Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Mercator kupil Ambasado Gavioli
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (3)
Strani: 1 2
sporočil: 1.149
super, leglo mamil in alkohola se bo umaknilo (žal sicer)
nakupovalnemu centru. tam bi morali zgraditi kaj turističnega ali
pa narediti lep park. nakupovalni centri so out!
sporočil: 3.125
Trenty je napisal(a):Park za 7M evrov... Ni slaba ideja...
super, leglo mamil in alkohola se bo umaknilo (žal sicer) nakupovalnemu centru. tam bi morali zgraditi kaj turističnega ali pa narediti lep park.
sporočil: 1
Bedaki. Koliko ljudi (tujcev) je poznalo Slovenijo samo zaradi
Ambasade... No zdaj še tega ne bo več.
sporočil: 14.712
0117Pl1 je napisal(a):Parkplac bi znal bit pa kar dobičkonosen saj je prostora za tisoč avtomobilov-če bi bil zmerno zaseden bi prinesel dva miljona letno praktično brez tveganja.
Park za 7M evrov... Ni slaba ideja...
Ampak dokler bo v Izoli vse mrtvo bi bil tudi parkplac bolj slabo zaseden.
sporočil: 1.230
0708GOREN je napisal(a):In zakaj naj bi bilo važno, da tovrstni tujci poznajo Slovenijo? Čim dlje od nje naj se držijo.
Bedaki. Koliko ljudi (tujcev) je poznalo Slovenijo samo zaradi Ambasade... No zdaj še tega ne bo več.
sporočil: 4.807
....TRENTY....
....oprosti kaj bi to bilo po tvoje zgraditi kaj turističnega ali park, misliš morda hoteli, APP???
Sedaj ne vem ali Izole sploh ne poznaš ali komentiraš kar tja v en dan.
Namreč kot prvo nisem pristaš in ne podpiram mamil, tobaka in alkohola, toda tudi zabavišča in klubi so že nekdaj obstajali, obstajajo in tudi v bodoče bodo. Ker pa delujejo predvsem v večernih ali nočnih urah so lahko najmanj moteči ravno obrtno-ind. conah in ta je v tem delu Izole. A tebi morda gredo skupaj obrtno-ind. cona in turistični objekti??? Mimogrede pa saj so tudi zabavišča nekaj turističnega, a ne??
....oprosti kaj bi to bilo po tvoje zgraditi kaj turističnega ali park, misliš morda hoteli, APP???
Sedaj ne vem ali Izole sploh ne poznaš ali komentiraš kar tja v en dan.
Namreč kot prvo nisem pristaš in ne podpiram mamil, tobaka in alkohola, toda tudi zabavišča in klubi so že nekdaj obstajali, obstajajo in tudi v bodoče bodo. Ker pa delujejo predvsem v večernih ali nočnih urah so lahko najmanj moteči ravno obrtno-ind. conah in ta je v tem delu Izole. A tebi morda gredo skupaj obrtno-ind. cona in turistični objekti??? Mimogrede pa saj so tudi zabavišča nekaj turističnega, a ne??
sporočil: 13.641
0708GOREN je napisal(a):
Bedaki. Koliko ljudi (tujcev) je poznalo Slovenijo samo zaradi Ambasade... No zdaj še tega ne bo več.
Hm, to bi se pa težko strinjal, da je bila Ambasada Gavioli med top SLO ambasadorji :)
sporočil: 1
Vsi uni ki ste za ambasado ste posledično tudi za: zlorabljanje
oseb mlajših od 14 let, podpiranje drogiranja oseb mlajših od 14
let, podpiranje tople in umazane vode v wc-jih, podpiranje prodaje
0,5lit ustekleničene vode po 6€ za preprečitev dehidracije-kuhanje
možganov zaradi extasija!, podpiranje spanja, kozlanja, zadetega
stanja mladine po celotni obali v času določenih party-jev.
Podpirate najmanj vse to in še kej več!
Zdele se pa malo zamislite!
Podpirate najmanj vse to in še kej več!
Zdele se pa malo zamislite!
sporočil: 1.054
Trenty je napisal(a):
super, leglo mamil in alkohola se bo umaknilo (žal sicer) nakupovalnemu centru. tam bi morali zgraditi kaj turističnega ali pa narediti lep park. nakupovalni centri so out!
