Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Cepilne norosti: ostaja cepivo proti koroni, ki ga je premalo
Strani: 1
sporočil: 1.136
Zadnja sprememba: FIN223552 02.03.2021 11:18
O ČEM pri tej kvazidemiji ni za dvomiti??Razen o tem, da so najbogatejše skupine sveta mastno zaslužile?
Cepivo ostaja, ker se narod noče cepit, zaradi mene lahko si lahko komplet vsa cepiva poslanci zatlačijo v rit - častim!
sporočil: 2.117
Malo morda mutijo sami cepilni centri, sicer pa je to najslabše
cepivo, ki se ga je vlada pač namenila razdati navadni raji, za
njih je poimembno samo da imajo kljukico pri številki, da imajo
količino. Prejemniki cepiva pa nočejo zapraviti svojega cepljenja
do naslednjega leta za cepivo, pri katerem ne bodo nikoli
prepričani da so zaščiteni. Kaj pomaga, da si cepljen, ko pa ne
veš, če deluje. In imaš možnosti pol - pol, ali pri novejših sevih
sploh nič. Čakati pa bo treba potem vsaj kakšno leto. Boljša cepiva
pa tudi delujejo samo proti prvotnrmu sevu. Striktno pa vlada
ostaja samo na tem kar EU deli. Ubogi mi. Bolj odgovorni voditelji
že iščejo druge boljše možnosti, predvsem od proizvajalcev, ki
delujejo širše, ne samo na en sev.
sporočil: 119
Že po bombastičnem naslovu sem predvideval, da prispevek izvira od
rdeče pobarvane blondinke. Ko sem se vpisal, se mi predvidevanje
potrdi. Macron, Merkel in Janša so si po vaše izmislili da cepivo
ni v redu. Simona, samo na sliki izgledate v redu, vse ostalo pa mi
deluje fake. Sorry. Upam, da v bodočnosti ne mislite angažirati še
Zgage.
sporočil: 16
Spoštovano uredništvo
Prosim še za "netoplastičen" članek na tole temo, če se že morate ukvarjati s snovmi, ki jih obvladate zgolj amatersko otizoma ljubiteljsko!
Prosim še za "netoplastičen" članek na tole temo, če se že morate ukvarjati s snovmi, ki jih obvladate zgolj amatersko otizoma ljubiteljsko!
sporočil: 115
Kako ste lahko, Simona, tako prodali dušo! Najprej ste pisali
čudovite članke (ki so se v popolnosti ujemale s tem, kar se uči
vsak medicinar na študiju) o zelo dvojmljivih podatkih o epidemiji,
katere obstoj se ni dal dokazati. Sedaj pa ste vse obrnili in
agitirate za cepljenje – pri epidemiji, čigav obstoj, na sploh pa
resnost niti slučajno ni dokazana. Ob tem pa ne vpoštevate podatke,
ki so uradni ljudje povedali o cepivu – z ene strain o njeni
nepotrebnosti/neprimrnosti (povedal je en moj professor z zagrebške
universe) in nedelotvornost (saj proti virusu, ki se kar naprej
spreminja, ni možno narediti cepiva – podatek s študija!), z druge
pa o tem, da to cepivo sloni izključno na hipotzah.
Ursula? A ni ena vaša koligica citirala njeno izvjavo (oz izjavo neke iz tega EU vodstva) o tem, da je cepivo zagotovo koristno, ker ji je en starček povedal, kako se počuti varnega, takoj ko je cepljen. Resnično “znanstveni dokaz” o učinkovitosti! Vsaka ji čast!
In da so “dovolili cepiti” starce!!! Kje pa je stroka??? Po stroki pa, naj se ne bi cepili starci, saj oni ravno zato najbolj umirajo, ker niso več v stanju ustvariti imunost (tudi to se uči na faksu v osnovah imunologije!). Zato stace tudi sicer pobere infekt. Takšne cepiti je morilstvo. A nesmiselno je pa OKUŽITI tiste, ki so tako in tako že ustvarili svojo imunost in ki tako in tako niso v nevarnosti.
In ne gre za „politične laži“-ne v tem smislu, kot ga se v članku želi prikazati. In ni grešni kozel npr ta Makron, Merklova ali Janša (povdarjam! Nisem janšeljubec!!!) ker so povedali—po resnici in tako, kot trdi nekorumpirana stroka in tista stroka, ki se je že od vekomaj uči na fakultetah.
In kdo trdi, da je cepivo varno in učinkovito!!! Farma industrja?! O čigar manipulacijah ž vrabčki čivkajo??!!! Dovolj je najbolj preprosta logika, da se vidi, da to ni res. Tudi, če nič drugega ne sprejmete, še vedno staja dejstvo, da NI BILO DOVOLJ ČASA, ZA KLINIČNE PRIZKUSE, pri NOVEM CEPIVU, ki NIKOLI ŠE NI BILO UPORABLJANO, ki se igračka z življenjem s genetskim manipulacijami in ki dejansko sloni na HIPOTZAH. Pa, kot se je govorilo, niti ni bilo dovolj prostovoljcev za testiranje cepiva.
In to cepivo, za epidemijo, ki še vedno ni dokazana. Oz, najboljše dokazilo, da je vse skupaj zrežirana laž so te silne manipulacije na vsakem koraku. Tudi vaše, Simona, ko ste prej iznašali podatke, ki niso potrjevali obstoj epidemije, sedaj pa pišete obratno.
