Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Cena denarja ne more rešiti evropskih podjetij
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 27.995
[Glavni forum]
Tema: Cena denarja ne more rešiti evropskih podjetij
[#3050033] 18.10.24 17:32 · odgovor na: (# 3050030)
[#3050033] 18.10.24 17:32 · odgovor na: (# 3050030)
[Bogomir1]ok... ce ne drugega, je za tvoje pocutje dobro, da imas tako pozitivno prepricanje. jaz se bolj ukvarjam s tem, kolko so pravzaprav ljudje v sestevku pametnejsi od kvasovk ;)
No, jaz menim, da v sedanjih razmerah zmoremo veliko več in lahko koristneje uporabimo kadrovski potencial in kapitalsko energijo, ki jo imamo
Ne verjamem v brezosebne razredne kvalifikacije. Tudi ideološke klasifikacije me ne prepričujejo več. Povsod vidim ljudi, posameznike, stopnjo njihove integritete, znanje in njihovo odgovornost do lastne družine in družbe v kateri živijo.vprasal si splosno o tem, kaj da briga "elito", torej nek cel razred, in v tem kontekstu sem ti odgovoril. sicer se povsem strinjam s tvojim per partes pristopom.
pripomnil pa bi vendarle, da so ljudje nekaj sebi specificnega in individualnega, z lastnimi plusi in minusi, toliko casa, dokler - so nekaj posamicnega. ko se imajo priloznost skriti v mnozici (clani komisije, udelezenci protesta, whatever), se to nekako porazgubi, regresira, igrajo bolj zivalski refleksi kot cloveske lastnosti. to seveda ni moja pogruntavscina, to je stara klasika (le bon etc).