Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek (Intervju) Marko Javornik: Odpoved avtu je bila ena mojih najboljših starševskih potez v življenju
Strani: 1
Se strinjam v tem, da se je treba organizirati, ampak doma imamo 2 vozili in si ne predstavljam, da bi bili samo z enim.
Če Marko meni, da lahko z javnim prometom pridem iz točke a v točko b v Sloveniji v 3,5 urah, z avtom pa v 1,3 ure in če se mu to zdi ok... meni vsekakor ne.
Čas je denar, g. Marko. In dobra organizacija časa, da tudi možnosti se posvetiti družinskim članom.
[]
Od česa pa Marko živi? A je že v preteklosti dovolj zaslužil?
Zagotovo živi v večjem mestu. Recimo v Ljubljani. Lep dan.
[MojemnenjeXXL]Vse je OK, dakler sam sebe muči z lastnim PRAV...
Neumnost na kvadrat. Avto je potreba v današnjem času. Ti pa kar izgubljaj čas ob čakanju na vlak, pa peš do postaje,... Večje bedarije kot pa je razmišljanje tega kao intelektualca že dolgo nisem bral.
Počakaj, da svoj PRAV začne usiljevati še meni in tebi....
[MojemnenjeXXL]Vsekakor! Ti pa kar najbolj pritiskaj na plin v svoji nuji in potrebi... Da boš še bolj pameten na kubik in še bolj intelektualen...
Neumnost na kvadrat. Avto je potreba v današnjem času. Ti pa kar izgubljaj čas ob čakanju na vlak, pa peš do postaje,... Večje bedarije kot pa je razmišljanje tega kao intelektualca že dolgo nisem bral.
#vsejevglavah!!
Aja politika - levo ne bo šlo finance bi morale zasukati v desno. Bomo prej v Kp
Lp
Strani: 1