Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Volitve v ZDA: Kaj bi zmaga Trumpa lahko pomenila za Evropo
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#3044357] 13.07.24 18:07 · odgovor na: (# 3044345)
[]ampak kej tazga se pares ni dalo predvidet :)
tekmujeta mumija, stara 120 let in kar cela 3 leta mlajsi konkurent, ki je povrhu psiholosko star 5 let.
ce takole malo nazaj stopimo ven iz lonca za kuhanje zabe... to je se bolj kuku kot politbiro v zadnji etapi ussr.
A je kdo videl strategijo EU, kaj bomo če bo a) dementen ali b) norec na oblasti? Glede na to, da smo mi čist skupaj z dementnim ali bomo tudi z norcem?
Ampak vsaj za palestince je jasno; če je dementni podpiral "dejte jih počas", ob tanor rekel "dejte jih na hitro"...
Neposredni odgovori na sporočilo št. 3044357
Strani: 1
[#3044359] 13.07.24 19:44 · odgovor na: (# 3044357)
(ja, vem, da je disputed, ali je imel ze znotraj mandata. razumem, da kakor jaz verjamem eno na podlagi prebranega, kdo drugi verjame drugace na podlagi prav tako prebranega. np.)
kar se tice gaze, trenutni glavni kandidat je na primer vrgel ameriske zaveznike kurde pod avtobus v minus pet minutah, njemu se zunanja politika po mojem vtisu dogaja predvsem v smislu postavljanja trump hotelov (ravnokar poteka zgodba v srbiji in albaniji). tako da ne bi upal ugibati, kako vpliva na gazo, sicer bi bila ideja ponuditi trump hotel gaza city, nerodno pa bo, ce ga na isti lokaciji ponudijo oboji.
Strani: 1