Strani: 1 2

hostamox sporočil: 8.460
[#3026128] 26.08.23 18:39 · odgovor na: 0531Zavar (#3026113)
Odgovori   +    0
Kakorkoli, mislim da je tole tudi znak Zelenyskimu, čisto možno da so rusi le pokimali, delo pa je opravil drug... in usluga terja uslugo...
0531Zavar sporočil: 2.696
[#3026129] 26.08.23 19:20 · odgovor na: hostamox (#3026128)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: 0531Zavar 26.08.2023 19:21
[hostamox]
Kakorkoli, mislim da je tole tudi znak Zelenyskimu, čisto možno da so rusi le pokimali, delo pa je opravil drug... in usluga terja uslugo...
Wagner neonacisti imajo praktično enak simbol kot RONA SS divizija:

1000logos.net/wagner...roup-logo/
en.wikipedia.org/wik...ki_Brigade

Nekoč je Hitler fental šefa SA Ernsta Röhma:
en.wikipedia.org/wik..._R%C3%B6hm

Jaz ne razumem kaj tukaj ni jasnega, razen tega, da gre za "noč dolgih nožev" na ruski način.
najobj sporočil: 33.249
[#3026130] 26.08.23 19:38 · odgovor na: 0531Zavar (#3026084)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 26.08.2023 19:42
> > Ne pretiravaj. Ne verjemem v nuklearno vojno (ok, rezen v res ekstremnem scenariju, ki je malo verjeten, a vseeneo možen)..
> >
> > Rusija ni Bagdad, ker prvič Bagdad ni imel nuklearnega orožja, drugič Bagdad je bil s starni ZDA vojaško poražen, torej Rusija do zdaj še ni bila na ta način ogrožena. Skratka Rusija je pač naletela na zid svojih kolonialnih apetitov, oziroma tvoj ponoreli&poblazneli fašistični glumac v Ukrajini zgolj samo odraža voljo tam živeččega ljudstva, da se čimprej znebi Rusov, za vse ostalo je mastercard :)
> ... čuj, kaj ti mogoče veš, koliko Slovencev se je hotel znebiti Mussolini in koliko Rusov je živelo v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini ? ... khmm, samo vprašam ...
>
> P.S.: to forum.finance.si/?m=...648&single sem napisal najmanj stokrat, ampak se tebe očitno nič ne prime ... aja, in ko že pišeš o volji v Ukrajini (še) živečega ljudstva, jaz na tvojem mestu glede na poročila o prisilnih rekrutacijah z lovljenjem še preostalih "prostovoljcev" po ulicah Kijeva in ostalih mest ne bi bil tako prepričan v voljo v Ukrajini (še) živečega ljudstva, ki ga na volitvah zaradi vojne izrednih razmer itak ne bo mogoče kmalu preveriti ...
Another fun fact na izvor imena Wagner ( no saj to smo vsaj povprečno inteligentni posamezniki že posumili že prej, sedaj pa počasi prihajajo na plan tudi dejstva).
www.24ur.com/novice/...ner_2.html

Tale Utkin je bil zanimiv karakter...
Večkrat sem že prebral, da je Putin rekrutiral ruske neonaciste za izvajanje umazanih poslov...

(ruski neonacist je v bistvu oksimoron, kot sem nekoć hotel dopovedati enemu takšnemu osebku , Hitler je namreč Ruse smatral za nižjo raso in primerno temu kot material za uničenje. Kako je lahko Rus potemtakem neonacist in častilec Hitlerja ? Mora pa res bit totalni debil. Ampak očitno tkšni osebki tudi obstajajo in Putin jih očitno izkorišča za vzdrževanje svojega režima...)

Tvoj najbolj opevani največji nacifašist namreč očitno sedi veselo v Kremlju.
... ja, in to nobenega od tvojih najbolj opevanih največjih voditeljev "demokratičnega" zahoda upload.wikimedia.org...C_2013.jpg sredi leta 2013 niti najmanj ni motilo samo nekaj mesecev prej, preden je Putina zmotil s 5 milijardami dolarjev www.youtube.com/watc...y0y-JUsPTU od Američanov - poglej reklamne panoje izza Victorie "Fuck the EU" Nuland in jo pozorno poslušaj vsaj od 7:25 naprej - skrbno pripravljeni, plačani in januarja 2014 v Kijevu izvedeni državni udar od ukrajinskih nacifašistov in ko z "značilnim" pozdravom z iztegnjeno desnico svojemu duhovnemu vodji en.wikipedia.org/wik...an_Bandera danes slavo pojejo tudi ukrajinski otroci ...

