Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 32.415
Zadnja sprememba: najobj 18.10.2024 16:12
[Bogomir1]
> [najobj]
>
> ... čuj, sicer ne vem, če boš moj komentar prebral, ampak verjetno še sam ne moreš verjet, da si s primerjavo s tujerodnimi rastlinami res malo bolj filozofsko - jaz sem bolj praktično bitje - v boldanem povedal isto, kot sem v svojem prvem stavku tukaj forum.finance.si/?m=...952&single povedal tudi sam ...
>
> P.S.: just couldn't resist again ...
Čuj, dovolj si star, da bi lahko odnehal. Ali pa si tako dobro plačan, da vztrajaš.

Vsak dan bi ti moralo postati bolj jasno, da invazija na Ukrajino ni bila izvedena zaradi reševanja težav nekega dela prebivalstva in da so vzroki povsem drugje.

Sicer pa ti verjamem, da so tvoje manjšine imele težave. Ne verjamem pa, da bi bile obsojene na fizični propad. Sploh pa, če bi Putinovi dovolili Ukrajini mirno vključevanje v EU. Vprašaj se koliko tistih, po tvoje hudo prizadetih, še živi v svojih domovih in kako so zadovoljni s sedanjim stanjem.
... ja, ker sem dovolj star, seveda dobro vem, da z ukrajinizaciji podobno italijanizacijo sl.wikipedia.org/wik...4%8Devanje fašisti Slovencev ne bi fizično iztrebili, pa Slovenci še danes www.rtvslo.si/sloven...igr/641778 slavimo TIGR in se zmrdujemo www.rtvslo.si/kultur...sti/714573 nad Italijani ... khmm, če zdaj pozabim, da smo Italijanom - kar velja za Ruse, brez dvojnih meril velja tudi za Slovence - z vojno ukradli upload.wikimedia.org...e49860510f skoraj tretjino ozemlja današnje Slovenije ...

P.S.: ker mi v teh nekaj postih vedno znova očitaš, da me Rusi za pisanje na totem forumu dobro plačujejo, ti moram priznati, da so mi Rusi za toti post res plačali 10 kopejk, ker je Rusija zaradi vojne obubožana in pisanje ruskih študentov na nekem anonimnem forumu pač ni kaj dosti vredno ... evo, in ker tako dobro poznaš vzroke vojne v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini, ti tega www.youtube.com/watc...e49860510f nima smisla limat, ker nemško verjetno ne razumeš, lahko pa tole www.youtube.com/watc...e49860510f pogledaš, če razumeš angleško ... aja, zdaj zgoraj boldano si pozabil komentirat, ker zaradi tistega sem ti sploh pisal ...

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3050027

Strani: 1

Bogomir1 sporočil: 122
Ah, že spet sem pritisnil na napačen gumb in spet poslušam to lajno.

P.s.: Ti in še mnogi Slovenci ne vedo o "Italijanizaciji" skoraj nič. Moji starši, sorodniki in naši predniki pa so to živeli.

Strani: 1