Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Zmeda tudi ob zaprtih fitnesih. S kakšno strokovno podlago jih je vlada zaprla in kje po Evropi jih niso?
sporočil: 21.898
Je to Mesec, Fajonova ali Damijan?damijan ne, dokler nima stranke. prva dva pa prav gotovo.
sporočil: 1.374
[Pokinimisi]Evo. Je bilo po radiu. Je govoril en zdravnik. Niso Covid bolniki.
> [rename]
> Jaz upam, da se bo le našel en novinar, ki bo eksplicitno vprašal, ali so hospitalizirani zaradi covid19 ali zaradi česa drugega...
Kot vidiš, noben novinar tega ni vprašal, to pa počasi že postaja old news, old news se pa nihče več ne dotika in če old news niso demantirane, dokler so še fresh news, gredo v zgodovino kot "dejstva", čeprav so navadne laže. Pač, ljudem se info usede v možgane za vedno.
>ker nekako ne morem verjeti, da bi bili tako nespretni, ali kot praviš ti, da so namenoma zlorabili teh pet otrok.
Kako ne moreš verjeti??? Pa ravno ti, ki ves čas pišem o tem, kako vsi ves čas lažejo o Janši?? Pa ravno TI bi MORAL vedeti, da so ljudje sposobni izumiti vsakojake laži, samo zato, da pokrijejo svojo agendo. Ali kaj se ti zdi, da so zdravniki nad moralni? Kaj pa vsi tisti zdravniki/kriminalci, ki prejemajo blazne podkupnine? Daj, zbudi se. Zdravniki so isti kriminalci kot kdorkoli drug, kadar njihovi agendi to pač paše.
sporočil: 276
-------------
Samo pod enim pogojem: če se bodo vlagale tožbe in jih bo sodišče "prisililo", da pojasnijo. V nasprotnem primeru se ne bo pojasnilo nikdar, ker ljudje nimamo nikakršnih sredstev prisile, s katerimi bi jih v "pojasnitev" prisilili, sami od sebe pa se tudi ne bodo šli blamirat in povedat "veste kaj, mi smo vas pa samo malo grdo nategovali, ker smo imeli svojo pokvarjeno agendo v glavi". Kaj praviš, se ti ne zdi, da ta scenarij ni prav verjeten?
Saj verjetno postaja vse bolj očitno, da tu nekaj ne štima, a ne? Ukrepi in propaganda ni omejena le na Slovenijo, temveč je obskurni del velike igre, ki se odigrava v Bruslju, Parizu in Berlinu.. pa verjetno tudi Rimu in Madridu.. vsi ostali potem sledijo, ker ne zelijo izpasti iz igre, kljub njihovi nepomembnosti. V bistvu je njihova pomembnost relativno visoka, saj sem ravno bral, da smo v samem vrhu okuženosti na število prebivalcev in nas imajo verjetno za dokaz kaj se zgodi, če se ukrepov ne zateguje.
Dejstvo je, da več kot je primerov, več denarja bo pritekalo v Slovenijo v obliki pomoči in obratno. Propaganda, ki smo jo deležni, je v veliki meri posledica slednjega, po drugi strani pa verjamem, da določeno število ljudi dejansko verjame v "narrative", ki se pojavlja v medijih.
Ne bi rad zdaj podrobneje razglabljal zakaj se korona izrablja v te namene ampak, ker smo že na forumu Financ bi opozoril na dejstvo, da je ECB javno pozvala države, da se začnejo močno zadolževati in zapravljati - da ni problema, da bodo pokupili vse kar leze in gre, samo izdajajte obveznice, čimprej in čimveč.
Ko bo vsega tegale konec (morda drugo leto ali čez 2), bomo zelo verjetno v situaciji, ko bodo državni dolgovi odpisani, uveden pa bo UTD.. pa verjetno še kaj.
