Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11

alain sporočil: 5.172
[#2951558] 26.08.21 20:43 · odgovor na: (#2951521)
Odgovori   +    1
Nedvomno drzi, pojdi zdaj na onkoloski institut in bos videl veliko mladih ljudi, ki se jim je nesrecno poklopilo...vseeno pa so to izjeme, ki potrjujejo to, da mladi naceloma hudo zbolijo za katerkoli boleznijo po nakljucju in predstavljajo statisticno zanemarljivo stevilo.
shevchenko sporočil: 21.898
[#2951559] 26.08.21 20:43 · odgovor na: (#2951555)
Odgovori   +    1
[Slesh]
in ta pot v pogubo se je začela lansko pomlad ko j pol sveta navijalo za odprte gostilne na švedskem
ja, tisto je bilo napaka. kot dobro ves, nikdar nisem ocital lockdownov. ampak mislim da je jasno, da se jih 12 mesecev na leto folk ne more drzati. morda mrzlo polovico leta ali 7 mesecev...
drugače virusa danes nikjer več nebi bilo in se nihče nebi sekiral zaradi neke koronice, ki je že leto in pol nikjer ni
bil bi vseeno. lej no, morda bi si v neki sloveniji lahko privoscili lockdowne (se mi tezko), a v nekih levih drzavah to enostavno ne gre, ker v casu lockdowna nimajo s cim ziveti. na dolgi rok lockdown gotovo ni resitev.
shevchenko sporočil: 21.898
[#2951564] 26.08.21 20:53 · odgovor na: (#2951560)
Odgovori   +    1
pa saj vaju nihče ne sili da lezeta iz svojih kleti, v čem je sploh problem?
fovšija?
kaksna fovsija, o cem nakladas? ce ne bi imel druzine, potem bi dal odpoved in se zaprl v klet, tako pa se pac ne morem, jebiga.
hostamox sporočil: 8.460
[#2951569] 26.08.21 21:02 · odgovor na: (#2951521)
Odgovori   +    0
Če se vrnem k tejle raziskavi iz Izraela.

Vzorec je bil 46.000 oseb.
Od tega jih je 640 zbolelo.

To je še vedno le svoh 2 procenta.

Sploh če vemo, da so se ljudje precej druzili.
Dejansko ne vemo, koliko stikov so imeli prebolevniki in cepljeni.

Sicer so rezultate prilagodili za pridružene bolezni.
Ni pa nikjer natancnih stevilk. St obolelih po starosti in pridruzenih boleznih le izhodiščni vzorec.

Statistika mi ni nikoli šla, tako da imam raje raw data.

Meni rezultati niso slabi.
Nisem šel natančno brat koliko je bilo tezjih potekov in smrti.

Od oka bi rekel, da bojo tole moral še mal dodelat.
Vsaj prilagodit vzorec vakciniranih za mejo zaupanja v pridobljeno imunost s cepljenjem.
premza sporočil: 4.276
[#2951577] 26.08.21 21:40 · odgovor na: (#2951428)
Odgovori   +    1
[Pokinimisi]
Japajade, skoz me zalite, sedaj bom pa jaz tebi iskala? Nope.
Dam jaz enega svojega. S Pokinimisi sva bila pa precej sinhronizirana.

forum.finance.si/?m=...933&single
rx170 sporočil: 6.660
[#2951578] 26.08.21 21:42 · odgovor na: anon-116402 (#2951454)
Odgovori   +    1
[usimoncic]
> [abohte]
> > [usimoncic]
> > Dobro je pa vsaj to, da ne vemo koliko mrtvih bi bilo, če bi se nam zdravstveni sistem na vrhuncu epidemije sesedel. Seveda boš ti našel milijon scenarijev, po katerih bi to preprečili oz. bi nas nekdo od zunaj reševal, a jaz sem vseeno zadovoljen, da teh scenarijev nismo testirali v praksi.
>
> Se pravi, ne veš, če bi bil kateri drug scenarij boljši, ampak vseeno si zadovoljen, da smo izbrali tega...
>
> To je pač religija. Nimam kaj dodati.

Ja, imam svoje mnenje o možnih scenarijih (ki je lahko pravilno ali pa ne) in sem zadovoljen, da nekaterih od njih nismo izbrali. Ti pa imaš svoje mnenje o možnih scenarijih (ki je tudi lahko pravilno ali pa ne) in kot razumem nisi zadovoljen, da katerega od njih nismo izbrali. Oboje je religija.