P.S.: se opravičujem, ker sem nerazgledan in ne spadam med vsaj povprečno inteligentne posameznike - OK, da je bil Richard Wagner razen oboževalcu Hitlerju inspiracija tudi za Američane www.youtube.com/watc...DiYMI5cTaw sem slišal že prej - zato sem za Prigožina prvič slišal letos med boji za Bahmut, za totega Utkina - za umazane posle NSA in CIA namesto idiotov uporabljajo genije, če bi Američani v zadnjem stoletju en.wikipedia.org/wik...ntury_wars kaj umazanega sploh počeli - pa sem prvič slišal par dni nazaj, ko je skupaj s Prigožinom nekoliko drugače od pričakovanega pristal na trdi ruski zemlji ... aja, sicer mi že spet nisi odgovoril na vprašanje, če mogoče veš, koliko Slovencev se je hotel znebiti Mussolini in kakšna razlika razen v številu je med iztrebljanjem Slovencev v fašistični Italiji in iztrebljanjem Rusov v "demokratični" Ukrajini, ampak ne se sekirat, ker sem ob podobnih "neprijetnih" vprašanjih tvojega premikanja tarč po letu in pol res že navajen ...
[#3026133] 26.08.23 20:46 · odgovor na: 0531Zavar (#3026129)
Odgovori   +    0
Mogoče ja, mogoče pa so delo opravili zahodnjaki, obstaja še tretja možnost, da se je prigozin častno umaknil.
Katerikoli scenarij je že, bo zanimivo opazovat zelenskya v naslednjih 2 mesecih.
Ker to, da so rusi sami pospravili prigozina, ni edina možnost.
Oz če so ga, bi bil to bolj slab znak za skorajšnjo rešitev vojne.
V tem primeru se postavlja vojna v prvi plan.
Vsekakor je tudi možnost, da gre le za nesrečo.
[#3026152] 27.08.23 14:05 · odgovor na: hostamox (#3026133)
Odgovori   +    0
[hostamox]
Mogoče ja, mogoče pa so delo opravili zahodnjaki, obstaja še tretja možnost, da se je prigozin častno umaknil.
Katerikoli scenarij je že, bo zanimivo opazovat zelenskya v naslednjih 2 mesecih.
Ker to, da so rusi sami pospravili prigozina, ni edina možnost.
Oz če so ga, bi bil to bolj slab znak za skorajšnjo rešitev vojne.
V tem primeru se postavlja vojna v prvi plan.
Vsekakor je tudi možnost, da gre le za nesrečo.
Hey man, please give me some of that shit you've been smoking :)
[#3026155] 27.08.23 14:51 · odgovor na: najobj (#3026130)
Odgovori   +    0
[najobj]
> > > Ne pretiravaj. Ne verjemem v nuklearno vojno (ok, rezen v res ekstremnem scenariju, ki je malo verjeten, a vseeneo možen)..
> > >
> > > Rusija ni Bagdad, ker prvič Bagdad ni imel nuklearnega orožja, drugič Bagdad je bil s starni ZDA vojaško poražen, torej Rusija do zdaj še ni bila na ta način ogrožena. Skratka Rusija je pač naletela na zid svojih kolonialnih apetitov, oziroma tvoj ponoreli&poblazneli fašistični glumac v Ukrajini zgolj samo odraža voljo tam živeččega ljudstva, da se čimprej znebi Rusov, za vse ostalo je mastercard :)

> > ... čuj, kaj ti mogoče veš, koliko Slovencev se je hotel znebiti Mussolini in koliko Rusov je živelo v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini ? ... khmm, samo vprašam ...
> >
> > P.S.: to forum.finance.si/?m=...648&single sem napisal najmanj stokrat, ampak se tebe očitno nič ne prime ... aja, in ko že pišeš o volji v Ukrajini (še) živečega ljudstva, jaz na tvojem mestu glede na poročila o prisilnih rekrutacijah z lovljenjem še preostalih "prostovoljcev" po ulicah Kijeva in ostalih mest ne bi bil tako prepričan v voljo v Ukrajini (še) živečega ljudstva, ki ga na volitvah zaradi vojne izrednih razmer itak ne bo mogoče kmalu preveriti ...

> Another fun fact na izvor imena Wagner ( no saj to smo vsaj povprečno inteligentni posamezniki že posumili že prej, sedaj pa počasi prihajajo na plan tudi dejstva).
> www.24ur.com/novice/...ner_2.html
>
> Tale Utkin je bil zanimiv karakter...
> Večkrat sem že prebral, da je Putin rekrutiral ruske neonaciste za izvajanje umazanih poslov...
>
> (ruski neonacist je v bistvu oksimoron, kot sem nekoć hotel dopovedati enemu takšnemu osebku , Hitler je namreč Ruse smatral za nižjo raso in primerno temu kot material za uničenje. Kako je lahko Rus potemtakem neonacist in častilec Hitlerja ? Mora pa res bit totalni debil. Ampak očitno tkšni osebki tudi obstajajo in Putin jih očitno izkorišča za vzdrževanje svojega režima...)
>
> Tvoj najbolj opevani največji nacifašist namreč očitno sedi veselo v Kremlju.