In tudi za mlade je premalo podatkov! Sicer, zakaj cepiti mlade, ki tako in tako niso stradali in ko v vsakoletnih prehladah ima več obolelih kot od te epidemije in dosedaj ničhe ni naredil nobeno paniko zaradi tega. In tudi od vsakoltnih prehladov – kot so strokovne skupine ugotavljale, umira več ljudi kot od korone.
In nisem govorila o AZ cepivu, saj nisem zapomnila in me niti ne briga kateri kakšno določeno cepivo je naredil. Govorla sem samo o silni borbi intresov za bogatenje na račun epidemije pri kateri je čisto vse sumnjivo in tudi sicer o podatkih, ki veljajo za cepljenja, pa tudi za to.
Ursula? A ni ena vaša koligica citirala njeno izvjavo (oz izjavo neke iz tega EU vodstva) o tem, da je cepivo zagotovo koristno, ker ji je en starček povedal, kako se počuti varnega, takoj ko je cepljen. Resnično “znanstveni dokaz” o učinkovitosti! Vsaka ji čast!
In da so “dovolili cepiti” starce!!! Kje pa je stroka??? Po stroki pa, naj se ne bi cepili starci, saj oni ravno zato najbolj umirajo, ker niso več v stanju ustvariti imunost (tudi to se uči na faksu v osnovah imunologije!). Zato stace tudi sicer pobere infekt. Takšne cepiti je morilstvo. A nesmiselno je pa OKUŽITI tiste, ki so tako in tako že ustvarili svojo imunost in ki tako in tako niso v nevarnosti.
In ne gre za „politične laži“-ne v tem smislu, kot ga se v članku želi prikazati. In ni grešni kozel npr ta Makron, Merklova ali Janša (povdarjam! Nisem janšeljubec!!!) ker so povedali—po resnici in tako, kot trdi nekorumpirana stroka in tista stroka, ki se je že od vekomaj uči na fakultetah.
In kdo trdi, da je cepivo varno in učinkovito!!! Farma industrja?! O čigar manipulacijah ž vrabčki čivkajo??!!! Dovolj je najbolj preprosta logika, da se vidi, da to ni res. Tudi, če nič drugega ne sprejmete, še vedno staja dejstvo, da NI BILO DOVOLJ ČASA, ZA KLINIČNE PRIZKUSE, pri NOVEM CEPIVU, ki NIKOLI ŠE NI BILO UPORABLJANO, ki se igračka z življenjem s genetskim manipulacijami in ki dejansko sloni na HIPOTZAH. Pa, kot se je govorilo, niti ni bilo dovolj prostovoljcev za testiranje cepiva.
In to cepivo, za epidemijo, ki še vedno ni dokazana. Oz, najboljše dokazilo, da je vse skupaj zrežirana laž so te silne manipulacije na vsakem koraku. Tudi vaše, Simona, ko ste prej iznašali podatke, ki niso potrjevali obstoj epidemije, sedaj pa pišete obratno.
In tudi za mlade je premalo podatkov! Sicer, zakaj cepiti mlade, ki tako in tako niso stradali in ko v vsakoletnih prehladah ima več obolelih kot od te epidemije in dosedaj ničhe ni naredil nobeno paniko zaradi tega. In tudi od vsakoltnih prehladov – kot so strokovne skupine ugotavljale, umira več ljudi kot od korone.
In nisem govorila o AZ cepivu, saj nisem zapomnila in me niti ne briga kateri kakšno določeno cepivo je naredil. Govorla sem samo o silni borbi intresov za bogatenje na račun epidemije pri kateri je čisto vse sumnjivo in tudi sicer o podatkih, ki veljajo za cepljenja, pa tudi za to.
sporočil: 1.104
čas vnosa: 02.03.21 17:21
v avstriji in nemciji tudi ostaja cepivo..ampak.samo astra...nihce
ga noce....ja vsi hocejo pfiterja pa moderno....
sporočil: 1.104
čas vnosa: 05.03.21 09:30
astra ni slabo cepivo..moderna pa pfizer sta poršeja..astra je pa
recimo volkswagen...ampak kljub temu je vw dober avto..a ne....jst
ne vem zakaj so strasil a ta eu da ni ok astra....joj ta eu je
tajko nesposobna..res...upam da tudi jnj cepivo cim prej
zrihtajo....kaj cakajo ne vem..jnj cepico tudi ni
slabo....deluje...in vsako cepivo ki deluje..je samo dobro...ne vem
zakaj eu caka...ce so za americane dober...ce njihopva fda da
dovolenje za jnj..ne vem zakaj evropa caka..pa je fda..st 1..glede
zdravil
sporočil: 1.024
[alek14]za življenja se borimo, enim pa Golf ni dovolj in bi Mercedesa
> [kotzi]
> astra ni slabo cepivo..moderna pa pfizer sta poršeja..astra je pa recimo volkswagen...
Primerjava, če sta Pfizer, Moderna Porša, potem je AstraZeneca RangeRover.
Cepivo AZ je samo počasnejše v doseganju zaščite - sicer nudi enakovredno zaščito - proti novim sevom bi (teoretično) morala biti AZ celo boljša.
Strani: 1