Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako bomo nove BMW upravljali brez armaturne plošče?
Strani: 1
sporočil: 3.974
Glavno, da ostane ono sranje na sredini, ki mu pravijo info -
zabavni sistem.
Da te informira in zabava.
Hmmmmmm, policija pa pravi, da niti prostoročno telefoniranje ni varno, ampak se ustavite na primernem mestu in opravite pogovor.
Tovarne pa kar tekmujejo kdo bo voznika bolj informiral in zabaval.
To sranje naj Bruselj prepove !!!
Da te informira in zabava.
Hmmmmmm, policija pa pravi, da niti prostoročno telefoniranje ni varno, ampak se ustavite na primernem mestu in opravite pogovor.
Tovarne pa kar tekmujejo kdo bo voznika bolj informiral in zabaval.
To sranje naj Bruselj prepove !!!
sporočil: 354
Generalno je vedno več zaslonov, pri tem pa nihče ne pomisli na
zdravje oz. človeške oči. Po moje bodo sploh te mlajše generacije
že na pol slepe pri 30-40 letih.
Poleg tega se tile zasloni v avtomobilih po par letih obrabijo in tudi sicer so izpostavljeni raznim poškodbam, kar negativno vpliva na varnost in stroške imetništva avtomobila.
Prava pot po moje bi bila v smeri bolj izpopolnjenega glasovnega upravljanja ob kombinaciji analognih merilnikov in kar se da minimalno digitalnih.
Poleg tega se tile zasloni v avtomobilih po par letih obrabijo in tudi sicer so izpostavljeni raznim poškodbam, kar negativno vpliva na varnost in stroške imetništva avtomobila.
Prava pot po moje bi bila v smeri bolj izpopolnjenega glasovnega upravljanja ob kombinaciji analognih merilnikov in kar se da minimalno digitalnih.
sporočil: 1.160
[StajercvLJ]Da, da, to so LED svetila ... Zelo velika in obsežna zgodba o zdravju in še čem, ki je nikjer nihče ne izpostavlja. (Razen redkih posameznikov, ki jih spremlja zelo malo ljudi.) Nekaj primerov
Generalno je vedno več zaslonov, pri tem pa nihče ne pomisli na zdravje oz. človeške oči. Po moje bodo sploh te mlajše generacije že na pol slepe pri 30-40 letih.
x.com/jackstr4267964...0435375587
youtube.com/shorts/yyVdpT14-Ns
youtube.com/shorts/ZEsjI_nLr8A
youtube.com/shorts/3NF6yUU6G48
youtu.be/KZ3PxUaXO4g
Strani: 1