... ja, in to nobenega od tvojih najbolj opevanih največjih voditeljev "demokratičnega" zahoda upload.wikimedia.org...C_2013.jpg sredi leta 2013 niti najmanj ni motilo samo nekaj mesecev prej, preden je Putina zmotil s 5 milijardami dolarjev www.youtube.com/watc...y0y-JUsPTU od Američanov - poglej reklamne panoje izza Victorie "Fuck the EU" Nuland in jo pozorno poslušaj vsaj od 7:25 naprej - skrbno pripravljeni, plačani in januarja 2014 v Kijevu izvedeni državni udar od ukrajinskih nacifašistov in ko z "značilnim" pozdravom z iztegnjeno desnico svojemu duhovnemu vodji en.wikipedia.org/wik...an_Bandera danes slavo pojejo tudi ukrajinski otroci ...

P.S.: se opravičujem, ker sem nerazgledan in ne spadam med vsaj povprečno inteligentne posameznike - OK, da je bil Richard Wagner razen oboževalcu Hitlerju inspiracija tudi za Američane www.youtube.com/watc...DiYMI5cTaw sem slišal že prej - zato sem za Prigožina prvič slišal letos med boji za Bahmut, za totega Utkina - za umazane posle NSA in CIA namesto idiotov uporabljajo genije, če bi Američani v zadnjem stoletju en.wikipedia.org/wik...ntury_wars kaj umazanega sploh počeli - pa sem prvič slišal par dni nazaj, ko je skupaj s Prigožinom nekoliko drugače od pričakovanega pristal na trdi ruski zemlji ... aja, sicer mi že spet nisi odgovoril na vprašanje, če mogoče veš, koliko Slovencev se je hotel znebiti Mussolini in kakšna razlika razen v številu je med iztrebljanjem Slovencev v fašistični Italiji in iztrebljanjem Rusov v "demokratični" Ukrajini, ampak ne se sekirat, ker sem ob podobnih "neprijetnih" vprašanjih tvojega premikanja tarč po letu in pol res že navajen ...
Prav v tem je fora, tudi sam si predpostavil enako kot jaz, namreč da izbira imena Wagner za takšno skupino plačancev izhaja iz ene takšne zajebancije kot je tema filma Apokalipsa danes:
www.imdb.com/title/t...m_0_q_apoc

Ampak resnica je pač drugačna. Eden od ustanoviteljev te zloglasne militantne organizacije se je ideološko inspiriral z Waffen SS ideologijo in se dal pritemši potetovirati podolgem in počez tudi z SS simboli.
Ker vem, da še vedno obstajajo častilci tovrstne ideologije povsod v svetu, prav tako pa tudi v Rusiji, sem prepričan, da je militantno krilo tega gibanja ustanovilo organizacijo, sponzorirano s strani putinove oblasti, za izvajanje vseh sort umazanih poslov.
Da se razumeva, Putin ni neonacist po svojem prepričanju, je pa neonacist po svojem delovanju. Simple as that.
[#3026158] 27.08.23 16:34 · odgovor na: 0531Zavar (#3026152)
Odgovori   +    1
V življenju je dostikrat ugodna pozicija, da je edino kar veš, da ne veš dosti;).
[#3026165] 27.08.23 21:00 · odgovor na: 0531Zavar (#3026155)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 27.08.2023 21:07
> ... ja, in to nobenega od tvojih najbolj opevanih največjih voditeljev "demokratičnega" zahoda upload.wikimedia.org...C_2013.jpg sredi leta 2013 niti najmanj ni motilo samo nekaj mesecev prej, preden je Putina zmotil s 5 milijardami dolarjev www.youtube.com/watc...y0y-JUsPTU od Američanov - poglej reklamne panoje izza Victorie "Fuck the EU" Nuland in jo pozorno poslušaj vsaj od 7:25 naprej - skrbno pripravljeni, plačani in januarja 2014 v Kijevu izvedeni državni udar od ukrajinskih nacifašistov in ko z "značilnim" pozdravom z iztegnjeno desnico svojemu duhovnemu vodji en.wikipedia.org/wik...an_Bandera danes slavo pojejo tudi ukrajinski otroci ...
>
> P.S.: se opravičujem, ker sem nerazgledan in ne spadam med vsaj povprečno inteligentne posameznike - OK, da je bil Richard Wagner razen oboževalcu Hitlerju inspiracija tudi za Američane www.youtube.com/watc...DiYMI5cTaw sem slišal že prej - zato sem za Prigožina prvič slišal letos med boji za Bahmut, za totega Utkina - za umazane posle NSA in CIA namesto idiotov uporabljajo genije, če bi Američani v zadnjem stoletju en.wikipedia.org/wik...ntury_wars kaj umazanega sploh počeli - pa sem prvič slišal par dni nazaj, ko je skupaj s Prigožinom nekoliko drugače od pričakovanega pristal na trdi ruski zemlji ... aja, sicer mi že spet nisi odgovoril na vprašanje, če mogoče veš, koliko Slovencev se je hotel znebiti Mussolini in kakšna razlika razen v številu je med iztrebljanjem Slovencev v fašistični Italiji in iztrebljanjem Rusov v "demokratični" Ukrajini, ampak ne se sekirat, ker sem ob podobnih "neprijetnih" vprašanjih tvojega premikanja tarč po letu in pol res že navajen ...
Prav v tem je fora, tudi sam si predpostavil enako kot jaz, namreč da izbira imena Wagner za takšno skupino plačancev izhaja iz ene takšne zajebancije kot je tema filma Apokalipsa danes:
www.imdb.com/title/t...m_0_q_apoc