>
> Dokaj dober približek glede št. umrlih je Švedska s podobno gostoto poselitve.

Gostota poselitve je eden od mnogih pomembnih parametrov.
Govorjenje o možnih scenarijih je seveda miselna vaja, ki jo je sicer mogoče podpreti z različnimi modelnimi izračuni. Lahko primerjamo primerljivo, npr. Avstrijo, SLovenijo in Hrvaško. Podatki nam niso v prid. Sam sem mnenja, da smo pri nas imeli scenarij z veliko nepotrebnimi ukrepi, ki so učinkovitost boja proti epidemiji precej zmanjšali (npr. občine, nekatere popolnoma zaprte storitvene dejavnosti - ko bi lahko omejili število ali kaorkoli), medtem ko nekaterih ključnih stvari (karantene za stike in na podlagi tega zdravniki niso iomeli podlage za odreditev bolniške ter so seveda stiki redno hodili na delo cel novemeber, december in januar). Delno sklepanje je možno iz krivulje R, kjer je jasno, da ukrepom sprejetim 26. oktobra (občine) ni sledila sprememba R, prav tako jim ni sledila po 12. novembru (t.i. nenujne trgovine). Švedska (lani so nekateri govorili o morilcu Tegnellu) je boljša od povprečja EU.

Sedaj ej prekuženost+cepljenost že takšna, da po mojem nekih resnih težav ne bi smeli imeti - je pa seveda res, da se je oblast za nek način očitno odločila za prekuževanjke šolske populacije. Bomo videli ali bo ob naraščajočih številkah vztrajala pri tem, po mojem bomo sicer v drugi polovici videli zaradi visokih številk v tej populaciji, ki bodo javnomnenjsko slabo izgledale,prešli na šolanje na daljavo.
macon sporočil: 12.861
[#2951586] 26.08.21 21:51 · odgovor na: alain (#2951518)
Odgovori   +    2
[alain]
Desni pa ze imate svojega Tita, ki je ucinkovita mesanica komunizma in nacizma...
Nobenega Tita nimam. Ti si res prek mere histeričen.
anon-116402 sporočil: 4.340
[#2951588] 26.08.21 21:59 · odgovor na: (#2951480)
Odgovori   +    0
[abohte]
> [usimoncic]
> Jao, jao, če dvomim v neko trditev, to pomeni, da čakam dokaze, ki bodo trditev bodisi potrdili, bodisi ovrgli.

Če dvomiš, pomeni, da ne verjameš, da je trditev resnična (ti si izrecno napisal, da gre pri dvomu za to).
Dvom in zanikanje sta dve fundamentalno različni zadevi. Če ti tega ne veš, ti žal ne morem pomagati.

> In seveda je pri trditvah, kot je izvorna trditev tukaj, praktično nemogoče najti dokaze, ki bi jo ovrgli (za to bi moral pregledati vse trditve avtorja, kar je realno nemogoče).

Imaš iskalnik.
Naj ga uporabi tisti, ki je trditev zastavil in nosi dokazno breme. Meni je povsem vseeno.
[#2951589] 26.08.21 22:02 · odgovor na: anon-116402 (#2951454)
Odgovori   +    2
[usimoncic]
> [abohte]
> Dokaj dober približek glede št. umrlih je Švedska s podobno gostoto poselitve.

Gostota poselitve je eden od mnogih pomembnih parametrov.
87% Švedov živi v mestih na le 1.5% ozemlja Švedske.
[#2951595] 26.08.21 22:14 · odgovor na: rx170 (#2951578)
Odgovori   +    2
[rx170]
> [usimoncic]
> > [abohte]
> > > [usimoncic]
> > > Dobro je pa vsaj to, da ne vemo koliko mrtvih bi bilo, če bi se nam zdravstveni sistem na vrhuncu epidemije sesedel. Seveda boš ti našel milijon scenarijev, po katerih bi to preprečili oz. bi nas nekdo od zunaj reševal, a jaz sem vseeno zadovoljen, da teh scenarijev nismo testirali v praksi.
> >
> > Se pravi, ne veš, če bi bil kateri drug scenarij boljši, ampak vseeno si zadovoljen, da smo izbrali tega...
> >
> > To je pač religija. Nimam kaj dodati.
>
> Ja, imam svoje mnenje o možnih scenarijih (ki je lahko pravilno ali pa ne) in sem zadovoljen, da nekaterih od njih nismo izbrali. Ti pa imaš svoje mnenje o možnih scenarijih (ki je tudi lahko pravilno ali pa ne) in kot razumem nisi zadovoljen, da katerega od njih nismo izbrali. Oboje je religija.
>
> >
> > Dokaj dober približek glede št. umrlih je Švedska s podobno gostoto poselitve.
>
> Gostota poselitve je eden od mnogih pomembnih parametrov.

