Strani: 1 2 3 4 5

shevchenko sporočil: 21.898
[#2879346] 04.11.20 04:36
Odgovori   +    7
new york times, bwahahaha... luzerji, zabiti rednecki so spet zmagali, zato ker niste sposobni postaviti primernega kandidata na volitve. eh...
mirkob sporočil: 405
[#2879348] 04.11.20 05:27
Odgovori   +    18
ooo, vstanem in vidim, da je imel JJ spet prav! Ajs, to bo bolel, ampak borza bo šla pa danes v 10+ ;)
alan123 sporočil: 354
[#2879351] 04.11.20 06:11
Odgovori   +    14
Pri poročilih ob šestih slišim, da je Trump zmagal na Floridi in tudi v Pennsylvaniji. Rečeno je bilo, da bo zmagovalec tisti, ki bo osvojil ti dve državi. Če prav razumem, bolje kaže Trumpu.
hostamox sporočil: 8.460
[#2879353] 04.11.20 07:14
Odgovori   +    10
Na zemljevidu je precej več rdeče zaenkrat.
anon-535355 sporočil: 833
[#2879356] 04.11.20 07:29
Odgovori   +    10
Zadnja sprememba: anon-535355 04.11.2020 07:41
Tu se ne vidi stanja v se neprestetih drzavah, ampak glede na Stanje v preostalih je Trump ze zmagal, ker ima skoraj vsepovsod precej visoko prednost. Drugic pa naj demokrati postavijo kaksnega stoletnika za kandidata, da jim bo ščasoma postalo jasno, da ljudstvo gleda tud na to, kdo je kolk fit za službo.
0126Bacis sporočil: 3.117
[#2879362] 04.11.20 07:54
Odgovori   +    6
Tule spremljaš v živo:

www.foxnews.com/elec...al-results

+ primerjava z letom 2016
Nikec3 sporočil: 1.203
[#2879363] 04.11.20 07:58 · odgovor na: (#2879359)
Odgovori   +    26
Zgleda bo Trump zmagal in to kljub rekorni udeležbi, ko bi naj koristila Bidnu.

Eno stvar je potrebno priznat Trumpu - še nikoli v zgodovini ni zmagal predsednik (in to 2x), proti kateremu so praktično vsi mediji, pa tudi manj denarja je imel za kampanjo. In to je, na nek način, genialno.

Je pa tole hkrati tudi nevarno. Vedno bolj se kaže, da še kako drži ona, da "lahko Trump sredi New Yorka ustreli človeka", pa to ne bo vplivalo na njegovo podporo. Lahko reče karkoli, od covida lahko umre rekordno ljudi, lahko govori o brizganju razkužila v žilo... nima veze, vseeno zmaga. Takšna stopnja verovanja je na nivoju skrajnih vernikov. In kjer so verniki, tam ni kritičnega razmišljanja.
anon-61428 sporočil: 4.493
[#2879365] 04.11.20 07:59 · odgovor na: (#2879359)
Odgovori   +    11
[kren]
> [1127DXSXU]
> Drugic pa naj demokrati postavijo kaksnega stoletnika za kandidata

Ali pa žensko, geja ipd.

Nekdo je na tem forumu lepo napisal, da trope pač vodijo alfa samci. Ampak levičarji tega ne kapirajo.
Alfa samec po defaultu ni levičar. Ne more bit lider. Komunist je druga zgodba.
anon-116402 sporočil: 4.340
[#2879366] 04.11.20 08:03 · odgovor na: Nikec3 (#2879363)
Odgovori   +    16
[Nikec3]

