Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek 2021
Strani: 1 2
sporočil: 288
[FrRoSt]
Je bil šrot in bavčar kapitalska elita!??Dragi Fr Ro St, naivno sem upal, da je celo tebi jasno, da so bili Šrot, Bavčar, Petan, Škrabec in Petrič tvorni del pooblaščene privatizacijske ekipe. Prva dva sta izkazala neposlušnost željam in idejam zlobnega škrata in njegovega kroga (Golobič & Co.), končala sta v zasluženem arestu. Drugi trije in še kdo delajo, kot je naročeno in se smejo sončiti v svoji slavi. Seveda ob denarju, za katerega pa se pričakuje, da bo vedno na razpolago nasledniku Mačka, Dolanca in kmalu tudi Kučana. Pravna država.
Je kapitalska elita petan, škrabeč, petrič,...!? Golob!??
Recimo Darko Horvat je bil prav tako na listi kot Š & B, pa je raje z denarjem vred pobegnil iz murgelske Slovenije, preden bi šel za nekaj let spat v celico za neubogljive.
Domnevam torej, da ti je to povsem novo odkritje, saj RTV SLO o tem nikoli ni poročala, tako kot ne Proplus, Delo, Mladina...
sporočil: 8.271
DA!
Takole to gre! Pri Dhnarju se vse začne začne in vse KONČA! :(
Potem se pa vmes zadeve še IZRODIJO! Še narod so postrigli, uspešno, banke prodali in zdaj naj se vsak sam znajde... Tisti pri koritu in tisti daleč od njega.... Sem spremljal tudi te zgodbe!
Kriva in glavna akterja sta zlobni škrat iz murgel in golubič, ki še zdaj vlečeta neke niti .... in jih bosta očitno, vsaj po mnenju nekaterih, še desetletja ....
VSE JE ŽE DOLOČENO in ODLOČENO!
MENDA se lahko vležeš samo še na tla in dvigneš vse štiri od sebe!?? :)
Takole to gre! Pri Dhnarju se vse začne začne in vse KONČA! :(
Potem se pa vmes zadeve še IZRODIJO! Še narod so postrigli, uspešno, banke prodali in zdaj naj se vsak sam znajde... Tisti pri koritu in tisti daleč od njega.... Sem spremljal tudi te zgodbe!
Kriva in glavna akterja sta zlobni škrat iz murgel in golubič, ki še zdaj vlečeta neke niti .... in jih bosta očitno, vsaj po mnenju nekaterih, še desetletja ....
VSE JE ŽE DOLOČENO in ODLOČENO!
MENDA se lahko vležeš samo še na tla in dvigneš vse štiri od sebe!?? :)
Strani: 1 2