Strani: 1

FIN-544124 sporočil: 5.074
[#3069644] 11:45
Odgovori   +    1
Kar en čas sem se smejal, ko sem to bral.

Vsakemu z vsaj malo zdrave kmečke pameti je lahko jasno, da je za hekerje mačji kašelj vdreti v avtomobile, če pridejo v bistveno bolj pomembne državne ustanove.

Glavno, da se vse digitalizira.
OgnjenAnto sporočil: 481
[#3069652] 12:40 · odgovor na: FIN-544124 (#3069644)
Odgovori   +    0
[]
Kar en čas sem se smejal, ko sem to bral.

Vsakemu z vsaj malo zdrave kmečke pameti je lahko jasno, da je za hekerje mačji kašelj vdreti v avtomobile, če pridejo v bistveno bolj pomembne državne ustanove.

Glavno, da se vse digitalizira.
Po drugi strani ti pa v stari analogni avto z zaklepanjem na daljinca vdere že vsak mulo. Ker je algoritem za roling kode v riti in ker avti niso softversko nadgradljivi, da bi ta problem odpravili.
Rešitev? Gremo na Mr Bean stil z obešanko. Pa tudi to odpili vsak z baterijsko kotno brusilko iz Lidla.
FIN-544124 sporočil: 5.074
[#3069661] 13:46 · odgovor na: OgnjenAnto (#3069652)
Odgovori   +    1
[OgnjenAnto]
> []

Po drugi strani ti pa v stari analogni avto z zaklepanjem na daljinca vdere že vsak mulo.
Rešitev? Gremo na Mr Bean stil z obešanko. Pa tudi to odpili vsak z baterijsko kotno brusilko iz Lidla.
Daljinec je igračka. Nekoč smo imeli ključe.

So pa včasih rekli, da so ključavnice za poštene ljudi.

Če hoče kdo kaj odpreti bo odprl.

Glede digitalnih zadev pa je šlo za vdor v sistem avtomobila na daljavo in ne fizično v avto.

In tukaj je zanimivo, če bi se tako naenkrat tisoče avtomobilov ustavilo na cesti med vožnjo.

Novejših seveda.

Strani: 1