Zelo verjetno smo pečeni do konca maja - ukrepi se lahko le še zaostrujejo, ker število obolelih ne bo padlo, saj smo v obdobju, ko so respiratorne bolezni najbolj aktualne in očitno se dajo PCR testi manipulirati do te mere, da se pozitiven rezultat pokaže pri zadosti veliki zagretosti/želji, da je čimveč testov pozitivnih. Trenutno imajo vsi na odloževalskih mestih velike koristi od tega, da se kriza nadaljuje, politiki zaradi vse večje moči in finančnih vzpodbud, zdravniki pa zaradi 5ih minut slave, ki jo doživljajo...kot sem rekel, nekateri s(m)o tudi "useful idiots".
.. pa saj podobna zgodba se dogaja z električnimi avtomobili, globalnim segrevanjem..se opravičujem.. globalnimi spremembami,...
Hvala bogu virus očitno ni tako smrtonosen kot se je propagiralo in se ga skuša prikazati. Žal se verjetno ne moremo izogniti hujšim ukrepom, ker navodila prihajajo iz Bruslja.. lahko pa opozarjamo na nelogične/napačne argumente za ukrepe. Če ne drugega, tako informiramo ljudi tudi o drugi plati korona medalje.
[Pokinimisi]____
>Evo. Je bilo po radiu. Je govoril en zdravnik. Niso Covid bolniki.
Ahahahaha. In koliko kjudi je to slisalo PO RADIJU? Ali bodo to laz uradno demantirali? Seveda da ne. Ampak jaz sem samo se vecji fasist, ker upam dvomit v "struckote", ki so pa ja povedali, da pri nas pa kar otroci zbolevajo. In da smo si na jasnem, vse to ke v soglasju z Jansevo agendo. Zato pa sem postala antijansist, in to za vsako ceno. Ker ce mi gre od vseh glih Jansa s takimi ogabnimilazmi unicevat gospodarstvo, potem hocem na oblasti legitimnega komunista, pri njem tocno vem, da ga bo uniceval. Torej, nobenih razocaranj.
Janši pripisuješ večjo moč kot jo v resnici ima... on ima gospodarje v Bruslju/Berlinu.. pa to velja za vse naše politike, leve in desne.
sporočil: 3.976
[rename]Ja kaj pa še. Takoj bo označen za "Potrča". Saj niso budale.
Jaz upam, da se bo le našel en novinar, ki bo eksplicitno vprašal, ali so hospitalizirani zaradi covid19 ali zaradi česa drugega
sporočil: 3.976
[Pokinimisi]OK - nisem gledal/poslušal, imajo pa v opisu videa itak "time stamp list". Ga bom copy-pastal spodaj in kar tam piše, sem vse vedel že prej in se v bistvu z večino, ali pa kar vsem, strinjam. Skratka mislim da res ne rabim poslušat še enkrat. :)
youtu.be/2JdJyJVtXqQ
Ce nisi nic drugega poslusal, potem poslusaj tole. Govori mikrobiolog z mnogo leti raziskav pod kapo. Ni anti covid niti pro covid, samo tako dobro razlozi, kot nihce drug. Ihan nima za burek proti njemu. To bi si moral poslusati tako vsak histeril kot antihisterik, da bi razumeli. In potem bi lahko kaj naredili. Ihan je pa navaden bebo, ki ke morda nekoc celo bil strucko, a je na zalost s svojim znanjem ostal nekje v prejsnjem tisocletju, ker ocitno ne bere up to date studij. Bolje bi bilo, da se drzi pisanja knjig, to mu gre res dobro.
[4:10] What we know about the Microbiome.
[6:10] There’s 40 trillion microbes in and on our body.
www.bbc.com/news/hea...h-43674270
[10:00] Microbes in the gut are messengers.
[11:40] 80% of immune health is in the lining of the gut.
www.health24.com/Medical/Flu/
[13:40] Our digestive tract is outside of our body.
[17:10] Obesity, diabetes, and heart disease are linked to severe COVID cases.
onlinelibrary.wiley.com/doi/1
[22:30] Inflammation is the root cause.
www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti
[27:20] A non-inflammatory diet builds a resilient immune system.
[31:20] Strategic dietary changes shift our food options.
www.meatpoultry.com/articles/
[35:40] Alternative or natural medicine is growing.