Govorjenje o možnih scenarijih je seveda miselna vaja, ki jo je sicer mogoče podpreti z različnimi modelnimi izračuni.
Se strinjam. A za nekatere je to očitno religija.
Lahko primerjamo primerljivo, npr. Avstrijo, SLovenijo in Hrvaško. Podatki nam niso v prid.
Hrvaška je tam tam, Avstrija pa jo je odnesla precej bolje.
Sam sem mnenja, da smo pri nas imeli scenarij z veliko nepotrebnimi ukrepi, ki so učinkovitost boja proti epidemiji precej zmanjšali (npr. občine, nekatere popolnoma zaprte storitvene dejavnosti - ko bi lahko omejili število ali kaorkoli), medtem ko nekaterih ključnih stvari (karantene za stike in na podlagi tega zdravniki niso iomeli podlage za odreditev bolniške ter so seveda stiki redno hodili na delo cel novemeber, december in januar). Delno sklepanje je možno iz krivulje R, kjer je jasno, da ukrepom sprejetim 26. oktobra (občine) ni sledila sprememba R, prav tako jim ni sledila po 12. novembru (t.i. nenujne trgovine).
Pri nas in v svetu je bilo veliko napačnih ukrepov zaradi neznanja in zaradi prioritiiranja politike pred stroko. Ne mislim naših zagovarjati, kako slabo ali dobro kotirajo v primerjavi z ostalimi, bomo pa dokončno izvedeli čez nekaj časa. Definitivno pa niso bili med tistimi, ki so najbolj posegli v življenja svojih državljanov - ne samo svetovno gledano, tudi v EU.
Švedska (lani so nekateri govorili o morilcu Tegnellu) je boljša od povprečja EU.
Ja, je. Pa tudi bistveno slabša od vseh svojih sosed.

Sedaj ej prekuženost+cepljenost že takšna, da po mojem nekih resnih težav ne bi smeli imeti - je pa seveda res, da se je oblast za nek način očitno odločila za prekuževanjke šolske populacije. Bomo videli ali bo ob naraščajočih številkah vztrajala pri tem, po mojem bomo sicer v drugi polovici videli zaradi visokih številk v tej populaciji, ki bodo javnomnenjsko slabo izgledale,prešli na šolanje na daljavo.
Kar se mene tiče, ne vidim razlogov za zapiranje. Kdor se hoče, se lahko cepi, kdor ne, pa naj nosi riziko posledic Covida, ki je domnevno večji, kot riziko zaradi cepljenja. Po mojem letos ne bodo dosti večji razlogi za zapiranje, kot čez nekaj let.

Pa tako ali tako se omejitev sedaj ne bo nihče več držal, ker na koncu vse ukrepe anulira ustavno sodišče, tako da je tudi s tega stališča najbolje vse samo pustiti.
[#2951610] 26.08.21 23:10 · odgovor na: macon (#2951586)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: alain 26.08.2021 23:11
Jst sm histericen? Poglej svoje poste o levicarjih...Namesto da bi jasno in glasno poslal janso v kurac, kamor sodi, ker on je aktualna oblast, se ubadas s tem kaj je bilo...In jansa danes je nagnusna mesanica komunizma in nacizma. Vsekakor najslabse od 1991 naprej. Ob tem, da vedno jasno napisem, da se poserjem na vse levicarje. Ti pa nisi sposoben tega napisati za janso. Zal.
anon-351779 sporočil: 5.775
[#2951612] 26.08.21 23:55 · odgovor na: shevchenko (#2951544)
Odgovori   +    0
Teška vremena dolaze - dal sem ti plus....
jfs sporočil: 24
[#2951624] 27.08.21 07:23 · odgovor na: anon-116402 (#2951431)
Odgovori   +    2
čas vnosa: 26.08.21 17:27
[usimoncic]
> [Pokinimisi]
> Japajade, skoz me zalite, sedaj bom pa jaz tebi iskala? Nope.

