Strani: 1 2 3 4 5 6

anon-180464 sporočil: 4.080
[#2875702] 20.10.20 13:32
Odgovori   +    20
Kako smo lahko včasih sploh živeli, ko fitnesov sploh (še) ni bilo?
Telovadba je bila pač taka, da si vzel lopato ali vile in si šel vrt preštihat ali kup peska premetat. Saj to je še kar izvedljivo, mar ne?

Kdaj so sploh odprli prvi fitnes v Sloveniji (ali Jugi)? V času moje mladosti so obstajale samo telovadnice. Od naprav pa kvečjemu kakšna koza ali konj z ročaji.
philips sporočil: 6.715
[#2875705] 20.10.20 13:34 · odgovor na: anon-180464 (#2875702)
Odgovori   +    10
[kekez]
Kako smo lahko včasih sploh živeli, ko fitnesov sploh (še) ni bilo?
Telovadba je bila pač taka, da si vzel lopato ali vile in si šel vrt preštihat ali kup peska premetat. Saj to je še kar izvedljivo, mar ne?
Seveda, ker vsi živimo na vasi ali gradbišču...

Kdaj so sploh odprli prvi fitnes v Sloveniji (ali Jugi)? V času moje mladosti so obstajale samo telovadnice. Od naprav pa kvečjemu kakšna koza ali konj z ročaji.
Fitnesi so že vsaj 30 let odprti.. Sicer pa to nima veze...
anon-317028 sporočil: 30.415
[#2875709] 20.10.20 13:40
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: anon-317028 20.10.2020 13:51
Naš forumski kolega "XODAT" je napisal, da je v reviji Journal: Epidemiology & Infection ugledne Cambridge University Press bil objavljen članek slovenskih avtorjev A. Brlek, Š. Vidovič, S. Vuzem, K. Turk in Z. Simonović o okužbi na igrišču skvoša. Dal je tudi povezavo na kratko predstavitev www.zurnal24.si/zdra...etu-355125

Verjetno je nekdo na vladi prebral Finance in forumaša XODAT-a, nato žurnal24, nekdo je prebral celo študijo, nekdo je poklical zdravnike-raziskovalce in ugotovil, če virus nekaj ur živi v dvorani za skvoš, lahko živi v drugih športnih dvoranah, tudi v dvoranah za fitnes...

Boljše strokovne podlage za zapiranje dvoran ni pa še raziskava je delo naših strokovnjakov, ki so imeli na razpolago naš domači slovenski virus, pravo domačo koronico...Sicer, nas ne sme presenetiti, če na vladi ni nikogar, ki bi prebral študijo o nevarnostih v slovenskih skvoš dvoranah.
Muki sporočil: 1.259
[#2875711] 20.10.20 13:43 · odgovor na: anon-180464 (#2875702)
Odgovori   +    0
Meni se zdi, da je bil prvi PANTER v Šiški, v Stegnah. Govorim za Slovenijo.
siap sporočil: 2.195
[#2875713] 20.10.20 13:46 · odgovor na: anon-180464 (#2875702)
Odgovori   +    3
Khmm,.. kar nekaj taksnih "naprav" se podpisuje pod clanke ali celo ureja, nda??
0730ULtra3 sporočil: 1.618
[#2875720] 20.10.20 13:56
Odgovori   +    30
Nihče ne okuži v fitnesu, nihče se ne okuži v lokalu, nihče se ne okuži pri frizerju, nihče se ne okuži na javnem prevozu... Pač vsaka dejavnost zase pravi, da se pri njih nihče ne okuži, ker je take stvari pri temu virusu pač težko dokazati. Za fitnese pa ne rabiš biti ravno genij, da ti je jasno, da so valilnica vseh mogočih bakterij in virusov. Tako je bilo pred covidom in tako bo tudi za covidom.
rx170 sporočil: 7.018
[#2875722] 20.10.20 14:01 · odgovor na: (#2875699)
Odgovori   +    6
[rename]
Petra, za primer fitnesa v Trstu (ni)si slišala?
Tam je šlo kolikor sem seznanjen za intenzivno kardio vadbo v zaprtem prostoru (podobno kot dance classess v Koreji alki SPinning v Kanadi).