Je pa tole hkrati tudi nevarno. Vedno bolj se kaže, da še kako drži ona, da "lahko Trump sredi New Yorka ustreli človeka", pa to ne bo vplivalo na njegovo podporo. Lahko reče karkoli, od covida lahko umre rekordno ljudi, lahko govori o brizganju razkužila v žilo... nima veze, vseeno zmaga. Takšna stopnja verovanja je na nivoju skrajnih vernikov. In kjer so verniki, tam ni kritičnega razmišljanja.
Trump nič od naštetega ni zakrivil, tako da ...
shevchenko sporočil: 21.898
[#2879370] 04.11.20 08:12 · odgovor na: Nikec3 (#2879363)
Odgovori   +    4
Je pa tole hkrati tudi nevarno. Vedno bolj se kaže, da še kako drži ona, da "lahko Trump sredi New Yorka ustreli človeka", pa to ne bo vplivalo na njegovo podporo.
seveda da ne. ti bom ponazoril, zakaj je trump zmagal. nek angleski novinar je pred 4 leti spremljal trumpov shod v Georgii. se je zapletel v pogovor z lokalcem, ki je sel priblizno takole:

"o pozdravljen, tvoj naglas pa je cuden, od kod pa si?"
"ja, to je britanski naglas."
"britanski, kaj si slucajno iz Atlante?"

tako to gre. je pa trump mojster sova in sem vesel, da bo znova predsednik. se vsaj zabavam ob gledanju tega sranja.
anon-447401 sporočil: 293
[#2879371] 04.11.20 08:12 · odgovor na: Nikec3 (#2879363)
Odgovori   +    3
[Nikec3]

Eno stvar je potrebno priznat Trumpu - še nikoli v zgodovini ni zmagal predsednik (in to 2x), proti kateremu so praktično vsi mediji, pa tudi manj denarja je imel za kampanjo. In to je, na nek način, genialno.

Saj, verniki verjamejo vsemu naštetemu in druge obtožujejo tisto kar delajo sami. Neomajno verujejo v le eno in edino resnico-svojo resnico.
[#2879375] 04.11.20 08:22 · odgovor na: anon-61428 (#2879365)
Odgovori   +    3
XDONA1 sporočil: 2.007
[#2879376] 04.11.20 08:24 · odgovor na: anon-116402 (#2879366)
Odgovori   +    7
[usimoncic]
> [Nikec3]
>
> Je pa tole hkrati tudi nevarno. Vedno bolj se kaže, da še kako drži ona, da "lahko Trump sredi New Yorka ustreli človeka", pa to ne bo vplivalo na njegovo podporo. Lahko reče karkoli, od covida lahko umre rekordno ljudi, lahko govori o brizganju razkužila v žilo... nima veze, vseeno zmaga. Takšna stopnja verovanja je na nivoju skrajnih vernikov. In kjer so verniki, tam ni kritičnega razmišljanja.

Trump nič od naštetega ni zakrivil, tako da ...
ne, res ne :)
www.gq-magazine.co.u...ump-quotes

Meni nikakor ni jasno, kakšni ljudje volijo tega "klovna". Res je, da ima nastop za 5*, ampak človek, ki daje take izjave in laži mora biti znotraj nekako bolan, si mislim. Pred dnevi je bila odlična oddaja o njem na national, priporočam ogled.
Žal vidim, da je danes svet vse bolj razdeljen, vernikov je vse več in ker pri njih ne zmaga moč argumentov, se bojim, da se nam dobro ne piše.
ps govorim v 1.osebi množine, ker imamo podobno situacijo tu pri nas.
lp
kixs sporočil: 1.232
[#2879379] 04.11.20 08:31 · odgovor na: XDONA1 (#2879376)
Odgovori   +    17
Damn, dal plus, namesto odgovori... lol

Meni pa ni jasno kdo voli Bidna? Razen, ce velja tisto, samo da ni Trump.
0513ANITO sporočil: 10.844
[#2879380] 04.11.20 08:34 · odgovor na: kixs (#2879379)
Odgovori   +    13
[kixs]
Damn, dal plus, namesto odgovori... lol

Meni pa ni jasno kdo voli Bidna? Razen, ce velja tisto, samo da ni Trump.
Nakako tako..samo da ne gre za Predsedniški Dvoboj, ampak troboj...