[39:40] Stress is a potent disruptor of the microbiome.
[44:40] Fleeting exposure is the best protection against a virus.
[47:10] Herd Immunity is a long term protection.
[51:40] Filth and germs are critical for the immune system.
[56:40] Antibiotics save lives, but they’re over-prescribed.
[1:01:50] Gluten creates an immune response in everybody.
www.marksdailyapple.com/does-
[1:05:00] Alzheimers is a result of inflammation.
www.frontiersin.org/articles/
[1:11:10] Probiotics can cure leaky gut. microbiomelabs.com/home/press
[1:16:40] Spore-based probiotics are evolutionarily supported.
[1:21:10] Fermented meat and vegetables contain beneficial microbes.
[1:26:10] Dietary variety and nose to tail nutrition is beneficial.
[1:28:50] We can change our gut microbiome.
[1:32:20] Yes, you can eat onions despite their sulfate content.
sporočil: 6.506
Zadnja sprememba: mimoidoci 22.10.2020 12:28
[shevchenko]
ce so stranke kandidirale na platformi proti jansi, se ne bi smele potem kar premislit. vsaka stranka pac kandidira na tisti platformi, na kateri misli, da bo uspesna, ce je to antijansizem, je to pac antijansizem. ja, v sloveniji antijansizem je in bo dobival glasove.
Ti shevchenko, ker si ravno računalniški programer; A kaj veš a morda obstaja kakšen antijanša operacijski sistem? Ker se mi zdi, da bi deloval na zelo stabilni platformi, taki kot je antijanša politična platforma, kjer se že po imenu ve, da je zelo robustna in prijazna do zelo različnih strankarskih programskih aplikacij. Razen izjemoma, kadar ni.
[Pokinimisi]____
> [maharaja]
> > [Pokinimisi]
> > >Evo. Je bilo po radiu. Je govoril en zdravnik. Niso Covid bolniki.
> >
> >
> > Ahahahaha. In koliko kjudi je to slisalo PO RADIJU? Ali bodo to laz uradno demantirali? Seveda da ne. Ampak jaz sem samo se vecji fasist, ker upam dvomit v "struckote", ki so pa ja povedali, da pri nas pa kar otroci zbolevajo. In da smo si na jasnem, vse to ke v soglasju z Jansevo agendo. Zato pa sem postala antijansist, in to za vsako ceno. Ker ce mi gre od vseh glih Jansa s takimi ogabnimilazmi unicevat gospodarstvo, potem hocem na oblasti legitimnega komunista, pri njem tocno vem, da ga bo uniceval. Torej, nobenih razocaranj.
>
> ____
>
> Janši pripisuješ večjo moč kot jo v resnici ima... on ima gospodarje v Bruslju/Berlinu.. pa to velja za vse naše politike, leve in desne.
Ok. Torej ta ogabna laž o hospitaliziranih otrocih je bila zdravniška agenda? Zdravniki sami so se odločili tako lagat? Ali pa lovke Brusla ukazujejo tudi slovenskih zdravnikom in jim predpisujejo scenarije, katere laži si morajo še izmisliti? Zmedena sem, ne vem, kaj hočeš povedati.
hočem povedati, da je strategija dirigirana od zunaj..kaj si pa lokalci izmišljujejo je pa njihova stvar.
..jasno je menda tudi, da se je v zadnjih letih, v Sloveniji in njenem političnem prostoru pojavil propagandni stroj ustrojen po ameriškem modelu, če ne kar ameriški svetovalci sami. Kaj pa jaz vem kdo se je odločil, da objavi zavajajočo izjavo.. pravim, da je "in the big picture" to morda vseeno, ker odločevalci imajo drugačne motive s korono kot mi(dva)... tisti, ki ogrozi njihov cilj je ignoriran ali odstranjen (ne mislim fizično).. to se meddrugim dogaja v domala vseh družbah organizacijah, podjetjih,...