Potrebno je namreč ločiti stvari med sabo. ČE je trideset ženk izvjajalo aerobiko v dvorani je seveda količina aerosola znatna, če pa 10 ljudi dviguje uteži v večji dvorani je pa precej drugače.
Nollem sporočil: 1.142
[#2875724] 20.10.20 14:04 · odgovor na: 0730ULtra3 (#2875720)
Odgovori   +    6
[0730ULtra3]
Nihče ne okuži v fitnesu, nihče se ne okuži v lokalu, nihče se ne okuži pri frizerju, nihče se ne okuži na javnem prevozu... Pač vsaka dejavnost zase pravi, da se pri njih nihče ne okuži, ker je take stvari pri temu virusu pač težko dokazati. Za fitnese pa ne rabiš biti ravno genij, da ti je jasno, da so valilnica vseh mogočih bakterij in virusov. Tako je bilo pred covidom in tako bo tudi za covidom.
dejmo DSO zapret, ker tam se jih največ okuži
[#2875726] 20.10.20 14:08 · odgovor na: (#2875723)
Odgovori   +    7
[rename]
Hvala za dopolnitev.
Sicer pa je Ultra3... zgoraj odlično napisal, pa si preberi, da se ne bom ponavljal ;-)
Če nekoga zapreš in mu s tem onemogočiš izvajanje dejavnosti od katere živi moraš imeti dobre razloge. Pri nas se zapira na podlagi podatkov, ki jih ni in na podlagi nekih strokovnih ocen. Kako kvalitetne so te ocene lahko vidimo na rasti okužb.

V NY pa že poteka skupinska tožba zaradi neupravičenega zaprtja.
philips sporočil: 6.715
[#2875728] 20.10.20 14:12 · odgovor na: (#2875718)
Odgovori   +    4
[BigBrother13]
Ni važno kaj je včasih bilo, včasih si lahko v trgovini kupil 2 različna sira in 3 različne klobase pa to ni bil problem, danes so druge ponudbe, čisto nove ekonomije, svet se vrti naprej. Ljudje za šport porabijo tudi 10% mesečnih prihodkov. Škoda se dela tistim, ki so v fitness centre investirali po več 100T eur, kar naprej si nekaj zmišljujejo oz. posnemajo kogarkoli jim pride na pamet. Maske na proste so razumljive mogoče v enenm velemestu kjer je dejansko gužva na cesti ali nekih železniških postajah, na podzemni itd. kako korist pa je od njih v tej ruralni deželi npr. na Krasu ali Slovenskih goric pa mi res ne bo nikoli jasno in logično, so pač nekje ta ukrep vidli in prepisali. Še pol leta nazaj so isti epidemiologi v Sloveniji trdili, da so maske samo za zdravstvene delavce, da sicer pa niso potrebne in je dovolj 1,5 m razmika. Kar neke ukrep na pamet streljajo, da ne bo kdo rekel da niso nič naredili. In res niso nič naredili predvsem za najbolj ogoržene, v domovih za ostarele bi lahko bili stiki obiskovalcev skozi steklo, zunaj z obveznih več metrov razdalje, tam zaposlenim bi država dala 200 % dodatka za ločeno življenje in bi živeli izolirano 24h / 7, virus nam je dal 4 - 5 mesecev časa in nismo v stanju imet pripravljenih 200 postelj za intenzivno nega in posebne bolnišnice na COVID bolnike.....
Ta vlada je:
a) kriminalno nesposobna
b) načrtno "nesposobna" -> krimnalna
[#2875729] 20.10.20 14:13
Odgovori   +    4
Kot sem informirana, ostanejo fitnesi omejeni, in ne zaprti.
Pač moje mnenje o omejeni sposobnosti celotne strokovne skupine se s tem potrjuje, če ne vedo kaj je sploh sprejeto.
Beovičeva je zapisala še: "Svetovalna skupina zaradi situacije predlaga čimprejšnje zaprtje prav vseh tveganih dejavnosti in dejavnosti, kje so lahko v tesnem kontaktu ljudje iz različnih okolij. Čimprej in potem hitro odpiranje, čim bo malo bolje, kot rečeno predvidenih teh 30 dni
KAj če bi ona šla za čas zaprtja na plačo 700 €, kolikor so dajali lastnikom FK za čas zaprtja spomladi?
Počivalšek je najavil, da bodo tudi v rdečih regijah frizerskim in kozmetičnim salonom dovolili, da bodo imeli po eno stranko na 20 kvadratnih metrov, kot je sicer to predvideno za oranžne cone.
Wtf...torej ene zapreš popolnoma, drugim pa sproščaš poo 3 dnevih, pa so že itak odprti...
[#2875734] 20.10.20 14:19 · odgovor na: Nollem (#2875724)
Odgovori   +    8
Ali niso DSO že zaprti?
Tisti, ki so notri, so notri, tisti, ki so zunaj, pa ostajajo zunaj. Menda obiskov ni?

