Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Usodni torek: demokracija ali fašizem?
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#3050832] 03.11.24 22:03 · odgovor na: (# 3050827)
P.s.:
[najobj]Uporabljena metoda se imenuje projekcija. To kar počneš sam, projeciraš na druge. V tem primeru na mene, če tvojega mnenja ne sprejmem.
... sem razloge za svoje razmišljanje na totem forumu napisal že neštetokrat in jih tebi še enkrat - noben ni tako slep kot tisti, ki noče videt in noben ni tako gluh kot tisti, ki noče slišat - ne bom ponavljal, ...
V veliki meri se pojavlja v ameriški kampaniji, pri nas pa jo uporablja predvsem slovenska Levica.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 3050832
Strani: 1
[#3050835] 03.11.24 23:26 · odgovor na: (# 3050832)
Verjetno gre tu bolj za obrambno agresijo.
[#3050866] 04.11.24 13:12 · odgovor na: (# 3050832)
[Bogomir1]... alzo, če skrajšam in se vrnem k bistvu, glede na tvoj odnos je to www.youtube.com/watc...e49860510f za tebe dobro, meni pa se gnusi, ampak hvalabogu smo ljudje različni ...
No, hvala za razlago. Zdaj te bolje razumem. Imaš pravico do svojega mnenja. Si pač bolj čustven človek. Jaz sem pa mnenja, da to vse kar naštevaš ni in ne more biti dovolj velik vzrok za vojno in vse grozote, ki se zdaj dogajajo. Kljub tvoji agresivnosti upam, da se bo čim manj ljudi strinjalo s teboj.
P.s.:
> [najobj]
> ... sem razloge za svoje razmišljanje na totem forumu napisal že neštetokrat in jih tebi še enkrat - noben ni tako slep kot tisti, ki noče videt in noben ni tako gluh kot tisti, ki noče slišat - ne bom ponavljal, ...
Uporabljena metoda se imenuje projekcija. To kar počneš sam, projeciraš na druge. V tem primeru na mene, če tvojega mnenja ne sprejmem.
V veliki meri se pojavlja v ameriški kampaniji, pri nas pa jo uporablja predvsem slovenska Levica.
P.S.: ker mi očitaš agresivnost - ne, v športu nisem čustven navijač, ampak tako kot glasba mi je šport preprosto všeč - to forum.finance.si/?m=...520&single sem na totem forumu napisal dva dni pred začetkom vojne, to forum.finance.si/?m=...994&single pa sem napisal nekaj dni po začetku vojne, zdaj pa ti razmišljaj, kdo je agresiven in zakaj ... aja, in če si mogoče pozabil, kljub pokroviteljskem trepljanju po ramenih tudi Slovenci smo Slovani in če te spomnim na prostodušno izjavo "Mislim, to je popolna vojna za nas (smeh). Umirajo Rusi in Ukrajinci. Noben Američan ne umre, mi pa izpademo dobro." nediplomatskega diplomata Mussomelija ... evo, in zdaj samo upam, da ti ne rabim razlagat, kaj za naše gospodarje na "demokratičnem" zahodu pomenimo Slovenci in kje v njihovem za njih večvrednem svetu je naše mesto ...
Strani: 1