A kaj veš a morda obstaja kakšen antijanša operacijski sistem?tega sicer ne vem, obstaja pa JJ operacijski sistem. www.youtube.com/watc...7IQvSeQ8Cc
zgleda kot ena poceni zadeva iz osemdesetih prejsnjega tisocletja na monokromatskem monitorju. hm... kar pritice realnosti, anede?
sporočil: 6.657
[rename]Ker živimo v janšizmu, vemo da je Janša lastnoročno okužil 6 otrok in jih nato samo 5 poslal na zdravljenje. To se ve! Vlada laže.
Po tvojem je torej Janša ukazal: izjavite, da je hospitaliziranih 5 otrok?
sporočil: 6.506
[shevchenko]
> A kaj veš a morda obstaja kakšen antijanša operacijski sistem?
tega sicer ne vem, obstaja pa JJ operacijski sistem. www.youtube.com/watc...7IQvSeQ8Cc
zgleda kot ena poceni zadeva iz osemdesetih prejsnjega tisocletja na monokromatskem monitorju. hm... kar pritice realnosti, anede?
Čuj, a je to starejše od marksizma? Sam prašam.
Čuj, a je to starejše od marksizma? Sam prašam.to ne, je pa zato kapitalizem (konkretno) starejsi od marksizma.
sporočil: 7.018
[alain]Ko si že porijatelja omenil:
Res vrhunski video, pojasni tudi zakaj se tisti s sladkorno tako bojijo infekcij, kar nam tudi razloži histerijo raznih Alekov in bcjev...
twitter.com/xmp125a/...8418830336
Šele krizna situacija pokaže med kakšnim folkom živimo.
sporočil: 5.172
Zadnja sprememba: alain 22.10.2020 13:39
Jp, sem zadnjič prebral, da je korona nateg najhitrejši iq test,
kdor slepo verjame oblasti in mass medijem, je pač glup kot
točak....ko pa se pri ekstremnem debilizmu pridruži še agresija kot
je primer v teh nalimanih tvitih, potem pa je zadeva naravnost
grozljiva...debilistan
sporočil: 2.268
[Pokinimisi]Če bo obveljal LINEAREN trenutni trend, bo očitno zdaj pri nas umrlo skoraj 400 ljudi NA MESEC od tegale vraga.
... 400 oseb letno za gripo umre v Slo, pa je cela Slo manjsa kot eno USA letno. ...
sporočil: 4.301
En izsek...
LpA
Hospitalisations rose alarmingly. When the public health department first reported cumulative figures on March 24, 15,000 patients had been admitted for Covid-19. A week later, the total was 41,000. The week after that, 74,000. The failure to slow Covid-19’s progress strained hospitals, making it more deadly. A JAMA Internal Medicine study found that US survival rates were up to three times worse in hospitals with under 50 intensive care beds.
LpA
sporočil: 4.080
[Pokinimisi]Se pravi, zdravniki iz UKC pravijo, da imajo tam hospitaliziranih 5 otrok zaradi covida. Tako so javno sami povedali na TV.
> [rub15]
> "79 400" :-)
>
> Kaj pa praviš na novico, da je v KC Ljubljana hospitaliziranih pet otrok.
Pravim, da zagotovo niso hospitalizirani zaradi covida, kajti sicer smo mi edina drzava na svetu, kjer zbolevajo otroci. Pa ce bi bil recimo en otrok, bi se "kupila" to natego, da jih je pa kar 5, je pa ze na dalec vidna urnebesna laz. In ce nisi opazil - nikjer ne pravijo, da so hospitalizirani zaradi covida, niti nobenemu novinarju ni padlo na pamet, da bi jih to vprasal. Samo dejstvo, da so hospitalizirani, pove natanko NIC glede tega, zaradi cesa so hospitaizirani. In jaz ti garantiram, da ne zaradi covida. In ko vidim, da vzames za sveto vse, kar Ihan pravi, si preberi se to, ko Ihan pravi, da so otroci imuni na covid :)
Pokinimisi iz ??? pa pravi, da tam niso zaradi covida.
Tole se mi zdi podobno, kot bi Neil Armstrong trdil, da je na Luni kamenje in pesek.
