Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-379669 sporočil: 8.063
Mali komar v veliki sobi je lahko vzrok 'velikim spremembam'... ali pa ostane mali komar, ki ima dobo preživetja nekaj dni. Počakajo, pa je fertik.

Sicer je Fica ustrelil 71 letni slovaški pisatelj, ker mu gre njegovo lomastenje po javni TV na "klinac".

Banalno, a tako je.

(Medtem si ti pisal, za kaj je zaslužen Fico... no, super, ima mnenje o mednarodnih temah, pohvalno, vendar teža mnenja se meri s posebnimi vatli. Se strinjaš?)

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3041279

Strani: 1

alpha7B5sn sporočil: 979
Zadnja sprememba: alpha7B5sn 16.05.2024 12:36
Veš, problem je, ker vedno, ampak vedno, ali pa vsaj v veliki večini primerov pihnejo napačnega človeka. Nikoli ni to nek bankster iz ozadja, ali pa CEO BigPharma kompanije, ali pa CEO vojaško-industrijsko-varnostnega kompleksa, ali pa politik, ki nič dobrega in za ljudstvo koristnega ne naredi (naredi pa s tem in še čim veliko dobrega za koga drugega (tudi izmed prej (še ne-)navedenih), pa tudi sebi (trenutno stanje v Sloveniji bi npr. lahko uvrstili v to kategorijo)) in povzroča zgolj škodo in nesrečo drugim ljudem, mnogokrat celo izven svoje države (tudi Putina npr. bi lahko uvrstili sem), predstavniki nekaterih posebnih in izjemnih držav pa to celo skoraj vedno.

P.S.: Banalno je to, da glede na takšne utemeljitve (da ne napišem celo opravičevanja) atentata s strani medijev ni bilo že doslej marsikje v Evropi (EU) cela vrsta enakih atentatov. Ampak ta debata je zanimiva le z vidika, če medijem večinoma verjameš, in verjameš v njihovo pretežno (splošno) dobronamernost. Tudi - eno so mediji, drugo so pa raziskovalni žurnalisti s svojimi viri, opažanji in razmišljanjem.

Strani: 1