Glede jamranja zgoraj, da so danes drugi časi in da ne živimo vsi na vasi.
Hotel sem le omeniti, da tole niso ravno življenjsko pomembne dejavnosti. Razen morda za tiste fitnes klube, ki res živijo le od tega. Tu v mojem okolju se to v veliki večini izvaja kot dopolnilna dejavnost. Imamo pa tudi nekaj "fitnesov na prostem", ki sploh niso slabo opremljeni in so kar dobro obiskani. Zadnje čase sem videl, da imajo dodatno v ponudbi premetavanje ogromnih gum gor in dol.
Pomeni, če so fitnesi zaprti za en mesec ali dva, za obiskovalce to ni konec sveta.

Sicer imajo tudi Ljubljančani vrtičke in, kot sem že omenil, se lahko naredi tudi eno jesensko štihanje. Bo spomladi lažje. :-)
Je pa tudi primeren čas za gnojenje, sajenje česna, čebule, sejanje motovilca ...
[#2875742] 20.10.20 14:34
Odgovori   +    15
Glede na vse tele covid debate je sama sreča, da mi že od leta 1926 vozimo po desni strani ceste.

Če bi še kar vozili po levi in bi se za zamenjavo odločili zdaj (kot so se menda zadnji v Evropi leta 1967 odločili Švedi), bi po mojem to potekalo tako, da bi prvi teden po desni začeli voziti le avtobusi, drugi teden še tovornjaki in šele potem ostali s polno izjemami, ki bi prišli na vrsto pa naslednje leto.

Ali res morajo biti vsi predpisi: dela se tako in tako, razen v primeru ..., razen za tiste, ki ..., le od xx do yy in samo če, ...
Zato pa imamo tako birokracijo in tako stanje duha.

Ko sem pred časom bral en zakon (ne spomnim se več kateri), je tudi notri pisalo: To in to velja za vse in sicer za A, B, C ... Ja pismo! Če že piše za vse, zakaj je potem treba vse še našteti (in slučajno izpustiti nekaj, kar v času sprejema zakona še ne obstaja ali še ni bilo mišljeno). Ali vse ne pomeni res VSE?

Res me zanima, če virus dejansko tako selektivno deluje, da si lahko izmišljamo vse te izjeme. Po mojem mnenju vse izjeme znatno podaljšujejo tole agonijo.
anon-518732 sporočil: 934
[#2875745] 20.10.20 14:35 · odgovor na: rx170 (#2875722)
Odgovori   +    6
[rx170]
> [rename]
> Petra, za primer fitnesa v Trstu (ni)si slišala?

Tam je šlo kolikor sem seznanjen za intenzivno kardio vadbo v zaprtem prostoru (podobno kot dance classess v Koreji alki SPinning v Kanadi).