Kdo pa bo iskal podkrepitev za tvojo trditev? Mar tisti, ki dvomi v njeno resničnost?
Tu imaš, se še spomnim vsaj enega takega posta :)
Pokinimisi sporočil: 1.752
[Glavni forum] Tema: "Če se lahko vsi cepijo, ni razloga za omejitve"
[#2939010] 07.07.21 10:32 · odgovor na: Pokinimisi (#2938997)Odgovori 4
Hm, se nekaj sem pomislila. Kaj pa če je to sranje, ki ga povzročajo cepiva, dose dependant? Proizvajalci cepiv so namreč obljubili, da bo mRna ostala na mestu vboda - kar tudi drži. Ampak nihče pa ni pomislil, da se bo s protein raztresel okoli po telesu, kar pa se je izkazalo, da tudi drži. In morda v tem grmu tiči zajec, zakaj sputnik nima stranskih učinkov, morda je njim uspelo, da tudi s protein ostane na mestu vboda, ker so bili pozorni tudi na dozo aktivne substance v cepivu? Nič ne bi bila presenečena, če so Rusi enostavno bili bolj pametni. Enako morda velja tudi za Kitajce in njihova cepiva.

Da se katerikoli strup, ali pa s protein, lahko ali pa se ne raznese okoli po telesu, sem se zavedla čisto pred kratkim, ko me je v prst na levi roki pičil nek velik žužek. Poleg hude otekline leve dlani, se mi je do naslednjega dne strup parcialno raznesel po telesu in mi rasštelal celotno levo stran - bolela me je roka do komolca, bolela in otrdela mi je leva stran vratu, špikalo me je pri srcu, bolela me je stegenska mišica, kot da imam hud musklfiber in sem težko hodila, nateklo mi je levo stopalo in v levem nožnem mezincu se mi je pojavila taka huda bolečina, da sem še nekaj dni morala hoditi po notranji strani stopala. Do prej niti nisem vedela, da se lahko strup raznaša po telesu na tak čuden način, oz. predstavljala sem si, da se alergična reakcija razširi po telesu, pa mi je farmacevt razložil, da se strup razlije po telesu in temu razlitju strupa sledijo "razmetane" alergične reakcije.

Kaj pa če se je točno to zgodilo s spike proteini zahodnih proizvajalcev? Da so bili tako manično skoncentrirani na čim več s proteina, da so zanemarili drugi vidik, to je, da s protein zadržijo na mestu vboda, vzhodnjakom pa je uspelo točno to, s pravilno nastavljeno genetsko manipulacijo?

Za aleka, ki skoz bluzi in povsem napačno trdi, da "so protitelesa tista, ki preprečujejo okužbo in zboletje pri srečanju z virusom" pa tole: to je še ena njegova urnebesna neumnost. Če bi bilo to res, potem niti eno cepivo za niti eno bolezen ne bi bilo niti malo učinkovito. Pri klasičnih cepivih je zero protiteles v telesu, a vendar ta cepiva preprečujejo tako okužbo kot tudi zboletje kot tudi prenos virusa na druge ljudi, če se slučajno okužiš. To pa zato, ker so protitelesa samo minorni in manj pomemben aspekt imunskega sistema. Ko si cepljen z mrtvim virusom, ima tvoj imunski sistem doživljenski spomin in ko/če se zopet okužiš, se takoj začnejo tvoriti protitelesa, ki preprečijo razmoževanje virusa in ga takoj ubijejo. Zato ne moreš niti zboleti, niti ne moreš virusa prenesti na druge. In to navkljub temu, da v tvojem telesu ni nobenih protiteles do trenutka, ko se z virusom okužiš.
anon-570694 sporočil: 102
[#2951633] 27.08.21 07:26 · odgovor na: anon-351779 (#2951459)
Odgovori   +    0
čas vnosa: 26.08.21 17:03
To sporočilo je izbrisal avtor (05.12.2021 20:14)
[#2951637] 27.08.21 07:39 · odgovor na: alain (#2951610)
Odgovori   +    3
[alain]
Jst sm histericen? Poglej svoje poste o levicarjih...Namesto da bi jasno in glasno poslal janso v kurac, kamor sodi, ker on je aktualna oblast, se ubadas s tem kaj je bilo...In jansa danes je nagnusna mesanica komunizma in nacizma. Vsekakor najslabse od 1991 naprej. Ob tem, da vedno jasno napisem, da se poserjem na vse levicarje. Ti pa nisi sposoben tega napisati za janso. Zal.
To nič ne pomaga.
V prejsnji krizi smo imeli blamaze we need more time.
Tudi v trenutni sestavi so bili klovni kandidati za predsednika vlade.

