ima za norca celoten zahod. Pa ukrajinci nasploh.
FIN-544124 sporočil: 5.139
[#3070395] 16:05 · odgovor na: bo.slavic (#3070382)
Odgovori   +    0
[bo.slavic]
Evo tak se dela. Ne pa mi, ko smo eno EU sralo, da se bojimo sankcij Brusla in ZDA. Sem že na prejšnji čalanek želel dodati, da smo sploh bili idioti, da smo v SLO sprejeli sankcije proti Rusiji. Edini bi morali biti nevtralni in bi zdaj imeli več kosti od tega. Aja mi pa smo pri Zelenskem letali in kak si je bogi. Ja vsaka vojna je sranje za ljudstvo... Moje mnenje, tip ima za norca celoten zahod. Pa ukrajinci nasploh.
Lepše in bolje ne bi mogel povedati.

Še dobro, da imamo kakšnega z jajci, kot je Orban in še kdo.
FIN-544124 sporočil: 5.139
[#3070397] 16:13
Odgovori   +    0
Nič posebnega.

Hrvaška itak nikoli ni imela dobrih odnosov s Srbijo.

In so komaj čakali na tako situacijo.

In seveda, da lezejo Bruslju v rit.

No, Orban je pač moder človek, ki ima tudi jajca in zelo dobro ve zakaj pomaga Srbiji.

Ko se vojna konča in stanje z Rusijo normalizira, se ve, kdo bo prvi delal posel z Rusijo.

Rusi prijateljev nikoli ne pozabijo !!!
1357 sporočil: 7.260
[#3070406] 19:22 · odgovor na: bo.slavic (#3070382)
Odgovori   +    0
MOL bo naslednji na listi sankcij, zaradi kontrolnega deleža Rosnjefta. Podobno kot bo prišla na tapeto OTP banka iz enakih razlogov, kontrolnega kapitalskega deleža s strani pravnih rezidentov RF. Janša bi lahko služil Orbanu za primer kaj vse se ti zgodi če se zameriš ameriški globoki državi.

Strani: 1