Potrebno je namreč ločiti stvari med sabo. ČE je trideset ženk izvjajalo aerobiko v dvorani je seveda količina aerosola znatna, če pa 10 ljudi dviguje uteži v večji dvorani je pa precej drugače.
mene glede fitnesa bolj skrbi prenos virusa v garderobi, ker tam so omarice skupaj in je med preoblačenjem in tuširanjem skoraj nemogoče obdržati distanco. zato sem prvič po cca 15 letih letos brez letne karte za fitnes.
[#2875746] 20.10.20 14:36 · odgovor na: (#2875738)
Odgovori   +    2
[Pokinimisi]
>Ali niso DSO že zaprti?
>Tisti, ki so notri, so notri, tisti, ki so zunaj, pa ostajajo zunaj.

No, torej niso zaprti, samo prehodov ven in not ni :)
Steklenica, v kateri je vino v trgovini na polici ni zaprta?
[#2875750] 20.10.20 14:39 · odgovor na: anon-518732 (#2875745)
Odgovori   +    2
[Maticek]
> [rx170]
> > [rename]
> > Petra, za primer fitnesa v Trstu (ni)si slišala?
>
> Tam je šlo kolikor sem seznanjen za intenzivno kardio vadbo v zaprtem prostoru (podobno kot dance classess v Koreji alki SPinning v Kanadi).
>
> Potrebno je namreč ločiti stvari med sabo. ČE je trideset ženk izvjajalo aerobiko v dvorani je seveda količina aerosola znatna, če pa 10 ljudi dviguje uteži v večji dvorani je pa precej drugače.

mene glede fitnesa bolj skrbi prenos virusa v garderobi, ker tam so omarice skupaj in je med preoblačenjem in tuširanjem skoraj nemogoče obdržati distanco. zato sem prvič po cca 15 letih letos brez letne karte za fitnes.
Garderobe in tuše je možno zapreti, pač prideš oblečen in se stuširaš doma. SEveda to komplicira situacijo marsikomu ampak verjetno je boljše to kot pa zaprtje.
[#2875757] 20.10.20 14:45 · odgovor na: anon-180464 (#2875734)
Odgovori   +    4
[kekez]
Ali niso DSO že zaprti?
Tisti, ki so notri, so notri, tisti, ki so zunaj, pa ostajajo zunaj. Menda obiskov ni?

Glede jamranja zgoraj, da so danes drugi časi in da ne živimo vsi na vasi.
Hotel sem le omeniti, da tole niso ravno življenjsko pomembne dejavnosti. Razen morda za tiste fitnes klube, ki res živijo le od tega. Tu v mojem okolju se to v veliki večini izvaja kot dopolnilna dejavnost. Imamo pa tudi nekaj "fitnesov na prostem", ki sploh niso slabo opremljeni in so kar dobro obiskani. Zadnje čase sem videl, da imajo dodatno v ponudbi premetavanje ogromnih gum gor in dol.
Pomeni, če so fitnesi zaprti za en mesec ali dva, za obiskovalce to ni konec sveta.

Sicer imajo tudi Ljubljančani vrtičke in, kot sem že omenil, se lahko naredi tudi eno jesensko štihanje. Bo spomladi lažje. :-)
Je pa tudi primeren čas za gnojenje, sajenje česna, čebule, sejanje motovilca ...
Seveda ni konec sveta.
Je pa za ljudi, ki to dejavnost imajo enako kot da so ostali brez službe. Sploh zato, ker so časi zaprtja nedefinirani. Prvič je trajalo od 15. marca do junija kljub temu, da je bil celoten maj z eno ali dvema zaznanima okužbama na dan.
shevchenko sporočil: 21.898
[#2875758] 20.10.20 14:49 · odgovor na: 0730ULtra3 (#2875720)
Odgovori   +    6
[0730ULtra3]
Nihče ne okuži v fitnesu, nihče se ne okuži v lokalu, nihče se ne okuži pri frizerju, nihče se ne okuži na javnem prevozu... Pač vsaka dejavnost zase pravi, da se pri njih nihče ne okuži, ker je take stvari pri temu virusu pač težko dokazati.
Tako je. nihce se nikjer ne okuzi. case closed, janez, preklici policijsko uro!
alpha7B5sn sporočil: 1.682
[#2875762] 20.10.20 14:58
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: alpha7B5sn 20.10.2020 15:11
Naslednje sem nameraval objaviti že malce prej, a me je nekaj vmes zmotilo. Mislim, da bo zgornja Petrina objava ravno pravšnja. Torej, ko ste, smo, ravno in spet pri strokovnosti, sam zadnje čase v večini povezav (ali - vedno več njih!) rajši uporabljam tale okrancljani termin, namreč - "strokovni", posredujem naslednjo, (globalno!) zelo pomembno skupinsko izjavo*, pravzaprav več izjav skupine zdravnikov z različnih koncev ZDA, za katero so se omenjeni zbrali in jo dali na stopnišču samega Vrhovnega sodišča ZDA preteklo soboto, dne 17. oktobra 2020. (In ja - v koliko medijih, tujih (domačih tu niti ne bom omenjal) ste ta dogodek že zasledili???) *Glede na to, da je samo-potrjeno (...) neo-fašistični portal YouTube video posnetek tega skupinskega klica izbrisal zelo hitro po njegovi objavi, je uporabljena oznaka pomembnosti dogodka po mojem mnenju povsem upravičena.

