Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako obvladati neobvladljivo
Strani: 1
sporočil: 2.015
Zadnja sprememba: 0430ABAKU 29.01.2025 12:35
Ne vem zakaj se vedno piše:"Da mu evropska zakonodaja ni prav nič všeč, je pred tedni znova pojamral prvi človek Mete Mark Zuckerberg in dodal upanje, da bo ameriški predsednik Donald Trump poskrbel, da EU neha zafrkavati njega in preostale lastnike teh velikanov."
Evropska komisija s tem krade tudi meni, EU državljanu. Jaz sem namreč tudi (so)lastnik teh podjetij.
Kljub regularnemu plačilu vseh davkov mi hočejo še dodatno pocuzati del premoženja. Niso samo "grdi Američani" tisti, ki jih EU tepe.
sporočil: 128
V EU je že zdavnaj zbogom pamet. Vse kar delajo, nazadnje najbolj
škoduje kar sami sebi in nam kot prebivalcem. Od omejevanja govora,
omejevanje konkurence nabav surovin, izdelkov in ne vem čese vsega
še. Vsega. Res so/smo total omejeni. Potem se pritožujemo zaradi
zaostajanja in tonjenja v revščino. Je to načrt?
sporočil: 1.371
Je. Ampak pomemben je tudi umetniški vtis. Zato ob tem nežno
plešemo in se lepo pogovarjamo... :):(
sporočil: 36
O, ni vse tako slabo! Imamo pa največji uvoz migrantov na
prebivalca - v primerjavi s tehnološko razvitim svetom. No, to ni
tema!
Tema je - kapital - interes kapitala - znanje - trgi.... Nekoč je imel slovenski Telekom vse, kar so imeli Deutsche, China,... Danes, po le 20 letih ne obstajamo več! Ne mi, ne Deutsche Telekom. Obstaja pa China... in še kdo, ki ni iz Evrope... je Rusija Evropa??
Obstaja nekaj manjših - za slovenske razmere vrhunskih podjetij - Dewe, Better, Parsec,... ampak - še tem ne dovolimo, da bi recimo razvili vrhunski sistem za podporo zdravstvu..... in še - tisti ki bodo postali prepoznavni (beri zanimivi in za bogate prepoceni...) - bodo kupljeni - spet sem na začetku - kapital in interese. V EU ni očitno ne enega ne drugega!
Ja, imamo pa regulativo in tu smo po migrantih spet zmagovalci. Da so le pravila!
Tema je - kapital - interes kapitala - znanje - trgi.... Nekoč je imel slovenski Telekom vse, kar so imeli Deutsche, China,... Danes, po le 20 letih ne obstajamo več! Ne mi, ne Deutsche Telekom. Obstaja pa China... in še kdo, ki ni iz Evrope... je Rusija Evropa??
Obstaja nekaj manjših - za slovenske razmere vrhunskih podjetij - Dewe, Better, Parsec,... ampak - še tem ne dovolimo, da bi recimo razvili vrhunski sistem za podporo zdravstvu..... in še - tisti ki bodo postali prepoznavni (beri zanimivi in za bogate prepoceni...) - bodo kupljeni - spet sem na začetku - kapital in interese. V EU ni očitno ne enega ne drugega!
Ja, imamo pa regulativo in tu smo po migrantih spet zmagovalci. Da so le pravila!
Strani: 1