Trditev Pokinimisi bi pa bila, da je na Luni močvirje.
[kekez]____
> [Pokinimisi]
> > [rub15]
> > "79 400" :-)
> >
> > Kaj pa praviš na novico, da je v KC Ljubljana hospitaliziranih pet otrok.
>
>
> Pravim, da zagotovo niso hospitalizirani zaradi covida, kajti sicer smo mi edina drzava na svetu, kjer zbolevajo otroci. Pa ce bi bil recimo en otrok, bi se "kupila" to natego, da jih je pa kar 5, je pa ze na dalec vidna urnebesna laz. In ce nisi opazil - nikjer ne pravijo, da so hospitalizirani zaradi covida, niti nobenemu novinarju ni padlo na pamet, da bi jih to vprasal. Samo dejstvo, da so hospitalizirani, pove natanko NIC glede tega, zaradi cesa so hospitaizirani. In jaz ti garantiram, da ne zaradi covida. In ko vidim, da vzames za sveto vse, kar Ihan pravi, si preberi se to, ko Ihan pravi, da so otroci imuni na covid :)
Se pravi, zdravniki iz UKC pravijo, da imajo tam hospitaliziranih 5 otrok zaradi covida. Tako so javno sami povedali na TV.
Tole se mi zdi podobno, kot bi Neil Armstrong trdil, da je na Luni kamenje in pesek.
..na RTVSLO je danes izjava vodje oddelka za intenzivno terapijo, da otroci tam res nimajo covida oz. so tam zaradi drugih bolezni.
..kdo je odgovoren za pomankljivo izjavo včeraj, pa zaenkrat ni jasno.
[Pokinimisi]
>Evo. Je bilo po radiu. Je govoril en zdravnik. Niso Covid bolniki.
Ahahahaha. In koliko kjudi je to slisalo PO RADIJU?"236.000 poslušalcev"
val202.rtvslo.si/oglasevanje/
:-)
Ali bodo to laz uradno demantirali? Seveda da ne.Je en zdravnik govoril, da pri njih so trije otroci ampak, da nobeden ni Covid bolnik. Je pa res, da je to dejal nekam sramežljivo kot da bi povedal skrivnost.
Seveda da ne.Pustimo se presenetiti. Mene tudi zanima, kaj bo izpametoval Kacin, če se bo lotil demantija.
Ampak jaz sem samo se vecji fasist, ker upam dvomit v "struckote", ki so pa ja povedali, da pri nas pa kar otroci zbolevajo.Sem našel vir dezinformacije: "Kacin: V bolnišnici se zaradi koronavirusa zdravijo tudi otroci"
maribor24.si/sloveni...udi-otroci
Torej Kacin in ne strokovnjaki.
In da smo si na jasnem, vse to ke v soglasju z Jansevo agendo. Zato pa sem postala antijansist, in to za vsako ceno. Ker ce mi gre od vseh glih Jansa s takimi ogabnimilazmi unicevat gospodarstvo, potem hocem na oblasti legitimnega komunista, pri njem tocno vem, da ga bo uniceval. Torej, nobenih razocaranj.No, Janša verjetno nima namena uničevat gospodarstvo.
Ampak, vidiš. Ihan ima vendarle v nečem prav, otroci ne zbolevajo.:-)
sporočil: 1.142
Zadnja sprememba: Nollem 22.10.2020 14:05
[kekez]moraš prebrati kaj piše in ne kar verjameš oz. se ti zdi da piše:
> [Pokinimisi]
> > [rub15]
> > "79 400" :-)
> >
> > Kaj pa praviš na novico, da je v KC Ljubljana hospitaliziranih pet otrok.