"NE BOJTE SE VIRUSA": Ameriški zdravniki so se odzvali na lažne in zavajujoče informacije o COVID
"DON'T BE AFRAID OF THE VIRUS":AMERICAN DOCTORS SPEAK OUT ON MISINFORMATION SURROUNDING COVID
www.bitchute.com/vid...R4FQcsG5A/

P.S.: Toplo priporočam celotnega posnetka in vseh posameznih izjav zdravnikov!
[#2875765] 20.10.20 15:14 · odgovor na: rx170 (#2875757)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: 0730ULtra3 20.10.2020 15:15
Zaprtje fitnesov je po mojem mnenju pretiravanje. Lahko bi zaceli z recimo prepovedano uporabo garderob in tusev, ter z obveznim nosenjem maske cel cas obiska v fitnesu, pri recimo 30m2 povrsine/osebo. Ali pa pac max dve osebi naenkrat v fitnesu.. pac neka meja pri kateri se zagotovi varbnost vseh. Zaprtje je res najslabsa opcija, sploh po temu, ko so ze od marca do maja morali biti zaprti in marsikateri fitnes se enga zaprtja ne bo prezivel.
So se pa nekateri dobro znasli - recimo Center Gibanja v Velenju - za obdobje zaprtja enostavno rentajo opremo in utezi ljudem dokler se ne odprejo nazaj. Mogoce bi lahko finance naredile kaksen prispevek na to temo, ter ob tem dale se komu idejo kako lazje preziveti to obdobje.
[#2875766] 20.10.20 15:16 · odgovor na: rx170 (#2875750)
Odgovori   +    0
[rx170]
> [Maticek]
> > [rx170]
> > > [rename]
> > > Petra, za primer fitnesa v Trstu (ni)si slišala?
> >
> > Tam je šlo kolikor sem seznanjen za intenzivno kardio vadbo v zaprtem prostoru (podobno kot dance classess v Koreji alki SPinning v Kanadi).
> >
> > Potrebno je namreč ločiti stvari med sabo. ČE je trideset ženk izvjajalo aerobiko v dvorani je seveda količina aerosola znatna, če pa 10 ljudi dviguje uteži v večji dvorani je pa precej drugače.
>
> mene glede fitnesa bolj skrbi prenos virusa v garderobi, ker tam so omarice skupaj in je med preoblačenjem in tuširanjem skoraj nemogoče obdržati distanco. zato sem prvič po cca 15 letih letos brez letne karte za fitnes.