Janša zganja le to kakršni so volilci in ti so precej ekstremisticni na obeh straneh oz. vsaj zgleda tako.
Vprašanje je zakaj.
Po moje ker se večini ne da ukvarjat s politiko ali it na volitve, nekaj je še manjko presoje in slabo kritično razmisljanje v populaciji.

Dvomim, da bo kaj bolje, če pride neka tretja opcija na oblast.

Tako da meni je še vedno Janša v redu opcija.
Je vsaj operativc, ki poskuša gospodarstvo kolikor toliko pustit pri miru, vsaj tisti del izven storitvenega sektorja.

Bo pa seveda sčasoma preživet.
Sam zaenkrat tisto kar je za njim v podobah Meseca in Tonina ni ravno nek napredek.
Tvoj "Stojanovic" je mogoče neka osvežitev, samo slovenci moramo najprej nehat gojit zaupanja v kult osebnosti.
En človek ne more prinest sprememb, sploh glede na znacaj volilcev .

Kot je baje le 200.000 talibanov in rulajo 30 miljonom.
Mi se k sreči ne rabimo borit z življenji, pa nam je še za to škoda časa.
Kolesariat ipd. ni znak splosnega upora:), prej bi rekel, da je le drugo pleme talibanov.
[#2951681] 27.08.21 08:42 · odgovor na: (#2951653)
Odgovori   +    0
[FIN344308]
> [Pokinimisi]
> Torej: cetudi so star, si lahko "pohitris" imunski sistem.

Predvsem ga moraš razbremenit. Starejši kot smo, bolj obremenjen je naš imunski sistem (z raznimi vnetji in pridruženimi boleznimi) in enostavno ne folga več vsega.

Zato koronavirus najbolj zjebe tiste s pridruženimi boleznimi.
Kot pravijo nekateri tukaj gor je mogoče za razmislit, kako narest covid bolj druzbeno sprejemljiv .

Bojim pa se, da kot družba ne bomo nič na boljsem, če zavedno zrtvujemo tiste s pridruzenimi boleznimi in starejše na račun vec svobode ostalih.
[#2951728] 27.08.21 09:30 · odgovor na: (#2951667)
Odgovori   +    0
[abohte]
> [usimoncic]
> > [abohte]
> > > [usimoncic]
> > > Jao, jao, če dvomim v neko trditev, to pomeni, da čakam dokaze, ki bodo trditev bodisi potrdili, bodisi ovrgli.
> >
> > Če dvomiš, pomeni, da ne verjameš, da je trditev resnična (ti si izrecno napisal, da gre pri dvomu za to).
>
> Dvom in zanikanje sta dve fundamentalno različni zadevi. Če ti tega ne veš, ti žal ne morem pomagati.

