Zasebnost

Izbrani forum: Servis

Izbrana tema: Od ponedeljka pisanje v forumu le še za naročnike

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-207617 sporočil: 6.899
[Servis] Tema: Od ponedeljka pisanje v forumu le še za naročnike
[#2980982] 05.12.21 19:57 · odgovor na: putzie (#2980930)
Odgovori   +    5
[putzie]
NemirniTujec, lahko nakažeš kje se te bo dalo kaj prebrati (domače ali tuje spletne beznice) ?

V vsakem primeru - ne glede na kratko obdobje spremljanja foruma, lahko rečem, da sem prebral s tvoje strani nekaj najbolj koristnih stvariv življenju. Hvala za vse (upam, da ne boš brisal zgodovine). :)

Takisto velja za alek14 in crt (se tudi lahko odzoveta na isto vprašanje). :)
Hvala za lepe besede, ceprav dvomim da sem jih zasluzil. Sam rad prebiram in obcasno kaj pojamram pod clanki Financial Timesa. Ker je FT zelo sirok medij, se pod skoraj vsakovrstnimi clanki najdejo podrocni strokovnjaki precej resnejsih kalibrov kot smo kricaci na forumu financ, in znajo razloziti v katerih podrobnostih se skrivajo resnice, ki so novinarju ubezale. Pod british politicnimi temami je seveda razlivanje zolca in strupa, kako pa ce biti :-)

Nikakor ne bom brisal zgodovine, sem veliko prevec samovsecen :-) Morda bom iz samega napuha prisiljen pisati kolumne za finance, da bo denar tekel v pravo smer - ampak to je podobno neverjetno kot postati narocnik.


crt je moderator, alek pa mislim da narocnik, tako da bosta ostala.

Ce mi potreba po pisnih izdelkih v slovenscini ne bo dala mira, bodo ze pricurljali sem od kjerkoli bi se sicer pojavljali. Sam vidim to pocetje predvsem kot ventil - spuscanje nekaksne osebne napetosti kadar se pac nabere.