Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek In zdaj nam bog pomagaj
Strani: 1 2
sporočil: 6.547
. Ljudje pri polni zavesti in z absolutno prosto izbiro na koncu izberejo avtokrata.Kaj TRumpa konkretno determinira kot avtokrata? In v čem je bolj avtokrat od npr. Ursule von der Hitler?
Da ocenijo, da je Trump simbol za varnost namesto za tveganje.Glede na varnostno situacijo v EVropi bi bilo nadaljevanje Bidenove politike večje tveganje.
Pri obrambi in varnosti smo praktično povsem odvisni od volje, moči, orožja, denarja, razumnosti ZDA.EVropa ni državna entiteta. DRugo vprašanje, pred kom bi se morlai branti. Zgodovina obeh svetovnih vojn nas uči, da so najbolj nevarni Nemci. Ruski (sovjetski) vstop v Evropo je bil pač rezultat 2. svetovne vojne in zmage rdeče armade (in spet je Evropa takrat tretji rajh nasilno vstopil v ruski interesni prostor, podobno kot sedaj počnemo z Ukrajino.
sporočil: 133
[Projects]Ti si se skliceval na ZDA podatke, odtod moj odgovor z drugimi ZDA primerjavami (splav vs orožje).
> [PAC89]
> Give us a break.
> Če bi ti in tebi podobno razmišljajoči moški riskirali življenje, materialno stanje, celo samo življenje vsakič, ko seksate, bi bili ti in tebi podobni med prvimi in najbolj gorečimi zagovorniki možnosti izbire.
>
> Govoriš o zadevah in ljudeh, s katerimi nimaš stika, o katerih stiskah in željah ne veš prav ničesar, pa se ti vseeno zdi, da imaš sveto pravico posegati v njihova telesa.
> In ne pozabi, da se vseskozi sklicuješ na dogajanje v državi, kjer nekateri zahtevajo prepoved splava nerojenih otrok, ne moti pa jih pobijanje že rojenih otrok v šolah. Splav ne, orožje v roke otrokom da.
> Aplavz za dvoličnost.
Kje sem kaj napisal o tem, da sem za splošno prepoved splava, da so mi ZDA kakorkoli blizu (nasprotno, trdim tudi, da aktivno sodelujejo v največjem genocidu (predvsem nad otroci) vseh časov)?
Vsak tvoj naslednji stavek vsebuje še več neumnosti - ne želiš "reskirati življenja", ker se ti ne ljubi uporabljati kontracepcije, zato hočeš potem ubiti svojega že skoraj donošenega otroka in njegovo truplo prodati za dele? To torej zagovarjaš, če prav razumem, ali kako? Ali samo to, da če precej pozno izveš, da ima tvoj otrok Downov sindrom, ga lahko s pomočjo zdravnikov zakolješ in se potem pretvarjaš, da to ni bil otrok?
Nisem proti splavu, pri nas imamo precej dobro urejeno (tudi dobro izobraževanje žensk zmanjšuje splave vsako leto), sem pa proti kanibalizmu, barbarstvu in vsem ostalim vrstam woke sociopatije.
sporočil: 55
Gospa Simona, vam so pa vsi hormoni usekali ven. Sem že dvakrat
prebral članek, pa še vedno ne vem, kako bi argumentirano odgovoril
na vaša jezna in pretirano čustvena stališča.
Ko se boste malce ohladila, boste mogoče sama pogruntala, da ga lomite. Uspešen dan še naprej.
Ko se boste malce ohladila, boste mogoče sama pogruntala, da ga lomite. Uspešen dan še naprej.
sporočil: 3.563
[Projects]
> [PAC89]
> Give us a break.
> Če bi ti in tebi podobno razmišljajoči moški riskirali življenje, materialno stanje, celo samo življenje vsakič, ko seksate, bi bili ti in tebi podobni med prvimi in najbolj gorečimi zagovorniki možnosti izbire.
>
> Govoriš o zadevah in ljudeh, s katerimi nimaš stika, o katerih stiskah in željah ne veš prav ničesar, pa se ti vseeno zdi, da imaš sveto pravico posegati v njihova telesa.
> In ne pozabi, da se vseskozi sklicuješ na dogajanje v državi, kjer nekateri zahtevajo prepoved splava nerojenih otrok, ne moti pa jih pobijanje že rojenih otrok v šolah. Splav ne, orožje v roke otrokom da.
