Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

crt sporočil: 27.375
[odvisnik]
Da je premalo proruski je moja ideja, crtova gre verjetno bolj v smeri, da so kao probavale proukrajinske sile, ker "fico je za ruse".
moja gre v smeri, da ce skusamo tu najti rusko-ukrajinsko interpretacijo, se stvari malo zakomplicirajo, ker sta tako napadalec kot napadeni z enako majico.

seveda je poleg tega, kdo da je bolj ali manj pravoveren, mozna cisto enostavna razlaga, da pac sploh ne gre za to koordinatno os, zato sem najprej omenil, da je to kot da sisko strelja na jelincica iz nekih svojih wtf razlogov. razumem pa clovesko privlacnost tega, da se vse zvede na trenutne aktualne teme, ker pac tako mozgani delajo.

osvezitev spomina glede ubitih novinarjev se nanasa na to, da na slovaskem je malo bolj hardcore definicija tega, kaj da je "normalno" dogajanje... in to ni sele zadnjih nekaj let, ze par desetletij nazaj sta si recimo predsednik drzave in vlade med sabo ugrabljala otroke in taka jajca. sto juznije to tuznije, ceprav severno od nas :)

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3041303

Strani: 1

Bogomir1 sporočil: 38
[Glavni forum] Tema: Streljali na slovaškega premiera Roberta Fica
[#3041335] 16.05.24 20:51 · odgovor na: crt (#3041303)
Odgovori   +    2
Nisem prepričan, da je koristno razglabljat kdo je krivec. Tudi če preiskovalci in »preiskovalci« ugotovijo in napišejo poročilo, bo v publiki vedno ostala cela plejada »rešitev« od neprištevne osebe (v populaciji je statistično vedno nekaj takih, ki so zmožni narediti to neumnost), do spečega agenta, ki je aktiviran s posebnim signalom. Sin sicer pravi, da je bil oče miroljuben, vendar ne ve kaj je bil in kaj je počel pred njegovim rojstvom.

Bistvo je, da je v družbi, ki je že bila polarizirana, v razpoko zabil močno zagozdo. To počnejo vsi, ki želijo neko okolje destabilizirat. Ne glede ali je bilo to narejeno namenoma ali ne, se je smiselno vprašat komu to koristi. Namesto, da bi se poenotila, bo družba še bolj razklana, ekstremi bodo dobili zalet, država bo šibkejša in s tem tudi vzhodni del EU.

Strani: 1