Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 32.006
Zadnja sprememba: najobj 16.05.2024 13:30
[odvisnik]
Da je premalo proruski je moja ideja, crtova gre verjetno bolj v smeri, da so kao probavale proukrajinske sile, ker "fico je za ruse".

P. S
Večkrat se zgodi, da se pisoci in bralec ne razumeta najbolje. Zato se je škoda preveč obremenjevat s tem kaj je pisoci mislil in ga je bolje direktno vprašat :)
... čuj, jaz Črta ne morem vprašat nič, ker me zaradi mojega drugačnega mnenja do takrat aktualne forumske čakalnice - iz firbca sem svoj zadnji post poiskal v forumskem arhivu - od totega forum.finance.si/?m=...485&single posta naprej ima že več kot 8 let na ignore in ga na drugem browserju - ja, ni samo Google Chrome na tem svetu - lahko samo berem, čeprav sva pred tem kakšnih 8 let zaradi očitno podobnih pogledov zgledno komunicirala ...

P.S.: se opravičujem, ker sem tebe uporabil za obvod, ampak z norčevanjem "se malo komplikacije za tiste, ki radi razmisljajo v ravni liniji" v zgornjem postu - v realnem življenju preprosto nisem navajen, da se kdo dela norca iz mene - me je res razjezil in si nisem mogel kaj, da mu ne bi povedal, da je s svojim postom o napadu kao proruskega Juraja Cintula na - glej tukaj forum.finance.si/?m=...271&single citirano iz foruma MMC - več kot kao proruskega Roberta Fica v nasprotju sam s sabo ...

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3041311

Strani: 1

odvisnik sporočil: 633
Ej ti ne rabiš se jezit zaradi malenkosti :).

P. S
Drugače pa ta teden bil pri psihiatru. Odlična izkušnja.
Dal mi neke tablete in mogoče že delujejo. Počutim se drugače.
Priporocam če te take malenkosti jezijo. Ne vem pa če te bojo sprejeli, brez funkcionalnih simptomov :)

P. P. S
Mal se hecam.
Sem pa izvedel, da so antidepresivi v biti nevroprotektivi in naj bi jih jemali ob bilo kaki travmi, ki po povzroči psihicni odziv. In niso namenjeni dolgotrajni rabi npr.

Strani: 1