Ampak resnica je pač drugačna. Eden od ustanoviteljev te zloglasne militantne organizacije se je ideološko inspiriral z Waffen SS ideologijo in se dal pritemši potetovirati podolgem in počez tudi z SS simboli.
Ker vem, da še vedno obstajajo častilci tovrstne ideologije povsod v svetu, prav tako pa tudi v Rusiji, sem prepričan, da je militantno krilo tega gibanja ustanovilo organizacijo, sponzorirano s strani putinove oblasti, za izvajanje vseh sort umazanih poslov.
Da se razumeva, Putin ni neonacist po svojem prepričanju, je pa neonacist po svojem delovanju. Simple as that.
... OK, o delovanju Putina se v primeru izvajanja vseh sort umazanih poslov - z neštetimi sproženimi vojnami in nasilnimi prevrati so Američani v umazanih poslih bistveno "boljši" od Rusov - lahko strinjam s tabo, še vedno pa čakam na tvoj odgovor na vprašanje, če mogoče veš, koliko Slovencev se je hotel znebiti Mussolini in kakšna razlika razen v številu je med iztrebljanjem Slovencev v fašistični Italiji in iztrebljanjem Rusov v "demokratični" Ukrajini ... khmm, oziroma če pozabim na podobno usodo Slovencev v fašistični Italiji - je pač že 100 let mimo, jebiga - in te vprašam drugače, in sicer kaj bi ti naredil na Putinovem mestu, če bi se po od Američanov plačanem državnem udaru nacifašističnega režima iz Kijeva - s poteptanimi nenapisanimi obljubami in poteptanimi podpisanimi sporazumi vedno znova nategnjen - tako kot Putin znašel z oporiščem NATO pakta v svoji stoletni trdnjavi na Krimu - Američani sploh ne bi rabili kaj dosti gradit - s stotisoči novih vojakov NATO pakta neposredno na ruski meji in na iztrebljenje obsojenih več kot osem milijonov (= štiri Slovenije) svojih rojakov, ki so še iz časov carske Rusije stoletja živeli na istem mestu točno tam upload.wikimedia.org...%85-en.png , od koder jih z njihovih domov nacifašistični glumac iz Kijeva ob neomejeni podpori "demokratičnega" zahoda z vojsko NATO pakta hoče izgnati, ob tem pa lažnivi gobezdač za "demokratične" medije še dodatno perverzno laže, češ da Putin z zaščito svojih rojakov živečih v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini izvaja genocidno politiko, karkoli po novem genocidna politika - Rusi branijo svoje ljudi, Ukrajinci pa Američanom razprodano "svojo" zemljo - na vseh področjih življenja vedno bolj zblojenem "demokratičnem" zahodu sploh pomeni ...

P.S.: če je to www.youtube.com/watc...DiYMI5cTaw za tebe zajebancija - le kaj je razmišljal kamerman, ko je iz ameriškega letala snemal zažiganje živih ljudi z napalmom - potem imava midva zelo različna merila za zajebancijo ...
mimoidoci sporočil: 6.477
[#3026171] 28.08.23 09:39 · odgovor na: najobj (#3026130)
Odgovori   +    7
[najobj]

P.S.: se opravičujem, ker sem nerazgledan in ne spadam med vsaj povprečno inteligentne posameznike...