Garderobe in tuše je možno zapreti, pač prideš oblečen in se stuširaš doma. SEveda to komplicira situacijo marsikomu ampak verjetno je boljše to kot pa zaprtje.
zame to žal ne pride v poštev, ker sem tako preznojen, da teče od mene.
po navadi sem rad skočil po vadbi na hitro še v savno, zdaj pa jo postavljam raje kar doma.
[#2875767] 20.10.20 15:21 · odgovor na: alpha7B5sn (#2875762)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: alpha7B5sn 20.10.2020 15:29
P.P.S. na mojo prejšnjo objavo: Kot sem opazil, v MSM in drugje divja prava ofenziva proti tovrstnim izjavam, klicem in skupinam, kar je pravzaprav izvrsten pokazatelj in potrditev marsičesa ...
[#2875768] 20.10.20 15:28 · odgovor na: 0730ULtra3 (#2875765)
Odgovori   +    3
[0730ULtra3]
Zaprtje fitnesov je po mojem mnenju pretiravanje. Lahko bi zaceli z recimo prepovedano uporabo garderob in tusev, ter z obveznim nosenjem maske cel cas obiska v fitnesu, pri recimo 30m2 povrsine/osebo. Ali pa pac max dve osebi naenkrat v fitnesu.. pac neka meja pri kateri se zagotovi varbnost vseh. Zaprtje je res najslabsa opcija, sploh po temu, ko so ze od marca do maja morali biti zaprti in marsikateri fitnes se enga zaprtja ne bo prezivel.
ne bi bil rad v koži lastnika fitnesa. če sta lahko samo dva v fitnesu, v celem dnevu torej največ cca. 30 oseb, koliko bi morala biti potem mesečna karta, da ni izgube? vsaj kakšnih 500 eur?
[#2875769] 20.10.20 15:43 · odgovor na: anon-518732 (#2875768)
Odgovori   +    0
Dve osebi naenkrat sem samo karakteriziral, to bi bila stvar strokovnjakov da ugotovijo, katera povrsina na osebo je dovolj za neko varno vadbo...
anon-504021 sporočil: 481
[#2875770] 20.10.20 15:52 · odgovor na: alpha7B5sn (#2875762)
Odgovori   +    1
[alpha7B5sn]
Naslednje sem nameraval objaviti že malce prej, a me je nekaj vmes zmotilo. Mislim, da bo zgornja Petrina objava ravno pravšnja. Torej, ko ste, smo, ravno in spet pri strokovnosti, sam zadnje čase v večini povezav (ali - vedno več njih!) rajši uporabljam tale okrancljani termin, namreč - "strokovni", posredujem naslednjo, (globalno!) zelo pomembno skupinsko izjavo*, pravzaprav več izjav skupine zdravnikov z različnih koncev ZDA, za katero so se omenjeni zbrali in jo dali na stopnišču samega Vrhovnega sodišča ZDA preteklo soboto, dne 17. oktobra 2020. (In ja - v koliko medijih, tujih (domačih tu niti ne bom omenjal) ste ta dogodek že zasledili???) *Glede na to, da je samo-potrjeno (...) neo-fašistični portal YouTube video posnetek tega skupinskega klica izbrisal zelo hitro po njegovi objavi, je uporabljena oznaka pomembnosti dogodka po mojem mnenju povsem upravičena.

"NE BOJTE SE VIRUSA": Ameriški zdravniki so se odzvali na lažne in zavajujoče informacije o COVID
"DON'T BE AFRAID OF THE VIRUS":AMERICAN DOCTORS SPEAK OUT ON MISINFORMATION SURROUNDING COVID
www.bitchute.com/vid...R4FQcsG5A/

P.S.: Toplo priporočam celotnega posnetka in vseh posameznih izjav zdravnikov!
pogledal prvih par minut pa si težko oblikujem neko pametno mnenje...saj nobeden ni rekel, da maske okužbo preprečujejo, a ni bolj ideja da pač v nekih manjših procentih doprinesejo k situaciji? Tole je v bistvu voda na plan Trumpu, zato pa mediji tech firm ali pa prodem medijev to brišejo...
[#2875775] 20.10.20 16:08 · odgovor na: anon-504021 (#2875770)
Odgovori   +    2
[Zan2019]
> [alpha7B5sn]
> Naslednje sem nameraval objaviti že malce prej, ...
>
> "NE BOJTE SE VIRUSA": Ameriški zdravniki so se odzvali na lažne in zavajujoče informacije o COVID
> "DON'T BE AFRAID OF THE VIRUS":AMERICAN DOCTORS SPEAK OUT ON MISINFORMATION SURROUNDING COVID
> www.bitchute.com/vid...R4FQcsG5A/
>
>
> P.S.: Toplo priporočam celotnega posnetka in vseh posameznih izjav zdravnikov!

