28 min
Zelenski in Trump v Beli hiši o zračni obrambi Ukrajine 1
2 uri
To določa Golobova verzija predloga zakona o božičnici 5
2 uri
Italija in Poljska zavračata, da bi Nemčiji izročili ukrajinska osumljenca za sabotažo Severnega toka
2 uri
Birokratska past: Ali moram izplačati božičnico, če sem že izplačal nagrade za poslovno uspešnost? 3
2 uri
Najbolj brani članki danes
5 ur
Adria Mobil in Extra Lux sta letošnja zmagovalca izbora za naj B2B e-commerce projekt
6 ur
(foto) NGEN v ekspanziji: otvoritev najzmogljivejše baterije v Avstriji 2
6 ur
V pričakovanju torkovega znižanja cen pogonskih goriv
8 ur
Michael Leiters bo verjetno novi šef Porscheja, kalil se je pri Ferrariju in McLarnu
9 ur
Volvo Group: povpraševanje bo v Severni Ameriki šibko tudi naslednje leto
9 ur
 F5 Networks: napadalci pridobili dostop do izvorne kode
9 ur
Gurs o cenah stanovanj: na ravni države prvič čez tri tisočake, v Ljubljani proti pet tisoč evrov za kvadrat 3
10 ur
Tesco se je na Škotskem okrepil z 42 Ivecovimi tovornjaki na biometan
10 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
10 ur
Trumpova napoved znižanja cene ozempica navzdol potisnila delnico Novo Nordiska: –6,5 %
10 ur
Unior na aparatih: potrebuje 50 milijonov evrov svežega kapitala 25
11 ur
Ljubljanska borza: SBI TOP izgubil 0,65 odstotka
11 ur
Vinski raj Glavinič: aktivnosti, degustacije in oddih v pristnem prleškem okolju
11 ur
DBS ima novo upravo: Kvaternik odstopil
11 ur
Primer iz prakse: kako so zidan objekt nadzidali s panelno leseno konstrukcijo

Izbrani forum: Servis

Izbrana tema: Od ponedeljka pisanje v forumu le še za naročnike

Strani: 1 2 3 4

zoran13 sporočil: 2.442
[#3043840] 02.07.24 12:59 · odgovor na: anon-204390 (#2980656)
Odgovori   +    1
Ob branju Financ, kjer se je svobodno lahko komentiralo, sem se priključil leta 1999 in si zamišljal, da je to medij bodočnosti, saj je bil v tistem času prava avantgarda. Ker sem obenem kupoval Finance, tudi v trafiki in uspel zainteresirati tudi firmo v kateri smo delali, so svobodno odločili, da bodo kupovali Finance tudi za uporabo v službi. Tako, smo bili na tekočem, praktično z vsemi dogodki doma in tudi v tujini. Tako, pa so nam dali v dogovoru s Financami, možnost, da smo tudi na moje predloge, vsi zaposleni, ki so to želeli, lahko svobodno komentirali tudi v forumu. Morda pa je bil to tudi način, da se pogleda tudi "drugo mnenje", ki ga imajo zaposleni na svobodnem mediju. Ker je vse skupaj povezano s Financami, potem so v uredništvu sprejeli odločitev, da lahko komentirajo samo naročniki in s tem omejili možnost komentiranja ter pluralizma svobodnih idej. Pri tem, pa ne gre prezreti akcij štirinajstdnevnega zastonj dostopa, da bi morda še koga prepričali, da bi se le naročil na Finance. Škoda, da se ali se je forum zapiral na takšen način in omejeval le na naročnike, saj so s tem samo omejevali uporabnike in s tem tudi kvaliteto samih komentarjev. Hvala lepa za sodelovanje in razumevanje vseh, ki ne razumemo več pravice do svobode komuniciranja in še za vse to, kar je za svobodne medije normalno, je potrebno povrh še plačati...

Strani: 1 2 3 4