Trump:Samo da ni Trump: Biden

Rezulatat pa nekako tako:

52: 38: 10
anon-557593 sporočil: 1.104
[#2879383] 04.11.20 08:36 · odgovor na: alan123 (#2879351)
Odgovori   +    1
čas vnosa: 04.11.20 07:19
biden bo zmagovalec..poglej si lektorske glasove..nima šans da zmaga trump..pa se arizono..pa minestoot je zmagal.kdo zmaga .vcasih je veljal kdo zmaga florido..pol tut volitve..amp ak ni mus....kot vids..bo tut biden brez floride zmagal
[#2879386] 04.11.20 08:39 · odgovor na: (#2879378)
Odgovori   +    6
Tu se je seveda za vprašat, ali se je politicna elita dokoncno odcepila od volilcev. Oz ali je vecina kapitala in moci odlocanja v rokah senilnih starcev.
anon-535355 sporočil: 833
[#2879388] 04.11.20 08:45 · odgovor na: Nikec3 (#2879363)
Odgovori   +    5
[Nikec3]

No glih tako hudo ni, da bi lahko to naredu in jo v ZDA brez kazni odnesu.

Drgac pa se jasno kaze, da ima vecina ljudi v ZDA ocitno precej v zelodcu "establishment” in bi volili bilo kaj sam da je proti temu "swampu” oz mocvirju, kod ga oni imenujejo. Sicer bi clovk mislu, da je to ze zadnjič užgalo demokratom in bodo dali kandidata, ki bi ne bil del tega, pa so demokrati dokazali, da se bolj slabo ucijo.

Tko, da ni jih tolk Trump prepricu da je taprav, kot demokrati v to da niso tapravi.
[#2879389] 04.11.20 08:45 · odgovor na: hostamox (#2879375)
Odgovori   +    4
[hostamox]
www.emka.si/webapp/w...9610153610

Priporočam.
Prelistal sem kar se da in prišel do stavka, kjer avtorica zatrjuje, da bi bili volkovi boljši ljudje kot smo mi. Mislim da je s tem vse povedala.
Enostavno človek ni sposoben takšnega vedenja in ravnanja ob ključnih situacijah.
[#2879392] 04.11.20 08:50 · odgovor na: (#2879390)
Odgovori   +    8
[Pokinimisi]
> [XDONA1]
> > [usimoncic]
> > > [Nikec3]
> > >
> > > Je pa tole hkrati tudi nevarno. Vedno bolj se kaže, da še kako drži ona, da "lahko Trump sredi New Yorka ustreli človeka", pa to ne bo vplivalo na njegovo podporo. Lahko reče karkoli, od covida lahko umre rekordno ljudi, lahko govori o brizganju razkužila v žilo... nima veze, vseeno zmaga. Takšna stopnja verovanja je na nivoju skrajnih vernikov. In kjer so verniki, tam ni kritičnega razmišljanja.
> >
> > Trump nič od naštetega ni zakrivil, tako da ...
>
> ne, res ne :)
> www.gq-magazine.co.u...ump-quotes
>
> Meni nikakor ni jasno, kakšni ljudje volijo tega "klovna". Res je, da ima nastop za 5*, ampak človek, ki daje take izjave in laži mora biti znotraj nekako bolan, si mislim. Pred dnevi je bila odlična oddaja o njem na national, priporočam ogled.
> Žal vidim, da je danes svet vse bolj razdeljen, vernikov je vse več in ker pri njih ne zmaga moč argumentov, se bojim, da se nam dobro ne piše.
> ps govorim v 1.osebi množine, ker imamo podobno situacijo tu pri nas.
> lp