Ko se človek po skoraj dveh letih za kratko vrne na ta forum, mu zaigra srce, ko opazi tako velik napredek, kot ga je v tem času storil dotični tovariš. Iz najobjestnejšega v najobjektivnejšega, neverjetno.

P.S.: just couldn't resist ...
[#3026208] 28.08.23 19:47 · odgovor na: mimoidoci (#3026171)
Odgovori   +    2
[mimoidoci]
> [najobj]
>
> P.S.: se opravičujem, ker sem nerazgledan in ne spadam med vsaj povprečno inteligentne posameznike...

Ko se človek po skoraj dveh letih za kratko vrne na ta forum, mu zaigra srce, ko opazi tako velik napredek, kot ga je v tem času storil dotični tovariš. Iz najobjestnejšega v najobjektivnejšega, neverjetno.

... eh, kaj zdaj imajo tudi na Financah akcije ugodnih nakupov kot pri "najboljšem sosedu", da je celo mimoidoči spet prišel mimo, ker je dveh letih le napraskal tistih nekaj evrov za kakšen mesec akcijske naročnine in bo spet kot v dobrih starih cajtih - dve leti nazaj za komentiranje ni bilo treba nič plačat - ko so tudi džabalebaroši na totem forumu lahko povedali vse, kar jim je padlo na pamet ...

[#3026217] 28.08.23 22:51 · odgovor na: najobj (#3026208)
Odgovori   +    5
[najobj]
> [mimoidoci]
> > [najobj]
> >
> > P.S.: se opravičujem, ker sem nerazgledan in ne spadam med vsaj povprečno inteligentne posameznike...
>
>
> Ko se človek po skoraj dveh letih za kratko vrne na ta forum, mu zaigra srce, ko opazi tako velik napredek, kot ga je v tem času storil dotični tovariš. Iz najobjestnejšega v najobjektivnejšega, neverjetno.
>
>
> P.S.: just couldn't resist ...

... eh, kaj zdaj imajo tudi na Financah akcije ugodnih nakupov kot pri "najboljšem sosedu", da je celo mimoidoči spet prišel mimo, ker je dveh letih le napraskal tistih nekaj evrov za kakšen mesec akcijske naročnine in bo spet kot v dobrih starih cajtih - dve leti nazaj za komentiranje ni bilo treba nič plačat - ko so tudi džabalebaroši na totem forumu lahko povedali vse, kar jim je padlo na pamet ...

čuj, oba veva, da si ti za svoja vsiljevanja pametnejšim pač pripravljen plačevati. In prav je tako.
[#3026220] 29.08.23 06:13 · odgovor na: mimoidoci (#3026217)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: hostamox 29.08.2023 06:24
Očitno si je mimoidoči zaželel nekaj "zabave" :)

P. S
Imaš kako mnenje, komentar na rusko CB?
[#3026225] 29.08.23 08:09 · odgovor na: hostamox (#3026220)
Odgovori   +    2
[hostamox]
Očitno si je mimoidoči zaželel nekaj "zabave" :)

P. S
Imaš kako mnenje, komentar na rusko CB?

Nimam
[#3026267] 29.08.23 15:27 · odgovor na: mimoidoci (#3026217)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 29.08.2023 15:31
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [mimoidoci]
> > > [najobj]
> > >
> > > P.S.: se opravičujem, ker sem nerazgledan in ne spadam med vsaj povprečno inteligentne posameznike...
> > Ko se človek po skoraj dveh letih za kratko vrne na ta forum, mu zaigra srce, ko opazi tako velik napredek, kot ga je v tem času storil dotični tovariš. Iz najobjestnejšega v najobjektivnejšega, neverjetno.
> >
> >
> > P.S.: just couldn't resist ...
> ... eh, kaj zdaj imajo tudi na Financah akcije ugodnih nakupov kot pri "najboljšem sosedu", da je celo mimoidoči spet prišel mimo, ker je dveh letih le napraskal tistih nekaj evrov za kakšen mesec akcijske naročnine in bo spet kot v dobrih starih cajtih - dve leti nazaj za komentiranje ni bilo treba nič plačat - ko so tudi džabalebaroši na totem forumu lahko povedali vse, kar jim je padlo na pamet ...
>
> P.S.: just couldn't resist ...
čuj, oba veva, da si ti za svoja vsiljevanja pametnejšim pač pripravljen plačevati. In prav je tako.
... oh, joj ! ...

