Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 32.017
Zadnja sprememba: najobj 15.05.2024 15:45
... Streljali na slovaškega premiera Roberta Fica ...

... ja, in glede na odnos slovaškega premiera Roberta Fica do vojne v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini, niti malo ni presenetljiv prvi odziv slovenske podružnice medijev "demokratičnega" zahoda, ko so pri poročilih na radiu ravnokar povedali, da so streljali na populista Roberta Fica, niti malo pa ne bo presenetljivo, da bodo v primeru njegove smrti mediji na "demokratičnem" zahodu na proruskega populista Fica pozabili še hitreje, kot so pozabili na "demokratični" zločin nad rusko mladino v Moskvi ...

P.S.: ne bi se preveč čudil, če se bo - OK, ne glih nujno v Dallasu - še pred volitvami na "demokratičnem" zahodu motečemu Trumpu "zgodil" JFK ...

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3041253

Strani: 1

FIN-379669 sporočil: 8.063
Zadnja sprememba: FIN-379669 15.05.2024 15:56
Trumpu se ne more zgoditi uboj, ker je - če ni prej bil - sedaj postal sprejemljivi izbranec velikega ameriškega kapitala.

Zato je tudi Trump precej dal v ozadje retoriko, ki je pozitivno vznemirjala desno nastrojene belce.

In če bo zagovarjal interes big kapitala, bosta on in njegova družina nagrajena. On s svobodo do šova, njegova družina z denarjem.

Ficota pa, ne bi rekel, da je ustrelil nekdo z ozadjem zahodnih obveščevalnih služb, ampak gre iskati krivca v domačih slovaških kontrabandskih poslih, povezanih morda tudi z Ukrajino.

Fico je za Zahod mnogo premala riba, da bi se z njim resno ukvarjali. Tudi njegovo (nevtralno, delno odklonilno) stališče glede vojne v Ukrajini je za odločevalce v USA in GB zelo malo-nič relevantno.

Ločnica med Zahodom in Vzhodom je že kar postavljena, male izjeme pa so sprejemljive. Na obeh straneh ločnice.

Največji problem v tej zgodbi ima dolgoročno EU, ker je prodala svojo prihodnost interesu ameriškega in delno britanskega kapitala. Se pravi, da bomo tiho in delali za njih. To je vsa zgodba... ki se je že 80% zgodila.

Strani: 1