Kam naj se pa leglo alkohola - Slovenija kot celota umakne?
sporočil: 48.253
maxxi je napisal(a):
Vsi uni ki ste za ambasado ste posledično tudi za: zlorabljanje oseb mlajših od 14 let,
A kar tako al kaj? A ni mogoce biti za Gavioli, brez da bi bil pedofil?
sporočil: 998
Trenty je napisal(a):
super, leglo mamil in alkohola se bo umaknilo (žal sicer) nakupovalnemu centru. tam bi morali zgraditi kaj turističnega ali pa narediti lep park. nakupovalni centri so out!
Vodni športno-zabaviščni park naj naredijo!!!
sporočil: 263
maxxi je napisal(a):
Vsi uni ki ste za ambasado ste posledično tudi za: zlorabljanje oseb mlajših od 14 let, podpiranje drogiranja oseb mlajših od 14 let, podpiranje tople in umazane vode v wc-jih, podpiranje prodaje 0,5lit ustekleničene vode po 6€ za preprečitev dehidracije-kuhanje možganov zaradi extasija!, podpiranje spanja, kozlanja, zadetega stanja mladine po celotni obali v času določenih party-jev. Podpirate najmanj vse to in še kej več! Zdele se pa malo zamislite!
Vsi, ki ste za ambasado, ste posledično homoseksualci in vsi ki radi plešete podpirate najmanj teroriste in hrvaški prevzem piranskega zaliva. Podpirate tudi cigane, mamilarske tujce, umazano morje in volite Jelinčiča. Pijete red bull vodko in vozite fičota. Zdaj se pa zamislite.
P.S.: 1 kilog kruha za 3 € prosim za preprečitev stradanja.
sporočil: 13
Zakaj pri nas vsi tolko komentirajo zadeve ki jih ne poznajo?
Zakaj je tako tezko dopovedat slovenckom, da v gavioliju, ki je navaden klub/diskoteka kot vsi ostali in ima normalno mrzlo vodo na wc-jih, ne spuscajo pod 18 notri (ceprav zenske, varnostniki itak vedno spustijo), voda 0,5l stane 2 eura, ce gres na Portorosko plazo pa das za 0.2l - 3 eure..
O drogah pa ne bomo niti debatirali, ker vsak ki se rad drogira na kakersen koli nacin, se bo in to kjerkoli.
maxxi ne dokazuj svoje glupe mentalitete, hvala..
Zakaj je tako tezko dopovedat slovenckom, da v gavioliju, ki je navaden klub/diskoteka kot vsi ostali in ima normalno mrzlo vodo na wc-jih, ne spuscajo pod 18 notri (ceprav zenske, varnostniki itak vedno spustijo), voda 0,5l stane 2 eura, ce gres na Portorosko plazo pa das za 0.2l - 3 eure..
O drogah pa ne bomo niti debatirali, ker vsak ki se rad drogira na kakersen koli nacin, se bo in to kjerkoli.
maxxi ne dokazuj svoje glupe mentalitete, hvala..
sporočil: 3.125
kayamm je napisal(a):
Zakaj pri nas vsi tolko komentirajo zadeve ki jih ne poznajo?
http://www.finance.s...jega_bebca< /a>
sporočil: 110
Dragi moj maxxi...
Tvoj prvi post, pa ga že ser***
Moj komentar na tvoje pisanje je sledeči...
Vsa ta mladina pod 14 ima svoje starše. Če pa starši pustijo svoje mladoletne otroke takih starosti v Gaviolo.... potem to niso več starši, ampak... ne vem no, ne bom jih imenoval.
Pri meni bi šel ( sploh nebi šel! ) tako otrok tja prvič in zadnjič, če bi videl, da pride domov pijan, zdrogiran...
Želim ti uspešno starševanje
Tvoj prvi post, pa ga že ser***
Moj komentar na tvoje pisanje je sledeči...
Vsa ta mladina pod 14 ima svoje starše. Če pa starši pustijo svoje mladoletne otroke takih starosti v Gaviolo.... potem to niso več starši, ampak... ne vem no, ne bom jih imenoval.