P.S.: če si se po dveh letih odsotnosti vrnil na toti forum zaradi trolanja - preberi svoje zadnje poste - in si zato celo plačal naročnino na Finance, je to mogoče zanimiv poskus psihoterapije, ampak jaz ti ne morem pomagat, ker kljub temu da jih bom verjetno prebral - beseda ignore ne pomeni nekaj ne videti, ampak pomeni na nekaj ne reagirati, zato funkcije ignore ne uporabljam - ti na take glupe provokacije ne bom odgovarjal, vsekakor pa ti pri zdravljenju tvojih težav želim obilo uspeha ...
[#3026562] 02.09.23 13:58 · odgovor na: najobj (#3026165)
Odgovori   +    4
[najobj]
> > ... ja, in to nobenega od tvojih najbolj opevanih največjih voditeljev "demokratičnega" zahoda upload.wikimedia.org...C_2013.jpg sredi leta 2013 niti najmanj ni motilo samo nekaj mesecev prej, preden je Putina zmotil s 5 milijardami dolarjev www.youtube.com/watc...y0y-JUsPTU od Američanov - poglej reklamne panoje izza Victorie "Fuck the EU" Nuland in jo pozorno poslušaj vsaj od 7:25 naprej - skrbno pripravljeni, plačani in januarja 2014 v Kijevu izvedeni državni udar od ukrajinskih nacifašistov in ko z "značilnim" pozdravom z iztegnjeno desnico svojemu duhovnemu vodji en.wikipedia.org/wik...an_Bandera danes slavo pojejo tudi ukrajinski otroci ...
> >
> > P.S.: se opravičujem, ker sem nerazgledan in ne spadam med vsaj povprečno inteligentne posameznike - OK, da je bil Richard Wagner razen oboževalcu Hitlerju inspiracija tudi za Američane www.youtube.com/watc...DiYMI5cTaw sem slišal že prej - zato sem za Prigožina prvič slišal letos med boji za Bahmut, za totega Utkina - za umazane posle NSA in CIA namesto idiotov uporabljajo genije, če bi Američani v zadnjem stoletju en.wikipedia.org/wik...ntury_wars kaj umazanega sploh počeli - pa sem prvič slišal par dni nazaj, ko je skupaj s Prigožinom nekoliko drugače od pričakovanega pristal na trdi ruski zemlji ... aja, sicer mi že spet nisi odgovoril na vprašanje, če mogoče veš, koliko Slovencev se je hotel znebiti Mussolini in kakšna razlika razen v številu je med iztrebljanjem Slovencev v fašistični Italiji in iztrebljanjem Rusov v "demokratični" Ukrajini, ampak ne se sekirat, ker sem ob podobnih "neprijetnih" vprašanjih tvojega premikanja tarč po letu in pol res že navajen ...

> Prav v tem je fora, tudi sam si predpostavil enako kot jaz, namreč da izbira imena Wagner za takšno skupino plačancev izhaja iz ene takšne zajebancije kot je tema filma Apokalipsa danes:
> www.imdb.com/title/t...m_0_q_apoc
>
> Ampak resnica je pač drugačna. Eden od ustanoviteljev te zloglasne militantne organizacije se je ideološko inspiriral z Waffen SS ideologijo in se dal pritemši potetovirati podolgem in počez tudi z SS simboli.
> Ker vem, da še vedno obstajajo častilci tovrstne ideologije povsod v svetu, prav tako pa tudi v Rusiji, sem prepričan, da je militantno krilo tega gibanja ustanovilo organizacijo, sponzorirano s strani putinove oblasti, za izvajanje vseh sort umazanih poslov.
> Da se razumeva, Putin ni neonacist po svojem prepričanju, je pa neonacist po svojem delovanju. Simple as that.

... OK, o delovanju Putina se v primeru izvajanja vseh sort umazanih poslov - z neštetimi sproženimi vojnami in nasilnimi prevrati so Američani v umazanih poslih bistveno "boljši" od Rusov - lahko strinjam s tabo, še vedno pa čakam na tvoj odgovor na vprašanje, če mogoče veš, koliko Slovencev se je hotel znebiti Mussolini in kakšna razlika razen v številu je med iztrebljanjem Slovencev v fašistični Italiji in iztrebljanjem Rusov v "demokratični" Ukrajini ... khmm, oziroma če pozabim na podobno usodo Slovencev v fašistični Italiji - je pač že 100 let mimo, jebiga - in te vprašam drugače, in sicer kaj bi ti naredil na Putinovem mestu, če bi se po od Američanov plačanem državnem udaru nacifašističnega režima iz Kijeva - s poteptanimi nenapisanimi obljubami in poteptanimi podpisanimi sporazumi vedno znova nategnjen - tako kot Putin znašel z oporiščem NATO pakta v svoji stoletni trdnjavi na Krimu - Američani sploh ne bi rabili kaj dosti gradit - s stotisoči novih vojakov NATO pakta neposredno na ruski meji in na iztrebljenje obsojenih več kot osem milijonov (= štiri Slovenije) svojih rojakov, ki so še iz časov carske Rusije stoletja živeli na istem mestu točno tam upload.wikimedia.org...%85-en.png , od koder jih z njihovih domov nacifašistični glumac iz Kijeva ob neomejeni podpori "demokratičnega" zahoda z vojsko NATO pakta hoče izgnati, ob tem pa lažnivi gobezdač za "demokratične" medije še dodatno perverzno laže, češ da Putin z zaščito svojih rojakov živečih v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini izvaja genocidno politiko, karkoli po novem genocidna politika - Rusi branijo svoje ljudi, Ukrajinci pa Američanom razprodano "svojo" zemljo - na vseh področjih življenja vedno bolj zblojenem "demokratičnem" zahodu sploh pomeni ...

