Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Streljali na slovaškega premiera Roberta Fica
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#3041278] 15.05.24 22:20 · odgovor na: (# 3041272)
Če prav berem je bil pisatelj?
Pac mogoče se mu ni zdel dovolj proruski...
Gre pa tole skup z onimi nemškimi napadi na politike. Kot del splošnega nezadovoljstva s politiko in jemanja stvari v svoje roke.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 3041278
Strani: 1
[#3041280] 15.05.24 22:45 · odgovor na: (# 3041278)
[odvisnik]... alzo, če jaz zdaj Črtovo norčevanje - na vseh browserjih me ne more blokirat in njegove z matematično logiko utemeljene modrosti lahko berem, ne morem pa mu direktno odgovarjat - v zgornjem postu "se malo komplikacije za tiste, ki radi razmisljajo v ravni liniji" prav razumem, je proruski(!) atentator Juraj Cintula ustrelil Roberta Fica zato, ker je Robert Fico do Rusov očitno forum.finance.si/?m=...271&single premalo sovražen ... eh, jebiga ...
Linija kakršnakoli že, stricu se je očitno malo zarolalo in je pihnil drugega.
Če prav berem je bil pisatelj?
Pac mogoče se mu ni zdel dovolj proruski...
Gre pa tole skup z onimi nemškimi napadi na politike. Kot del splošnega nezadovoljstva s politiko in jemanja stvari v svoje roke.
P.S.: v Odmevih sem slišal, da je Juraj Cintula priznal, da je streljal na Roberta Fica, ker se ne strinja z njegovo politiko, nič pa v Odmevih niso povedali, če je Juraj Cintula ustrelil Roberta Fica zato, ker je v nasprotju z "demokratično" zapovedano protirusko histerijo Robert Fico do Rusov premalo sovražen, tako da zdaj verjetno lahko pričakujemo, da bo Juraj Cintula proglašen za duševnega bolnika in bo - nič ni nemogoče, čeprav bo "usual suspect" Putin bolj težko kriv - za "demokratični" zahod zadeva rešena, za "demokratične" medije pa enako kot "demokratični" zločin nad rusko mladino v Moskvi hitro pozabljen ... aja, in zdaj seveda upam, da zaradi Črtove (objektivne) moči v bistvu na njegovem forumu na Financah tudi jaz ne bom hitro "pozabljen" ...
Strani: 1