pogledal prvih par minut pa si težko oblikujem neko pametno mnenje...saj nobeden ni rekel, da maske okužbo preprečujejo, a ni bolj ideja da pač v nekih manjših procentih doprinesejo k situaciji? Tole je v bistvu voda na plan Trumpu, zato pa mediji tech firm ali pa prodem medijev to brišejo...
Če odgovorim zelo na kratko: Ena izmed poant je (bila) tudi ta, da "maske (predvsem) ne nadzirajo virusa (ker ga ne morejo), ampak maske nadzirajo nas".
PetraS sporočil: 2.416
[#2875781] 20.10.20 16:34 · odgovor na: anon-317028 (#2875709)
Odgovori   +    2
kakšno vezo pa imata skvoš in fitnes? mislim, v načinu vadbe
[#2875783] 20.10.20 16:37 · odgovor na: anon-504021 (#2875770)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: alpha7B5sn 20.10.2020 16:47
[Zan2019]
...
P.S.: Mimogrede, Big Tech in nekatere vezane panoge ni nikoli bil na strani D. Trumpa! V potekajoči predsedniški bitki niti ne na strani GOP, po domače Republikancev ne! Zakaj se takšne "zarotniške" zgodbe brišejo, je druga zgodba, čeprav v marsičem povezana ... Še tale čisto sveža in zelo pomembna "tehnološka" novica, za zelo pripravno dopolnitev tega mojega komentarja:

www.reuters.com/arti..._body_link
seekingalpha.com/new...search-ads

Tudi na Finance Live je že bila objavljena. (No, tokrat so bili res hitri. ;-) )

... in še nekaj dokaznega materiala si bom sposodil iz nekega "zunanjega" komentarja:

The First Amendment Was Murdered by Nazi Twitter and Fascist Facebook

Will these criminal organizations be held to account?
Will their crimes against humanity go unpunished?
Who will burn down these evil organizations?
Where are the protesters and the protectors of free speedh?

Twitter Locks Trump Campaign Account
Less than 3 Weeks Before Presidential Election
www.breitbart.com/te...-election/

Twitter Blocks Link to Republican Judiciary Website in Another Attempt to Censor Biden Scandal
summit.news/2020/10/...n-scandal/

Twitter LOCKS Accounts Of Media, Celebrities, Gov. Officials For Sharing Biden Scandal Story
summit.news/2020/10/...dal-story/

“Digital Civil War”: Twitter Blocks Users From Posting Link to New York Post Biden Lobbying Story
summit.news/2020/10/...ing-story/

Facebook Censors Story About Biden Foreign Lobbying Scandal
summit.news/2020/10/...g-scandal/
[#2875785] 20.10.20 16:44 · odgovor na: PetraS (#2875781)
Odgovori   +    4
[PetraS]
kakšno vezo pa imata skvoš in fitnes? mislim, v načinu vadbe
Za njih je to vse eno in isto. Spinignm, dance classes, aerobika....pomebno je smao da so se (domenvno) okužili pri športu, pa bi paničarji zapirali. Čeprav sami tja itak ne zahajajo.
PetraS sporočil: 2.416
[#2875786] 20.10.20 16:47 · odgovor na: rx170 (#2875785)
Odgovori   +    3
jp, na pamet. "eni bi se držali, drugi pa ne," mi je odgovorila. tko ko povsod drugje, tisti, ki hoče goljufat, bo v vsakem primeru. sem pa pozorno preverila kar nekaj teh - vsi so se zelo lepo držali čist vseh priporočil, do zadnje pikice. ne morejo si spet privoščit 4-mesečnega zaprtja

Strani: 1 2 3 4 5 6

vm-kiva