Kot ponavadi mešaš hruške in jabolka (ter tudi slive).

1. Mussolini je bil fašist in kasneje nacistični lakaj, Zelenski pa ni ne fašist, še manj nacist (navsezadnje ima celo židovsko poreklo).

2. Slovenija nikoli ni okupirala italijanskega ozemlja (razen po ww2, ko so partizani napadli Trst), Rusija pa je desetletja prislilno integrirala Ukrajino (večina ljudji tam pač rusko hegemonijo nikoli niso z veseljem sprejeli).

3. Ruska manjšina v Ukrajini nikoli ni bila resnično eksistencialno ogrožena, to je zgolj putinova propaganda, da je lahko začel vojno. Slovensko manjšino pa so aktivno nadlegovali fašisti (prvič neposredno nadlegovanje prebivalstva, potem etnično čiščenje in naposled celo deportacija v lagerje in eksekucije..)

V bistvu te je lahko sram, da tako relativiziraš zgodovinska dejstva.
Podobno kot če ti jaz porinem prst v rit in imava potem oba prst v riti :)
P.S.: če je to www.youtube.com/watc...DiYMI5cTaw za tebe zajebancija - le kaj je razmišljal kamerman, ko je iz ameriškega letala snemal zažiganje živih ljudi z napalmom - potem imava midva zelo različna merila za zajebancijo ...
Ta film je bil v svji osnovi protivojni in vsi prizori so bili groteskna parodija na nesmiselnost te vojne.
Eni pač tega ne razumete ..
[#3026611] 03.09.23 18:32 · odgovor na: 0531Zavar (#3026562)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 03.09.2023 18:38
> > Da se razumeva, Putin ni neonacist po svojem prepričanju, je pa neonacist po svojem delovanju. Simple as that.
> ... OK, o delovanju Putina se v primeru izvajanja vseh sort umazanih poslov - z neštetimi sproženimi vojnami in nasilnimi prevrati so Američani v umazanih poslih bistveno "boljši" od Rusov - lahko strinjam s tabo, še vedno pa čakam na tvoj odgovor na vprašanje, če mogoče veš, koliko Slovencev se je hotel znebiti Mussolini in kakšna razlika razen v številu je med iztrebljanjem Slovencev v fašistični Italiji in iztrebljanjem Rusov v "demokratični" Ukrajini ... khmm, oziroma če pozabim na podobno usodo Slovencev v fašistični Italiji - je pač že 100 let mimo, jebiga - in te vprašam drugače, in sicer kaj bi ti naredil na Putinovem mestu, če bi se po od Američanov plačanem državnem udaru nacifašističnega režima iz Kijeva - s poteptanimi nenapisanimi obljubami in poteptanimi podpisanimi sporazumi vedno znova nategnjen - tako kot Putin znašel z oporiščem NATO pakta v svoji stoletni trdnjavi na Krimu - Američani sploh ne bi rabili kaj dosti gradit - s stotisoči novih vojakov NATO pakta neposredno na ruski meji in na iztrebljenje obsojenih več kot osem milijonov (= štiri Slovenije) svojih rojakov, ki so še iz časov carske Rusije stoletja živeli na istem mestu točno tam upload.wikimedia.org...%85-en.png , od koder jih z njihovih domov nacifašistični glumac iz Kijeva ob neomejeni podpori "demokratičnega" zahoda z vojsko NATO pakta hoče izgnati, ob tem pa lažnivi gobezdač za "demokratične" medije še dodatno perverzno laže, češ da Putin z zaščito svojih rojakov živečih v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini izvaja genocidno politiko, karkoli po novem genocidna politika - Rusi branijo svoje ljudi, Ukrajinci pa Američanom razprodano "svojo" zemljo - na vseh področjih življenja vedno bolj zblojenem "demokratičnem" zahodu sploh pomeni ...
Kot ponavadi mešaš hruške in jabolka (ter tudi slive).

