Strani: 1

najobj sporočil: 32.657
[#3061911] 21.05.25 15:59
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 21.05.2025 16:04
... Videti je, da tisti, ki so pred dobrimi tremi leti iskali nove vladajoče obraze, niso opravili svojega dela, novi novi obrazi niso bili deležni kake resnejše preverke. ...

... čuj, Pero ... evo, na totem forumu sem že večkrat napisal, da sem po svojih vrednotah in pogledu na svet konzervativni gradualistični levičar in sem na zadnjih volitvah volil Levico - kdo bo poskrbel za deprivilegirane mlade, če ne mladi sami - ampak sem se ne glede na visokoleteče obljube v programu stranke v praksi predvsem za svojo rit skrbeče "politike" Levice očitno zajebal, tako da sam ziher ne spadam med tiste, ki so ki so pred dobrimi tremi leti iskali nove vladajoče obraze ... no, vsekakor pa resnici na ljubo takrat s kakršnokoli preverko noben volivec sploh ni mogel opraviti svojega "dela", ker so se novi novi obrazi na slovenski politični sceni pojavljali prehitro in verjetno niti Golob ni imel pojma, kakšna povzpetniška bagra se mu je iz mestnih središč - s kmetov jih je bolj malo, če je sploh kdo - uvalil v njegovo novo Svobodo, karkoli je že hotel na komandiranje navajen menadžer Golob z imenom svoje nove stranke povedat ...

P.S.: če kdo ne ve, kaj pomeni beseda "bagra" - ne spomnim se primerne slovenske besede - naj pogleda v "slovar" srbskega vukajlija.com/bagra pogovornega jezika ...
FIN-544124 sporočil: 4.309
[#3061924] 21.05.25 22:28
Odgovori   +    4
Dol mi visita tako Golob, kot Janša !

Čeprav so itak skoraj vsi mediji objavili govor predsednice Nataše Pirc Musar v Evropskem parlamentu, bi tudi Finance lahko o tem poročale.

Nataša ima jajca in je povedala, kar si jih večina tam ne upa povedati.

Naslovila je sramoto, ki se dogaja pred vsem svetom.

Sama presvetla fonder lajdra in njeni podrepniki še podpirajo Izrael.

Očitno so bili ali še do plačani s strani AIPAC.

Bravo in čestitke za Natašo !!!

Golob in Janša ji ne sežeta do gležnjev.
FIN-510365 sporočil: 66
[#3061925] 21.05.25 22:34 · odgovor na: najobj (#3061911)
Odgovori   +    20
... karkoli je že hotel na komandiranje navajen menadžer Golob z imenom svoje nove stranke povedat ...
Golob ni noben menadžer, vse kar je dosegel v življenju, so mu zrihtali s komunistično udbaškimi zvezami. Gen-i ne preživi tedna dni brez države in skorumpirane politike. Vse ostalo česar se je Golob lotil pa je končalo v propadu (ES,IGES itd,družina,žena,otroci) in še marsikaj bo.
0124MARJA sporočil: 280
[#3061931] 22.05.25 06:41 · odgovor na: FIN-510365 (#3061925)
Odgovori   +    0
Naslednji nasedli projekt bo Gen-i sonce, muha enodnevnica, ki je do sedaj jadrala v vetru zelenega prehoda, ki pojenja, strokovno in poslovno pa so čista katastrofa. Vrgli bodo puško v koruzo podobno kot je to Gen-i na hrvaškem trgu kot ponudnik električne energije s podjetjem Jeftina struja, lastniki SE pa bodo ostali brez garancij, vzdrževanja, razgradnje.
najobj sporočil: 32.657
[#3061965] 22.05.25 15:47 · odgovor na: FIN-510365 (#3061925)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 22.05.2025 15:52
[FIN-510365]
> ... karkoli je že hotel na komandiranje navajen menadžer Golob z imenom svoje nove stranke povedat ...
Golob ni noben menadžer, vse kar je dosegel v življenju, so mu zrihtali s komunistično udbaškimi zvezami. Gen-i ne preživi tedna dni brez države in skorumpirane politike. Vse ostalo česar se je Golob lotil pa je končalo v propadu (ES,IGES itd,družina,žena,otroci) in še marsikaj bo.
... alzo, ker nisi opazil, moja poanta je "na komandiranje navajan", kar s svobodo (podrejenih) v njegovi stranki z imenom Svoboda nima glih neke pretirane zveze, menadžer - naj bo dober ali slab - pa je pravzaprav vsak direktor in sploh ni važno, kako je do položaja direktorja priplezal ...

P.S.: Golobove osebne zadeve so njegove in mene nič ne brigajo, čeprav resnici na ljubo njegova vplivnica Tina Gaber ne vpliva glih dobro na moje počutje ...

Strani: 1