21 min
Uvedba sintetičnih goriv bo težja, kot se zdi na prvi pogled
52 min
Najbolj brani članki danes
2 uri
Spletno zagonsko podjetje z novo vrsto študija MBA
3 ure
Na fakulteti za elektrotehniko so predstavili novo pot do podnebno nevtralne Slovenije 1
3 ure
Kako bomo v Sloveniji izobraževali serviserje električnih avtov
4 ure
Na kaj morate biti pozorni, če nepremičnino oddajate prek s. p.
4 ure
Kaj se splača, če stanovanje čez poletje oddajate turistom, preostanek leta pa študentom?
4 ure
Tujec, ki je pred časom oddal vlogo na UE, bi delal pri odpravljanju posledic poplav. Ali se lahko hitreje zaposli?
4 ure
Razpoloženje nemških potrošnikov se slabša
4 ure
Ob koncu poletja na področju UI: Amazon in OpenAI v akciji
5 ur
Kaj bi raje – več EU ali bolj pametno EU?
5 ur
Potencial digitalne dobe je izjemen, odklenite ga (Oglas)
5 ur
Kemijski inštitut bo sodeloval pri razvoju najsodobnejše toplotne baterije 1
5 ur
Gospodarstvo ostro proti podaljšanju bolniških nadomestil z 20 na 30 dni v breme delodajalca 2
6 ur
Podjetja skupno prijavila slabih 381 milijonov evrov škode zaradi poplav
7 ur
Miklavčičev GH Holding izvisel proti Siemensu tudi za CT-naprave
7 ur
Vabilo na konferenco o prihodnosti pokojninskega sistema v Sloveniji (PRO)
8 ur
Nova KBM nemudoma daje Marinbluju brez denarja še 300 tisoč evrov kredita 3
8 ur
Ameriški apple store ni na kitajskem seznamu odobrenih trgovin z aplikacijami
9 ur
UPS bo za praznike potreboval 100 tisoč dostavljavcev in delavcev v skladiščih

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

0430ABAKU sporočil: 1.694
Imam EV, zavor skoraj ne rabim. Tudi če jih ne bi imel, bi se že navadil voziti brez.
Na zadnjem servisu so mi ravno to očitali. Zadnje zavore so morali podreti, razmigati in namazati, ker so bili premikajoči deli praktično blokirani. So priporočili: več uporabljati zavore.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3016262

Strani: 1

Nollem sporočil: 904
no, jaz tudi dizel ICE vozim tako, da zavor skoraj ne rabim. pri BEV pa imam na AC najnižjo stopnjo rekuperacije, v mestu pa najvišjo
pcs sporočil: 5.459
[0430ABAKU]
Imam EV, zavor skoraj ne rabim. Tudi če jih ne bi imel, bi se že navadil voziti brez.
Na zadnjem servisu so mi ravno to očitali. Zadnje zavore so morali podreti, razmigati in namazati, ker so bili premikajoči deli praktično blokirani. So priporočili: več uporabljati zavore.
Ne gre za delce, ki letijo iz zavor, ampak za obrabo gum... velik del delcev PM in onesnaženja s plastiko pride ravno od obrabe gum, ki je pri EV večja (težja vozila, večji pospeški).

Lp,
M
AndrejTribuson sporočil: 153
[0430ABAKU]
Gum tudi ne rabiš? Imaš EV s krili in letiš?

Strani: 1