Jaz te stvari vidim cisto drugace. Ljudje imajo pun k lazi levicarskih medijev in pun k politicne korektnosti - politicna korektnost je samo politicno korekten izraz za laz. Lazejo pa enakovredno tako levi kot desni - razlika je samo v tem, da levicarske lazi levicarski mediji propagandirajo kot cisto resnico, desnicarske lazi pa kot cisto laz. Ti in tebi podobni pa jemljete lazi levicarskih medijev glede levice kot cisto resnico, medijske lazi o desnici pa cisto laz in ste hkrati prepricani, da so medijske lazi o levici cista resnica, kar je pa seveda kapitalna zmota. Ljudje torej niso volili za Trumpa, pac pa za svobodo govora in proti notoricnim lazem levicarskih #metoo medijev. Tam, kjer ti vidis "argumente", jaz vidim v nebo vpijoce lazi. Edini nacin, da ti lazi vidis kot argumente je iz razloga, ker mediji, gugli, fejsbuki, twiterji, jutjubi cenzurirajo (pobrisejo) vse podatke in dokaze o levicarskih lazeh in tako so edini "argumenti" tisti, ki jih servira lazniva levica. Ampak manjko argumentov na desnici ni dokaz, da levica servira argumente, manjko argumentov na desnici samo dokazuje, da danes ni vec svobode govora. No, folk je temu zacel kazati sredinec. Podpiram.

Zaradi opisanega sem navijala za Trumpa.
Podobno jaz...
dani14 sporočil: 6.657
[#2879394] 04.11.20 08:54 · odgovor na: shevchenko (#2879370)
Odgovori   +    4
Približno 40% ameriškega volilnega telesa se odloča sproti pred vsakimi volitvami. Na eni strani imajo oranžno opico, ki je zanikala covid in zganja ostale trumparije, na drugi strani pa ekofašiste z greto na čelu.

Na dan volitev se samostojno odločijo, pa če večina medijev še tako frizira javno mnenje.
anon-557593 sporočil: 1.104
[#2879396] 04.11.20 09:00 · odgovor na: (#2879387)
Odgovori   +    0
čas vnosa: 04.11.20 08:51
bom priznal da sem se zmotill..ni panike...ampak..vseeno mislmd a bo biden zmagal....
[#2879398] 04.11.20 09:02 · odgovor na: (#2879390)
Odgovori   +    21
Pol Trumpovih volivcev je za Trumpa, pol proti Bidnu. In 90% Bidnovih volivcev je proti Trumpu, 10% pa za Bidna. Edini Bidnov argument je to, da on ni Trump (s čimer se lahko pohvali tudi opica). Sicer je navaden drugorazredni politik. Motil se je v skoraj vseh notranjepolitičnih vprašanjih in v čisto vseh zunanjepolitičnih vprašanjih. Dejansko v petdesetih letih ni dosegel praktično nič, razen da je poskrbel zase in za svojo familijo. Trumpu sicer lahko očitamo blebetanje, določene probleme z njegovim karakterjem in tudi kakšno napačno odločitev. Po drugi strani je blestel v zunanji politiki, blestel v ekonomski politiki in navsezadnje tudi pri Covidu same odločitve v marsičem niso bile napačne. Mediji seveda ne bodo povedali, da so največje zablode pri Covidu zakrivili (večinoma demokratski) guvernerji.
anon-317028 sporočil: 30.415
[#2879403] 04.11.20 09:19 · odgovor na: (#2879400)
Odgovori   +    0
[kren]
> [Pokinimisi]
> Jaz razumem, da gre tebi blazno na zivce, ker nismo vsi ljudje cisto panicni zaradi corone, ampak namesto da panicaris, raje poglej podatke.