> Aplavz za dvoličnost.
Kje sem kaj napisal o tem, da sem za splošno prepoved splava, da so mi ZDA kakorkoli blizu (nasprotno, trdim tudi, da aktivno sodelujejo v največjem genocidu (predvsem nad otroci) vseh časov)?
Vsak tvoj naslednji stavek vsebuje še več neumnosti - ne želiš "reskirati življenja", ker se ti ne ljubi uporabljati kontracepcije, zato hočeš potem ubiti svojega že skoraj donošenega otroka in njegovo truplo prodati za dele? To torej zagovarjaš, če prav razumem, ali kako? Ali samo to, da če precej pozno izveš, da ima tvoj otrok Downov sindrom, ga lahko s pomočjo zdravnikov zakolješ in se potem pretvarjaš, da to ni bil otrok?
Nisem proti splavu, pri nas imamo precej dobro urejeno (tudi dobro izobraževanje žensk zmanjšuje splave vsako leto), sem pa proti kanibalizmu, barbarstvu in vsem ostalim vrstam woke sociopatije.
Ne sekiraj se.
Čez 50 let bodo naši otroci v Evropi manjšina.
Prevladovali bodo Azijci.
sporočil: 41
Gre za varnostno sodelovanje, da nekdo stoji za tem k cemur se je
zavezal. Putin bo hitro testiral npr. kak njihov dron bo iztiril
vlakovno kompozicijo na poti v Ukrajino pol bomo pa hitro videli,
če NATO še obstaja ali ne. Europa oz. NATO brez sodelovanja USA bo
sigurno zamizala na obe ocesi in se strinjala, da je dron slucajno
zalutal ;)
sporočil: 3.482
Razočarana sem nad prispevkom, kajti ga. bi lahko povedala tudi,
ali je bila dosedanja vlada prava alternativa? Pustite politiko in
se ukvarjajte z drugimi problemi, konkretno pri nas je dovolj
težav. Sicer je prispevek skrajno pristranski, ne rečem, da v
določenih stvareh nima prav, ampak ljudje so svoje povedali, ker so
imeli dovolj demokratov, tudi pri nas bi moralo biti tako!!!
sporočil: 32.299
Zadnja sprememba: najobj 06.11.2024 15:52
[Projects]... čuj, ker v Sloveniji velja, da je vsak levičar v resnici komunist, stavim gajbo pira, da niti Marxu niti Engelsu še manj pa Leninu na kraj pameti ne bi padlo, da bi zagovarjal woke, karkoli že to pomeni ...
Od kdaj v Financah urednikujejo ljudje s skrajno levimi woke pogledi? Kakšni so to komentarji?
"Tretji dan, da v ameriških državnih in zasebnih vrtcih, šolah, univerzah uvede prevzgojno-očiščevalni antiwoke program z obveznim pozdravom »Za domovino − s Trumpom naprej«."
Če to naredi, dobim spet upanje v ta gnili svet!
Harrisova se je pritoževala, kako Musk lahko nagovarja milijone brez njenega nadzora in regulacije in kako je treba ukiniti člene ustave glede svobode govora. Podpira splave dojenčkov brez gestacijskih omejitev.
Levičarji ste ZLO!
P.S.: po svojih vrednotah sem konzervativni gradualistični levičar in če mogoče malo nenavadno besedno zvezo probam pojasnit, konzervativni pomeni, da od starega probam ohraniti dobro, gradualistični pomeni, da novo probam uveljaviti postopoma, levičar pa pomeni, da se mi za razliko od požrešnih desničarjev ne jebe za svet okoli sebe ...
sporočil: 215
Čudno, da še nobenemu ni padlo na pamet, da bi lahko bila ta
izvolitev dobra za Slovenijo. Pa saj imamo zdaj prvo damo Amerike!
Donald se je boji kot hudiča in kar si je zadala je (pri njem) tudi
dosegla. A ne bi bilo bolj pametno njo izkoristit za lobiranje, kot
tukaj jamrati? A ni bila naša Musarjeva njena odvetnica v eni
zadevi? Ja, madona, če to ni za ponucat! Dajmo malo kreativnosti,
inovativnosti, podjetnosti. Simona, raje napišite kaj v tej smeri,
bo bolj konstruktivno in koristno kot tole vaše javkanje.
Strani: 1 2