Zato sem pa napisal, da analizirajva tvoje pisanje skozi namen.
Namen je bil zelo preprost - da dobim odgovor kaj je kdo res trdil in česa ne.
[#2951742] 27.08.21 09:48 · odgovor na: hostamox (#2951637)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: alain 27.08.2021 09:53
Imas vso pravico do lastnega mnenja. Zame je tole kar pocne jansa v tem mandatu najvecja katastrofa od 1991 naprej in temeljni odmik od mandata 2004-2008. Prvic je najvecji mozni komunist z lizanjem riti javnemu sektorju in enormnem zadolzevanju in drugic velik kovid nacist z omejevanjem osnovnih clovekovih pravic zdaj polovici drzavljanov. Da o primitivizmu in agresivnosti tvitov sploh ne izgubljamo besed. O korupciji, klientelizmu in nepotizmu tudi ne bomo izgubljali besed. Res ampak res manjka samo se fizicno nasilje nad necepljenimi (psihicno nasilje nad nami je popolno), pa bo popolna kopija Tita. Lahko se delas norca iz ljudi, ki se borijo za normalno zivljenje brez kovid nacizma, ampak volitve bodo pokazale kaj si mislimo o tem!
[#2951747] 27.08.21 09:55 · odgovor na: (#2951729)
Odgovori   +    0
[FIN344308]
OK, zdaj si ga dobil in nehaj težit.
V bistvu ga nisem.
[#2951750] 27.08.21 09:57 · odgovor na: hostamox (#2951681)
Odgovori   +    0
Saj ni treba izbirati, 11 drzav v eu nam kaze, da lahko zivimo normalno naprej brez kovid nacizma. Tudi ko se ni bilo cepiv, so sle drzave s priporocili skozi zimo nic slabse kot mi. Nihce ni umiral po cestah. To da bodo ljudje pri 80.letih oz s pridruzenimi boleznimi umirali ves cas, pa je jasno ze ves cas, le zdaj eni mislijo, da smo pred korono ziveli po 200 let in to brez ljudi v bolnicah.
[#2951752] 27.08.21 10:00 · odgovor na: (#2951674)
Odgovori   +    1
[abohte]
> [usimoncic]
> Gostota poselitve je eden od mnogih pomembnih parametrov.

Zakaj pa, če je praktično enaka?
Gostota poselitve je eden od mnogih parametrov, ki vplivajo na širjenje okoužb. Če je za dve državi enaka, pač tu ne gre iskati razlogov za različne hitrosti širjenja okužb. Še vedno pa je veliko drugih parametrov, ki so pomembni za širjenje okužb in verjetno niso vsi enaki.

Ne moreš kar pričakovati, da se bo okužba enako hitro širila, če je gostota poselitve enaka.
rx170 sporočil: 6.660
[#2951756] 27.08.21 10:05 · odgovor na: anon-116402 (#2951752)
Odgovori   +    1
[usimoncic]
> [abohte]
> > [usimoncic]
> > Gostota poselitve je eden od mnogih pomembnih parametrov.
>
> Zakaj pa, če je praktično enaka?

Gostota poselitve je eden od mnogih parametrov, ki vplivajo na širjenje okoužb. Če je za dve državi enaka, pač tu ne gre iskati razlogov za različne hitrosti širjenja okužb. Še vedno pa je veliko drugih parametrov, ki so pomembni za širjenje okužb in verjetno niso vsi enaki.

Ne moreš kar pričakovati, da se bo okužba enako hitro širila, če je gostota poselitve enaka.
Pri nas smo imeli veliko težavo zaradi tega, ker je dejanski boj proti koroni zabrisan s parcialnimi interesi določenih interesnih skupin.
[#2951770] 27.08.21 10:30 · odgovor na: (#2951753)
Odgovori   +    2
[Pokinimisi]
Kako gs nisi?? Cel kup komentarjev sem polinkala. Si nacrtno zleht?
Med kupom objav sem zgrešil tvoj odgovor. Ti torej ugotavljaš, da prebolevnost bolje ščiti, kot cepljenje, kar je res v skladu s to študijo in v skladu z začetnimi pričakovanji znanosti, vendar v nasprotju s pričakovanju do pred nekaj časa.

Ta študija tudi ugotavlja, da so preboleli cepljeni še bolje zaščiteni, česar nisem zasledil v tvojih postih. Kar se tiče čredne imunosti je pa stvar zelo preprosta - kritično pomembna je prenosljivost virusa in učinkovitost zaščite (cepljenje/prebolevnost). Glede na to, da se te stvari spreminjajo z novimi sevi in novimi izsledki glede zaščite, se tudi logična pozicija glede čredne imunosti spreminja.