Že večkrat sem napisal, da koronapaničarjev ne moreš pomirit s podatki, ker njihov strah ni razumski, ampak čustven. Podobno kot strah pred letenjem. Nekoga, ki ga je na smrt strah letenja, ne boš pomiril s podatkom, da je letenje en najbolj varnih načinov transporta, pa da ga jebeš.
Trumpu kar dobro kaže, ni jasno zakaj paničari in grozi z Vrhovnim sodiščem. Kaže, da se kljub navidezni prednosti pri štetju glasov v posameznih državah, vendar boji izgube elektorjev.
[#2879405] 04.11.20 09:21 · odgovor na: (#2879402)
Odgovori   +    19
[Pokinimisi]
Jaz itak navijam za svobodo govora, zato sem navijala za Trumpa. In iz istega razloga sem vedno navijala za Janso. V tej korona krizi je Jansa cisto povozil pravico do svobode govora, zato sem ne samo nehala navijati za njega, pac pa sem se pridruzila volilcem, ki volijo "proti". Na naslednjih volitvah bom volila Levico, zato ker #zanalasc#. Ker so najbolj ogaben produkt nase kvazi demokracije in ker zivimo v ogabnih casih in ogabnost Levice popolnoma ustreza tej ogabni agendi. Morda se ljudem zdi to moje razmisljanje ogabno, ampak to je se ena kapitalna zmota, ki je ljudje ne doumejo in potem presenecenje "pa kako lahko opica zmaga".

Forumasi so namen blazno jezni, ker sem propagandist proti korona ukrepom. Ampak to je samo se ena kapitalna zmota, ki jo boste slej ko prej na svoji lastni kozi obcutili tudi ZAGOVORNIKI korona ukrepov. Jaz se me borim proti korona ukrepom, pac pa ZA pravico govora. Da nimate pravice govora samo zagovorniki ukrepov, pac pa tudi nasprotniki. In vam se to v tem trenutku zdi super, da se nas zali in brise in blokora. Ampak ukinitev svobode govora se bo poznala tudi vam, enkrat v prihodnosti. In takrat, ko jih boste vi dobili po picki, ko se vam bo dogajala krivica, a ne boste imeli pravice ugovora, takrat boste dojeli, kako smrtonosna je ukinitev svobode govora in teroriziranje in zaljenje vsakega, ki ne razmislja tako kot ti.
Od kje ti občutek, da je Janša povozil svobodo govora???

Jaz imam ravno obraten občutek...Janšo so povozili in ne more svobodno govoriti (razen na Twitterju), pa pe tam ga potem zmerjajo, ker napiše Nepriejtno resnico.
[#2879406] 04.11.20 09:23 · odgovor na: (#2879402)
Odgovori   +    18
Jaz absolutno podpiram svobodo govora do točke, ko ta postane sovražen govor. Ta točka pa je zame povsem jasna: direktna grožnja ali direkten poziv k nasilju. Moram pa reči da ne vidim kje JJ ovira pravico do svobode govora.
[#2879410] 04.11.20 09:28 · odgovor na: anon-116402 (#2879406)
Odgovori   +    8
[usimoncic]
Jaz absolutno podpiram svobodo govora do točke, ko ta postane sovražen govor. Ta točka pa je zame povsem jasna: direktna grožnja ali direkten poziv k nasilju. Moram pa reči da ne vidim kje JJ ovira pravico do svobode govora.
Nakako tako, oz...Jaz sem celo pristaš, da je svoboda govora absolutna, ali pa je NI.