>
>
> Pravim, da zagotovo niso hospitalizirani zaradi covida, kajti sicer smo mi edina drzava na svetu, kjer zbolevajo otroci. Pa ce bi bil recimo en otrok, bi se "kupila" to natego, da jih je pa kar 5, je pa ze na dalec vidna urnebesna laz. In ce nisi opazil - nikjer ne pravijo, da so hospitalizirani zaradi covida, niti nobenemu novinarju ni padlo na pamet, da bi jih to vprasal. Samo dejstvo, da so hospitalizirani, pove natanko NIC glede tega, zaradi cesa so hospitaizirani. In jaz ti garantiram, da ne zaradi covida. In ko vidim, da vzames za sveto vse, kar Ihan pravi, si preberi se to, ko Ihan pravi, da so otroci imuni na covid :)
Se pravi, zdravniki iz UKC pravijo, da imajo tam hospitaliziranih 5 otrok zaradi covida. Tako so javno sami povedali na TV.
Na kliniki imamo tudi tri otroke, a nobeden od njih ni v ogroženem stanju in so na oddelku zaradi oskrbe druge bolezni v času okužbe," je pojasnil.
[abohte]Da se zmanjša na minimum kontakte med ljudmi in s tem tudi število okuženih. Si videl tiste grafe na IJS.
> [rub15]
> Tudi Danijel Bešič Loredan v linku, ki si ga prilepil govori o možnem sesutju zdravstva. Se pa strinjam, da bi bila za to kriva politika, ker ni uredila zdravstva že pred leti.
No torej, zakaj je potem ukrep proti sesutju zdravstva nosite makse v gmajni, zaprite šole, ustavite javni prevoz?
[rub15]MAska v gmajni s stiki nima veze in je idiotski ukrep.
> [abohte]
> > [rub15]
> > Tudi Danijel Bešič Loredan v linku, ki si ga prilepil govori o možnem sesutju zdravstva. Se pa strinjam, da bi bila za to kriva politika, ker ni uredila zdravstva že pred leti.
>
> No torej, zakaj je potem ukrep proti sesutju zdravstva nosite makse v gmajni, zaprite šole, ustavite javni prevoz?
Da se zmanjša na minimum kontakte med ljudmi in s tem tudi število okuženih. Si videl tiste grafe na IJS.
Šol pa glede na znana dejstva sploh ne bi smeli odpreti. Bolj ali manj je eksplozija R kot kažejo izkušnje tudi od drugod posledica odprtja šol. SAj lahko pogledamo situacijo avgusta in septembra -edina razlika so bile šole.
scontent-ham3-1.xx.f...e=5FB75A2B
Vlada in svetovalna skupina bi to morali vedeti. Če pa so vedeli in vseeno odprli, pa gre za kriminal. V vsakem primeru nosita večino odgovornosti.
[maharaja]Tole je potem res čudno, ker ali je bilo včeraj ali predvčerajšnjim na TV, ko je epidemiologinja dejala, da je 5 otrok hospitaliziranih zaradi covida.
..na RTVSLO je danes izjava vodje oddelka za intenzivno terapijo, da otroci tam res nimajo covida oz. so tam zaradi drugih bolezni.
..kdo je odgovoren za pomankljivo izjavo včeraj, pa zaenkrat ni jasno.
Tudi google mi je dal prvi zadetek pri iskanju:
ptujinfo.com/novica/...sa-pri-nas
Dobesedno piše:
V Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana imajo trenutno zaradi covida 92 odraslih bolnikov in pet otrok, 21 bolnikov pa je na intenzivni enoti.
[abohte]Če sistematsko 7 mesecev strašiš ljudi in si na funckijo imenovan po politični spregi potem pač težko obrneš kurz. Sploh ko dopustiš, da se okužbe tako razrasejo in ne narediš v 4 mesecih ničesar, da bi si vsaj malo dvignil kapacitete. Sicer se to ne dogaja samo pri nas ampak povsod po Evropi.
Ja, če je tvoj cilj zmanjšati število okužb na minimum no matter what. Potem posluš epidemiologe. Če bomo jedli travo, če bomo čez 2 leti raka zdravili z aspirinom (tistega ki ga bomo sploh odkrili, ker diagnoz je bilo letos za tretjino manj), bomo pa že kako.
