Zasebnost

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Novi predsednik SD je Matjaž Han

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

odvisnik sporočil: 642
[Glavni forum] Tema: Novi predsednik SD je Matjaž Han
[#3039670] 15.04.24 11:43 · odgovor na: mimoidoci (#3039666)
Odgovori   +    0
[mimoidoci]
Moje vprašanje za prihodnost se glasi: Ali je Han bolj severno ali bolj južno korejski priimek? Ali je torej bolj nosilec štafete in plesalec s štadiona JNA ali je bolj Ganghnam style? Za Brgleza se je vsaj vedelo, da je na liniji Pjongjanga.
Ali je lahko oboje?
Nosilec štafete v dresu iz 80tih,ki pleše ganghman style :).

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3039670

Strani: 1

mimoidoci sporočil: 6.048
[Glavni forum] Tema: Novi predsednik SD je Matjaž Han
[#3039675] 15.04.24 12:20 · odgovor na: odvisnik (#3039670)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: mimoidoci 15.04.2024 12:22
[odvisnik]
> [mimoidoci]
> Moje vprašanje za prihodnost se glasi: Ali je Han bolj severno ali bolj južno korejski priimek? Ali je torej bolj nosilec štafete in plesalec s štadiona JNA ali je bolj Ganghnam style? Za Brgleza se je vsaj vedelo, da je na liniji Pjongjanga.

Ali je lahko oboje?
Nosilec štafete v dresu iz 80tih,ki pleše ganghman style :).

Ne moreš hkrati verovati v Kristusa in v Alaha. Lahko si pa hkrati, tako kot jaz, in Beatles in Rolling Stones. Te (različne) delitve je potrebno obvladovati, da se človek laže razvršča kam spada.

Dobro je, da si me navedel v ta razmislek. Recimo pri Hanu sem jaz aludiral na ideološko delitev, ti pa na kulturno. Za ilustracijo npr. sem jaz kulturno lev, zgrajen na progresivni glabi (rock, jazz), hehe, ker se je tedaj temu tako reklo, ne pa toliko na narodnjakih. Tudi moderni romani in evropski film so tedaj veljali za bolj napredne, knede. Recimo tudi ne nasprotujem splavu ali pa oni evtanaziji.

Sem pa npr. gospodarsko-finančno zelo desen, ker niti ne poznam tovrstno zgrajenega zrelega levičarja. Potem je pa še ideološka delitev, kjer je pa največja jeba. Jaz recimo iz partizanskih knjig vem (od partizanskih zgodovinarjev napisanih), da je npr. Pohorski bataljon bil časten in moralen le zadnji dve uri svojega obstoja. In to se je med ljudstvom najbolj prijelo, ne pa tiste tri mesece njegovega obstoja, ko je počel same pizdarije (izključno sonarodnjakom). No in pri meni je tako, da se mi ponavadi celoživljensko obdobje zdi pomembnejše od zadnjih dveh ur.

In ko potem npr. seštevam vse te delitve (so še druge, poleg zgoraj naštetih) dobim rahli bias v desno, kar posledično pomeni, da nobena stranka ni zame, bolj leve pa npr. sploh niso zame.

Evo tri minute pa sem skoraj vse napisal. Še dobro da ste dežurni kurjači/ odvisniki na tem forumu, da človeku date misliti.

Strani: 1