Za sve užaljene/razžaljene so na voljo civilne tožbe.
alain sporočil: 5.172
[#2879411] 04.11.20 09:29 · odgovor na: anon-116402 (#2879406)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: alain 04.11.2020 09:31
Imas prav, ni mu treba, ker kljub temu, da mu mediji apriori niso naklonjeni, so se pa lepo nasli v korona zgodbi in skupaj trobijo v en rog. Nasprotnikov korona histerije (ne zanikovalcev virusa kot takega) prakticno ni zaslediti v main stream medijih. In to je problem. Prav v nebo vpijajoce je, kako so mediji mleli hrvasko poleti, zdaj ko gredo z enakimi ali boljsimi stevilkami skozi brez lock downa in policijske ure, pa so mediji o tem tiho. To pove vse o njih...
[#2879413] 04.11.20 09:32 · odgovor na: (#2879412)
Odgovori   +    2
[Pokinimisi]
> [0513ANITO]
> > [Pokinimisi]
> > Jaz itak navijam za svobodo govora, zato sem navijala za Trumpa. In iz istega razloga sem vedno navijala za Janso. V tej korona krizi je Jansa cisto povozil pravico do svobode govora, zato sem ne samo nehala navijati za njega, pac pa sem se pridruzila volilcem, ki volijo "proti". Na naslednjih volitvah bom volila Levico, zato ker #zanalasc#. Ker so najbolj ogaben produkt nase kvazi demokracije in ker zivimo v ogabnih casih in ogabnost Levice popolnoma ustreza tej ogabni agendi. Morda se ljudem zdi to moje razmisljanje ogabno, ampak to je se ena kapitalna zmota, ki je ljudje ne doumejo in potem presenecenje "pa kako lahko opica zmaga".
> >
> > Forumasi so namen blazno jezni, ker sem propagandist proti korona ukrepom. Ampak to je samo se ena kapitalna zmota, ki jo boste slej ko prej na svoji lastni kozi obcutili tudi ZAGOVORNIKI korona ukrepov. Jaz se me borim proti korona ukrepom, pac pa ZA pravico govora. Da nimate pravice govora samo zagovorniki ukrepov, pac pa tudi nasprotniki. In vam se to v tem trenutku zdi super, da se nas zali in brise in blokora. Ampak ukinitev svobode govora se bo poznala tudi vam, enkrat v prihodnosti. In takrat, ko jih boste vi dobili po picki, ko se vam bo dogajala krivica, a ne boste imeli pravice ugovora, takrat boste dojeli, kako smrtonosna je ukinitev svobode govora in teroriziranje in zaljenje vsakega, ki ne razmislja tako kot ti.
>
> Od kje ti občutek, da je Janša povozil svobodo govora???
>
> Jaz imam ravno obraten občutek...Janšo so povozili in ne more svobodno govoriti (razen na Twitterju), pa pe tam ga potem zmerjajo, ker napiše Nepriejtno resnico.

Hja, imas seveda prav, vendar imas prav samo zato, ker imas selektiven pogled. Janso so seveda povozili ti isti levicarski mediji, o katerih pisem v mojem prvem komentarju v tej temi. Ampak Jansa je pa tisti, ki je povozil mojo pravico govora v tej korona krizi. Ce bi levicarski mediji kandidirali za parlament, prav tako ne bi njih volila, ker #soprotisvobodigovora

Ce se nisi dojel, this: pravica do svobode govora je za mene pravica nad vsemi ostalimi pravicami, in ce se mi to odvzame, me to razjezi beyond. And make no mistake- jaz nisem edina, ki me je to razpizdilo beyond anything else. In potem bodo zopet cudenja "pa kako lahko opica zmaga". Zato ker "ne mi vzeti pravice govora ker sem bim mascevala" - ko nas je dovolj enako razmisljajocih, se zacnejo dogajati stvari kot "pa kako lahko opica zmaga".
Poišči in preberi moj predhodni post...
[#2879414] 04.11.20 09:32 · odgovor na: (#2879401)
Odgovori   +    5
[rename]
> [kotzi]
> bom priznal da sem se zmotill..ni panike...ampak..vseeno mislmd a bo biden zmagal....

Ne more zmagati.
Poglej si delne rezultate na linku zgoraj.
www.foxnews.com/elec...al-results

V primerjavi z 2016 je Trump izgubil samo Nevado (zanemarljivih 6 elektorskih glasov).
Pensilvanija Michigan in Wisconsin premočno vodi. Še Alaska 3 =49 glasov + 213 = 262).
Potrebuje samo še Severno Karolino (15) ali Georgijo (16), pa je čez 270.
Volitve niso končno odločene. Berem da so nehali šteti glasove v nekaterih državah nekje čakajo kamione s pošto baje tudi iz Slovenije :) sploh pa Trumpa moti, ker mu hočejo ukrasti slast razglasitve zmage takoj čimprej po koncu volitev in bodo to morda vlekli cel teden.
No morda gre tudi za umiritev vročih glav, ker z reakcijo na prvo žogo bi lahko skočili v nemire.

Strani: 1 2 3 4 5

vm-qetesh