Če pa je tvoj cilj zmanjšati okužbe toliko, da stroški okužb ne bodo presegli stroškov ukrepov, je pa zelo butasto sprejemati neke ukrepe na pamet. In strošek zaprtih šol je ogromen (ne zgolj izpad izobraževanja otrok, tudi varstva otrok), tako ogromen, da se Beovićevi sanja ne, kolikšen je.
Jaz sploh ne razumem, zakaj imamo vlado. Postavimo Beovićko za PM ali pa NIJZ (kot kolegijski organ predsedstva) pa naj vladajo - tako ali tako je videti, da epidemiologi diktirajo življenje v državi (vlada pa zgolj za dober vtis kaj po svoje naredi).
Izbrali so strategijo totalne zamejitve virusa spomladi. Ok, so se pač tako odločili kar jaz še najmanj očitam (ker pač niso vsega vedeli) Vendar potem so morali vedeti, kaj se bo zgodilu po odprtju mej glede na to, da so bile epidemiološke slike po državah različne.
Zadnja sprememba: anon-180464 22.10.2020 14:25
[Pokinimisi]Na ta nivo se prav nikoli ne spuščam in še prav nikoli nisem na nobenem forumu prav nikomur zabrusil, da je idiot. Operiram le s podatki, ki jih dobim.
Se bos posipal s pepelom? Trdis tudi, da smo zagovorniki okrogle zemlje idioti? Te ni nic sram, da si se dal nategnit na tako ocitno laz? Torej, jaz sem idiot? Trpis za pomanjkanjem iqja? Bo to problem?
I rest my case.
Mensa pravi, da ne trpim zaradi pomanjkanja IQja.
[kekez]NA povzetkih medijev težko karkoli baziraš. Otroci so torej pozitivni, zdravijo pa se zaradi drugih bolezni. Čisto možno, da so se celo okužili v bolnici.
> [maharaja]
> ..na RTVSLO je danes izjava vodje oddelka za intenzivno terapijo, da otroci tam res nimajo covida oz. so tam zaradi drugih bolezni.
> ..kdo je odgovoren za pomankljivo izjavo včeraj, pa zaenkrat ni jasno.
Tole je potem res čudno, ker ali je bilo včeraj ali predvčerajšnjim na TV, ko je epidemiologinja dejala, da je 5 otrok hospitaliziranih zaradi covida.
Tudi google mi je dal prvi zadetek pri iskanju:
ptujinfo.com/novica/...sa-pri-nas
Dobesedno piše:
V Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana imajo trenutno zaradi covida 92 odraslih bolnikov in pet otrok, 21 bolnikov pa je na intenzivni enoti.
sporočil: 6.715
[abohte]Infektologe...
Ja, če je tvoj cilj zmanjšati število okužb na minimum no matter what. Potem posluš epidemiologe.
[rx170]Zdaj, če bi imel res veliko časa, ste me zdražili, da bi šel po časovnem zamiku nazaj poiskat TV posnetek epedemiologinje, ki je ta podatek servirala v prvi osebi.
> [kekez]
> > [maharaja]
> > ..na RTVSLO je danes izjava vodje oddelka za intenzivno terapijo, da otroci tam res nimajo covida oz. so tam zaradi drugih bolezni.
> > ..kdo je odgovoren za pomankljivo izjavo včeraj, pa zaenkrat ni jasno.
>
> Tole je potem res čudno, ker ali je bilo včeraj ali predvčerajšnjim na TV, ko je epidemiologinja dejala, da je 5 otrok hospitaliziranih zaradi covida.
>
>
> Tudi google mi je dal prvi zadetek pri iskanju:
> ptujinfo.com/novica/...sa-pri-nas
>
> Dobesedno piše:
> V Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana imajo trenutno zaradi covida 92 odraslih bolnikov in pet otrok, 21 bolnikov pa je na intenzivni enoti.
NA povzetkih medijev težko karkoli baziraš. Otroci so torej pozitivni, zdravijo pa se zaradi drugih bolezni. Čisto možno, da so se celo okužili v bolnici.
Načeloma temu težko rečem povzetek medijev.
Žal časa nimam, zato se umikam s tega in veselo paberkujte naprej.