Pri meni bi šel ( sploh nebi šel! ) tako otrok tja prvič in zadnjič, če bi videl, da pride domov pijan, zdrogiran...
Želim ti uspešno starševanje
sporočil: 1.473
itk jebemtimater penzjonistično.....izubira posameznika je kva dela
dol, je pa dejstvo da bo slovenski prostor zgubu zadnjo zadevo, ki
mlade drži pokonc.....zdej bodo pa sam še klošarjade v obliki
gasilskih veselic, festivalov....skratka sramota....Debeljak zgubu
si enga kupca, k nikol več ne bo šel v mercator, rajš
crknem...
drgač pa maxxi klošare voda je tko kot je top187 napisal....na Ibizi maš pa ene 6 takih diskačev kot je AG kamor je vstopnina 50eur v povprečju pa 2.5dcl vode stane 8eur, pixna redbulla 10eur, 0.33budweiser stane 10-12eur odvisn ker diskač...pa 4 mesece skp je praktično razprodano ti kmečki klošar.....sramota res, da so prodal zadevo....dol hodm od leta 99 in najboljše trenutke svojga lajfa sm dol preži8vel, 8 rojstnih dnevov zapored sem praznoval dol itd itd.....tazadn cajt da grem žvet v tujino, kjer razumejo to, da je elektronska glasba korak s časom......
drgač pa maxxi klošare voda je tko kot je top187 napisal....na Ibizi maš pa ene 6 takih diskačev kot je AG kamor je vstopnina 50eur v povprečju pa 2.5dcl vode stane 8eur, pixna redbulla 10eur, 0.33budweiser stane 10-12eur odvisn ker diskač...pa 4 mesece skp je praktično razprodano ti kmečki klošar.....sramota res, da so prodal zadevo....dol hodm od leta 99 in najboljše trenutke svojga lajfa sm dol preži8vel, 8 rojstnih dnevov zapored sem praznoval dol itd itd.....tazadn cajt da grem žvet v tujino, kjer razumejo to, da je elektronska glasba korak s časom......
sporočil: 658
Js morm rect da so moji spomini na Gaviolo prav prijetni. Pijaca je
bila res malo drazja ampak ne pretirano in za to so imeli vsaj
nekaj za ponudit za razliko od ostale slovenske t.i. riviere. Droge
pa bom rekel nihce ti jih ni na silo tisal v uste kar so ene
parkrat objavili v Novicah s podnaslovom sokantno. Pa to je res da
je veliko tujcev samo zaradi AG prislo k nam. Ja nc R.I.P.
AG.
AG THE PLACE TO BE
AG THE PLACE TO BE
ej bil sem letos na Ibizi in ene 5x se mi je zgodl k sem rekel da
sem iz Slovenije so mi rekl "ohhhhh ambasada gavioli" in to ljudje
k so rekl da drgač ne vedo nič o sloveniji, še to komi da obstajamo
pa so bli španci, kanadčani pa angleži...
lej soc nimaš za burek, če misliš da atomik harmonik pa oto fucking
pestner promovirajo slovenijo se motiš....
klošarsko mnenje od klošarja k ni vidu druzga k pa hrvaško morje pa
koloseja.....nimaš pojma kakšn promoter slovenije je AG.....ampak
zdej bo pa Žiga Klošar Debeljak postavu še ta 16 mercator na
obali....mene mercator do konc lajfa ne vid več...
sporočil: 32
Ne bomo ostal brez enega največjih centrov, ampak brez NAJVEČJE IN
DALEČ NAJBOLJŠE diskoteke daleč naokol!
sporočil: 13.641
andrejp1980 je napisal(a):Vseeno ne verjamem, da bo kaj opaziti na BDP...
ej bil sem letos na Ibizi in ene 5x se mi je zgodl k sem rekel da sem iz Slovenije so mi rekl "ohhhhh ambasada gavioli" in to ljudje k so rekl da drgač ne vedo nič o sloveniji, še to komi da obstajamo pa so bli španci, kanadčani pa angleži...
Pa lepo te prosim..."zadnja zadeva, ki mlade drži pokonc"...
Strani: 1 2