Četudi gre za binaren odgovor, ti po linkanju teh postov priznam, da si glede zaščite pri prebolevnikih in cepljenih imela prav, medtem ko se je uradna stroka motila.
anon-317028 sporočil: 30.415
[#2951798] 27.08.21 11:41 · odgovor na: (#2951780)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-317028 27.08.2021 11:43
[Pokinimisi]
>
...pacient je umrl zaradi covida. Bil je dvakrat cepljen. Stroka trdi, da bi bilo se huje, ce ne bi bil cepljen
Tole misel bi morala vlada in njena zdravniška in druga trobila izkoristiti, saj je to edini prepričljivi razlog zakaj se cepiti. Vsem zdravnikom, ki sploh ne vedo kako bi paciente prepričali na cepljenje in vsem cepilnim mestom naj pošljejo veliki plakat z velikimi črkami, ki ga nalimajo v bolnišnice, ordinacije, na cepilna mesta in oglasne table v mestih ter ob avtocesttah, tudi v ozadju ob nastopu vladnih trobil na teve, torej:

ZAKAJ SE CEPITI? ČE CEPLJENI UMRETE OD COVID-19 JE SMRT LEPA, ČE PA NISTE CEPLJENI UMRETE GRDO IN V HUDIH BOLEČINAH.
[#2951802] 27.08.21 11:45 · odgovor na: (#2951780)
Odgovori   +    5
Po mojem sicer zdravniki niso nic bolj zabiti od nas, ki smo trdili, da je prebolevnost boljsa kot cepljenje. Sploh ker so bile studije ze narejene za sars cov 1 in kjer je imunski spomin tudi po 16.letih se prisoten. Oni so zelo dobro vedeli, da je prebolevnost boljsa, ampak seveda so dinarcki farmacevtske mafije prevec vabljivi, da bi govorili resnico. O podkupljivosti zdravnikov pa mislim, da je skoda izgubljati besed...zadnji primer pricanje na sodiscu emporio medical.
anon-20668 sporočil: 3.976
[#2951808] 27.08.21 11:48 · odgovor na: (#2951780)
Odgovori   +    1
[Pokinimisi]
Razumeti je potrebno, da so dosedanje "studije", ki niso bile studije, pac pa samo propagandna porocila
bingo

Crni humor: pacient je umrl zaradi covida. Bil je dvakrat cepljen. Stroka trdi, da bi bilo se huje, ce ne bi bil cepljen :)
:))))))))))
[#2951813] 27.08.21 12:04 · odgovor na: alain (#2951802)
Odgovori   +    5
Ivermectin...
Tokyo's Medical Assoc. Chairman holds live press conference recommending #ivermectin to all doctors, for all Covid patients.
Japan's government is one of the most conservative and cautious in the world. Data is clear.

twitter.com/brenonth...4379824129

Medtem FDA in EMA...
Čeprav FDA še ni pregledala raziskav o uporabi Ivermektina pri bolnikih s covidom-19, pravijo, da začetne raziskave že potekajo. Dodali so, da je prav zato lahko uporaba Ivermektina zelo nevarna.
www.24ur.com/novice/...zakaj.html
robi2107 sporočil: 4.272
[#2951816] 27.08.21 12:08 · odgovor na: (#2951780)
Odgovori   +    0
[Pokinimisi]
> Ta študija tudi ugotavlja, da so preboleli cepljeni še bolje zaščiteni, česar nisem zasledil v tvojih postih

Jaz sicer trdim, da preboleli cepljeni niso nic bolje zasciteni, morda celo manj. Tudi to se no scasoma izkristaliziralo. Razumeti je potrebno, da so dosedanje "studije", ki niso bile studije, pac pa samo propagandna porocila, trdila, da so cepiva boljsa zascita kot prebolelost, ko se je koncno pojavila studija, pa je to negirala. Precej gotova sem, da dodatek cepljenja prebolevnikom nic ne pridonese, bo pa treba se pocakat.

Crni humor: pacient je umrl zaradi covida. Bil je dvakrat cepljen. Stroka trdi, da bi bilo se huje, ce ne bi bil cepljen :)
Ne samo to: včeraj sem zasledil uradno informacijo, da so seznamu stranskih učinkov pri ne-vem-katerem covid cepivu dodali tudi ITP, ki je lahko tudi smrtna in kronična.
[#2951820] 27.08.21 12:18 · odgovor na: (#2951817)
Odgovori   +    1
[#2951821] 27.08.21 12:19 · odgovor na: anon-116402 (#2951770)
Odgovori   +    5
[usimoncic]
Četudi gre za binaren odgovor, ti po linkanju teh postov priznam, da si glede zaščite pri prebolevnikih in cepljenih imela prav, medtem ko se je uradna stroka motila.
Gremo iskat, kaj je uradna stroka napovedala prav?
Bomo sploh našli kaj?

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11