1. Mussolini je bil fašist in kasneje nacistični lakaj, Zelenski pa ni ne fašist, še manj nacist (navsezadnje ima celo židovsko poreklo).

2. Slovenija nikoli ni okupirala italijanskega ozemlja (razen po ww2, ko so partizani napadli Trst), Rusija pa je desetletja prislilno integrirala Ukrajino (večina ljudji tam pač rusko hegemonijo nikoli niso z veseljem sprejeli).

3. Ruska manjšina v Ukrajini nikoli ni bila resnično eksistencialno ogrožena, to je zgolj putinova propaganda, da je lahko začel vojno. Slovensko manjšino pa so aktivno nadlegovali fašisti (prvič neposredno nadlegovanje prebivalstva, potem etnično čiščenje in naposled celo deportacija v lagerje in eksekucije..)

V bistvu te je lahko sram, da tako relativiziraš zgodovinska dejstva.
Podobno kot če ti jaz porinem prst v rit in imava potem oba prst v riti :)

> P.S.: če je to www.youtube.com/watc...DiYMI5cTaw za tebe zajebancija - le kaj je razmišljal kamerman, ko je iz ameriškega letala snemal zažiganje živih ljudi z napalmom - potem imava midva zelo različna merila za zajebancijo ...

Ta film je bil v svji osnovi protivojni in vsi prizori so bili groteskna parodija na nesmiselnost te vojne.
Eni pač tega ne razumete ..
... OK, da zdaj ne grem v davne čase Petra in Katarine iz carske Rusije, ko nikjer na svetu ljudi niso kaj dosti spraševali, kje in s kom si želijo živeti, so o željah ljudi precej pomenljivi rezultati upload.wikimedia.org...%85-en.png zadnjih tudi za Ruse demokratičnih volitev v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini, preden so ukrajinski nacifašisti po plačanem državnem udaru na uporniške Ruse (= ruski TIGR, ko primerjaš Mussolinija in nacifašističnega glumca iz Kijeva) v Donbasu začeli streljati s topovi in na njih metati rakete en.wikipedia.org/wik..._invasion) , tako da če pozabim na Ruse, ob tvoji razlagi slovenske zgodovine - BTW, pred partizanskim napadom na Trst je to upload.wikimedia.org..._meja1.JPG bila meja z Italijo, danes pa je meja kje - lahko samo zavzdihnem in kot v podobnih primerih običajno rečem ... eh, jebiga ...

P.S.: če imaš judovske korenine, to še ne pomeni, da ne moreš biti nacifašist oziroma da do Rusov ne moreš "čutiti" enako kot Hitler do Judov in ker z napadi www.rtvslo.si/svet/v...iji/679950 na ruske civilne cilje - včeraj so se ukrajinski nacifašisti pohvalili, da z "demokratičnim" orožjem lahko dosežejo 1500 km globoko na rusko ozemlje - očitno ne mislijo nehat, ampak mislijo svoj terorizem z napadi na civilne cilje - kaj pa so stolpnice v Moskvi drugega - nadaljevati in celo stopnjevati, se res bojim, da ob do zdaj pravzaprav omejeni vojaški operaciji z "ukrajinskimi" terorističnimi napadi - od famozne protiofenzive in "osvoboditve" z Rusi večinsko poseljenega od Rusov "okupiranega" ozemlja jim je ostal samo še terorizem - na Moskvo in St.Petersburg iz bližnjih držav NATO pakta bo Putina minilo potrpljenje ... khmm, in ko potisnjen ob zid skupaj z ruskim narodom itak nima kaj dosti za izgubiti - za "demokratični" zahod je Putin že vojni zločinec, Rusi pa niso ljudje - bo z vso (jedrsko) silo udaril nazaj in se kot danes v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini že drugo leto vojne bolj ali manj nemoteno igra fuzbal www.flashscore.si/no...d4939/live v vseh kategorijah skupaj z ženskami in mladinci vred, se potem fuzbal v Evropi ne bo več igral nikjer, ker ne bo nikogar, da bi ga gledal ... aja, če je bil film Apokalipsa danes v osnovi protivojni - WTF, kdo normalen bi s filmom delal reklamo za vojno - in so bili vsi prizori groteskna parodija na nesmiselnost te vojne, to še ne pomeni - nalimani posnetek ni videti sfejkan - da v Vietnamu pogumni Američani z varne razdalje iz letal z napalmom niso zažigali živih ljudi ...

Strani: 1 2

vm-kiva